[quote=Besijuokianti,2011 02 24, 09:40]
Vakar dar vienas nekondicines sau pasidariau. Ziauriai rankos nusvyra, kai vilna nesivelia, netolygiai traukiasi ir formos nelaiko.
[/quote]
Trakšt, čia iš woolo?
O kaip panos su jūs tą karšinį ir toliau perkat, jei ten su adatom . Pardavusios kam nors tokį, rizikuojat labai stipriai... Čia kaip ant bombos. O jei ta atadėle susmigs, o jei įsmigęs galiukas nuluš? O žinot, kad susmigus adata į kūną, gali patekt į kraujotaką ir gali būt nunešta iki gyvybiškai svarbių organų... Užtąsytų negyvai, o jei dar užsienietis... Ir nepasiteisintumėt niekaip, nes tos adatos vieša paslaptis... Čia iš profesinės pusės sakau, aplaidumas grynas ir už jį kyla atsakomybė...
[/quote]
ojeee fuiii net nupurte...taip vaizdziai viska aprasei...
kas cia su tuo citavimu??? ne pirmoj temoj taip cituoja
Na taip is woolo. Ju paciu dazyta... Galus isbaigt bandau, bet paprasciau kur i konteineri nuleist toki s... Pati savininke pripazysta, kad kai kuri ju vilna prasta ir atseit nezino, kokia paklius.... Na negerai taip, bet ka padarysi, pasispjaudau ir vel i woola, jau tik patikrinta vilna pirkt, bet gi rupi kazka ir ismegint naujo
Turiu su adatom visa maisa. Zadu katinui guoli daryt. Bet gi baisu, kad ir jam neidurtu.
Turiu su adatom visa maisa. Zadu katinui guoli daryt. Bet gi baisu, kad ir jam neidurtu.
QUOTE(Trakst @ 2011 02 24, 09:05)
Kadabra ar kalba eina apie naturale vilna? Veliau is 24 mikronu. Merinosas yra merinosas, turi veltis gerai, svarbu nenustorint gaminio.
Jei vilna neperkaitinta - manau velsis gerai.
Vakar dar vienas nekondicines sau pasidariau. Ziauriai rankos nusvyra, kai vilna nesivelia, netolygiai traukiasi ir formos nelaiko.
Jei vilna neperkaitinta - manau velsis gerai.
oi kaip smagu, kad parasei. As kalbu apie bg sluoksna, ten 26 mikronai, bet ji balta, tai bent jau man atrodo, kad nebus perkaitinta .
[B]Trakst, rimtai nenori vilnos is bg?
QUOTE(Trakst @ 2011 02 24, 10:05)
Na taip is woolo. Ju paciu dazyta... Galus isbaigt bandau, bet paprasciau kur i konteineri nuleist toki s... Pati savininke pripazysta, kad kai kuri ju vilna prasta ir atseit nezino, kokia paklius.... Na negerai taip, bet ka padarysi, pasispjaudau ir vel i woola, jau tik patikrinta vilna pirkt, bet gi rupi kazka ir ismegint naujo
ir kuo tas vargsas katinas nusikalto ?
Bent jau man papuolus Wool sluoksna velesi tikrai gerai, kaip ir karsinys (neskaitant adatu ir ryskios spalvos leidimo). Tai tikrai ne reklama. Bet va del tu adatu jiems reikia pasitempti, ypac po kovo men. pradzioj didinamu kainu, kitaip - kaput.
Idomu, o visi lt vilnos pardavejai kels kainas, kaip wool sako?
Papildyta:
Trakst, tu rimtai kazkaip megsti susireiksmint - po tavo postu ir manuosius uzjuodina - kazkoki virusini nebaigta maketavima nesi
Ėjau į parduotuvę 1euras"
formelių keksiukams barniams, bet prigriebiau ir masažuoklius.
QUOTE(karalyste @ 2011 02 23, 18:44)
zollia pirkau is wool.lt na ir as daug kartu pirkau is ju nors daug kartu ta pacia spalvyte uzsisakau bet vilna skiriasi , o sikart nekele itarimo kad kazkas netaip. ir as sedziu prie kompo ir laukiu kas dar parasys is sios vilnos gavimo kad kazkas nutiko manau geram menesiui sis ivykis sustabde mano darba kol pati paavesiu is sios vilnos tapukus rytoj butinai nusivelsiu ir menesiuka panesiosiu jei bus viskas gerai manau bloga busiu nuvelus o jei kazkas nutiks maniem tepukam tuomiat vilna jau kaltinsu
man visos jų spalvos skirtingai veliasi... Ilgai kankinaus su ruda, netamsia visai, nrsitraukė nė pro kur.
