Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 24, 15:33)
Ne, pradžioj. Vietoj suglostymo mirksiukas.gif

rimtas???? blink.gif vietoj burbuliankes irgi???
nu paprotykit, prasau..... biski sklandziau...
Atsakyti
as tai daznokai dauzau su plaktuku mesai musti - visai nieko gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2011 02 24, 15:59)
as tai daznokai dauzau su plaktuku mesai musti - visai nieko gaunasi smile.gif

g.gif niekad to nedariau... siaubas kokia as neisprusus doh.gif doh.gif
Atsakyti
tai ne isprusime reikalas, su plaktuku dauzyt gi manes niekas pepaprotino, cia susigalvojau - net nezinau realiai ar tas padeda, man atrodo, kad taip smile.gif
Atsakyti
Juperi, kai susidedi tapkes, čiut čiut jas rankom per sietelį (arba be, kaip kas įpratęs) suglostai. Ir tada galima su masažuokliu pasivėžint biggrin.gif . Pradžioj lengvai, paskui stipriau. Dėl tų grublėtų išsikišimų gana gerai susikimba vidiniai sluoksniai. Aš ir siūles "apvažinėju", jei netyčiom gaunas. Bet galutiniam rezultate, kai jau netoli suvėlimo, tai bent jau man jis nelabai padeda. Tada jau tik bambukas su karštu vandeniu ir daug jėgos...
Tik pas Žollia jis be rankenėlės tas medinis. Su rankenėle patogiau. Aš tai iš vis turėjau orifleimo masažuoklį kūnui su tokiais dideliais kietais guminias išsikišimais ir užsikišdavo ranka taip patogiai. Super daiktas, veldavo labai gerai ir paviršiaus nešiaušdavo visai. Tik gaila, bet jam jau amen doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 24 vasario 2011 - 15:11
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 24, 16:08)
Tik gaila, bet jam jau amen doh.gif

acius
nieko ner amzino...
mano tas medinis identiskas kaip ir foto...be rankenos, ale ka stovi be darbo-tai isbandysim wink.gif
Atsakyti
Sveikutes prisiziurejau graziu darbeliu Jusiskiu
ir patarimu neblogu,

QUOTE(Trakst @ 2011 02 24, 10:05)
Na taip is woolo. Ju paciu dazyta...  verysad.gif  Galus isbaigt bandau, bet paprasciau kur i konteineri nuleist toki s... Pati savininke pripazysta, kad kai kuri ju vilna prasta ir atseit nezino, kokia paklius.... Na negerai taip, bet ka padarysi, pasispjaudau ir vel i woola, jau tik patikrinta vilna pirkt, bet gi rupi kazka ir ismegint naujo  doh.gif

Turiu su adatom visa maisa. Zadu katinui guoli daryt. Bet gi baisu, kad ir jam neidurtu.  unsure.gif

vilna taip pat perkuosi is visur
tame tarpe ir is wool.lt
tik man keistai nuskambejo Trakst postas blink.gif (muset labai gerom kainom perki kad vis sugrizti g.gif )
ir kitu tame tarpe del grasinimu lotuliukas.gif
noreciau pasiziuret ta vaizdeli biggrin.gif
kaip pries 2 mergiotes, viena nestuke.gif sokineja kvadratiniai vyrukai, lotuliukas.gif
jei jau vilna netinka nepirkit is ju yra pasirinkimas tikrai yra mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Rozyte1985 @ 2011 02 24, 15:19)
Sveikutes prisiziurejau graziu darbeliu Jusiskiu
ir patarimu neblogu,
vilna taip pat perkuosi is visur
tame tarpe ir is wool.lt
tik man keistai nuskambejo  Trakst postas  blink.gif (muset labai gerom kainom perki kad vis sugrizti  g.gif  )
ir kitu tame tarpe  del grasinimu lotuliukas.gif
noreciau pasiziuret ta vaizdeli  biggrin.gif
kaip pries 2 mergiotes, viena  nestuke.gif sokineja kvadratiniai vyrukai,  lotuliukas.gif
jei jau vilna netinka nepirkit is ju yra pasirinkimas tikrai yra  mirksiukas.gif

vat ir bėda kad gerom kainom gauti nėra jau tokio didelio pasirinkimo sad.gif aš po mažai niekada neperku...
Atsakyti
O kazi kiek brangs vilna gal zinot g.gif
Atsakyti
zodziu laukiam bulgaru vilnos - jeigu ten viskas patiks, manau galima bus pastoviai uzsakinet siuntinius ir nebesukt galvos, nes wool'e kainos irgi uzkeltos, brangoka, kaip ir visur kitur beje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barric: 24 vasario 2011 - 16:51
QUOTE(sagdo @ 2011 02 24, 17:49)
O kazi kiek brangs vilna gal zinot  g.gif

karsinys bus apie 45
18 mikr.vilna - apie 100 berods
21 mikr. - 85

zodziu eriuko kainos, ale sako, kad ir anie kels g.gif
man dabartines wool kainos labiau patinka cool.gif , gerbciau jei didmenines paliktu bent jau panasias, na, daleiskim imant didesni kieki - kaina lieka ta pati kaip dabar uz kila smile.gif
Atsakyti
Jei nebus taikoma didmenines kainos tai manau ne viena rinksis eriuka ,ten galima procentus nuolaidai susirinkt smile.gif
Atsakyti