O kas tau nutiko su vilna?
Aš vis žadėjau žadėju darbų priroyt, o čia tuoj vasara ateis, bais apsirgau jau savaitę gerą ir dabar iš lovos rašau...
Papildyta:
QUOTE(Trakst @ 2011 02 24, 09:05)
Jei savininkė pripažįsta, gal derėtų klaidas jai taisyt... nes sugaištas laiaks pie nesigavusio darbo kainuoja daugiau nei tas gabalėlis vilnos....
Papildyta:
O man klausimas.. kai pvz viena kart1 tarkim violetin4 ir pilkos spalvos iš woolo buvo geros, ar galima tikėtis kad kitą kartą tos pačios spalvos bus geros ir neperkaitintos... ?
Pas amne pusė spalvų perkaitintos iš jų gaminiai tokie šiurkšts gaunas ir traukais sunkiai... Įdomu, jei jiems prigrasint... ar pavyktų jiem nudažyt normaliai, neperkaitinat...
Papildyta:
tiesa vienos mano brokinės tapkės kurias paėmiau nešiot iš karšinio dar buvo tai greit išsinešiojo pirštas, gal per pora mėnesių... O karšinys buvo iš Veltinio namų ar silų oazės.... nepamenu nors tu ką.
QUOTE(kadabra @ 2011 02 24, 12:45)
na man tos kalbos apie grasinimus tai idomiai skamba, nepyk
čia todėl, kad manęs nepažįsti Jumoras toks
Bandau įsivaizduot kaip į woolą įsiranu su buduliais su treningais.
Bet jei jie tiekia prekę, tai maž turėtų būt nors šiek tiek už ją atsakingi
Mano vaikai karšinio tapkes išnešioja 3-4 mėn. (jau yra visokių nešiojusios, iš woolo, siūlų oazės, ir ABC, ir veltinio namų), bet jos pas mane ant hiperaktyvumo ribos. Tik vienas kartas buvo, kai suplyšo 2 poros paeiliui iš vilnos kažkokioj mugėj pirktos, "papigiai" kainavo, "papigiai" ir nešiojos . O mokyklinės antri metai laiko, ten matyt daugiau sėdima nei sienom lipama...
Dabar abiem kaip tik reikia, tai jei užsakysim iš bulgarų, iš karto joms ir velsiu. Bus pats patikimiausias "testas".
Sutraukiau rožines vyriškas iki 41 (41 kurpalių vos vos įgrūdau), galėsiu dabar drąsiai vadint moteriškom...
Dabar abiem kaip tik reikia, tai jei užsakysim iš bulgarų, iš karto joms ir velsiu. Bus pats patikimiausias "testas".
Sutraukiau rožines vyriškas iki 41 (41 kurpalių vos vos įgrūdau), galėsiu dabar drąsiai vadint moteriškom...
QUOTE(žollia @ 2011 02 24, 13:13)
Ėjau į parduotuvę 1euras"
nieponial... ku darai su jais...bo ta medini man kaledu senis atnese-tai ir guli ant zemes, kada nekada uzlipo ant jo.... o ka tu su juo darai???
Dar nedariau, bet prisiskaičiau pas rusaites, kad vietoj glostymo ar bambukinio kilimėlio naudoja.. tai ir prigriebiau. Kai po 3,50 lt, galvoju išbandysiu.
QUOTE(žollia @ 2011 02 24, 15:22)
Dar nedariau, bet prisiskaičiau pas rusaites, kad vietoj glostymo ar bambukinio kilimėlio naudoja.. tai ir prigriebiau. Kai po 3,50 lt, galvoju išbandysiu.
tipo jau i pabaiga reik pakociot??? ooo sian reikia vienas isdziuvusias iki reikiamo dydzio privelt- meginsiu su tuo kojiniu masazuokliu
QUOTE(Juperi @ 2011 02 24, 16:26)
tipo jau i pabaiga reik pakociot??? ooo sian reikia vienas isdziuvusias iki reikiamo dydzio privelt- meginsiu su tuo kojiniu masazuokliu
Ne, pradžioj. Vietoj suglostymo