raganele, tokios mielos ir jaukios
QUOTE(karalyste @ 2011 02 23, 16:20)
tneduociau kad ten grina vilna ne su dar tiek patyrus , bet nuo namines ziauiai skyrasi cia faktas .
O iš kur tą zelandietišką pirkai? Nu ir išsigandau: jei jau zelandietiška tookia, tai greit mano klientės pradės duris klebent . Nes aš visus tapukus tik iš zelandietiškos veliu kol kas. Aina sau
Ups, net tapukus pamiršau pagirti iš to strioko. Raganele, dailūs O formuoji ant kurpalio?
raganele, labai gražios, paprastas nepaprastumas
zollia pirkau is wool.lt na ir as daug kartu pirkau is ju nors daug kartu ta pacia spalvyte uzsisakau bet vilna skiriasi , o sikart nekele itarimo kad kazkas netaip. ir as sedziu prie kompo ir laukiu kas dar parasys is sios vilnos gavimo kad kazkas nutiko manau geram menesiui sis ivykis sustabde mano darba kol pati paavesiu is sios vilnos tapukus rytoj butinai nusivelsiu ir menesiuka panesiosiu jei bus viskas gerai manau bloga busiu nuvelus o jei kazkas nutiks maniem tepukam tuomiat vilna jau kaltinsu
Ačiū už tai kad patiko neturiu kurpalio, pabaigai ant savo kojų užsimovus apglostau, gavosi 38+ daugmaž, gal iškirpimas perdidelis tai ilgesnės atrodo... Čia irgi zelandietiškas karšinys, tikiuosi neprakiurs
Na, dabar galvoju, kad visgi man wool vilna veliasi gerai: tiek sluoksna, tiek karsinys . Ir traukiasi prognozuojamai - ka labai vertinu. Ir spalvu palete grazeja, vilnietems is vis smagu - siandien teko pabuvoti parduotuveje Wool (siek tiek uzsiprekinau ), viskas kaip ant delno - ciupinek, glostyk, rinkis, klausk.
Nepatogumais greiciau laikyciau adatas karsinyje bei dazytoje sluoksnoje siek tiek matomus baltus plemukus (bet as zinokit negaliu ju peikti - pigiausia vilna ant visos Lt, tiesa tik iki kovo men. )
Dabar man kyla tik anksciau minetas klausimas del 26 mikronu merino sluoksnos, gal visgi kuri bandet toki stori, ar ne
p.s. as jau ir raudonai, ir melynai, o jus ne kriu kriu man
Nepatogumais greiciau laikyciau adatas karsinyje bei dazytoje sluoksnoje siek tiek matomus baltus plemukus (bet as zinokit negaliu ju peikti - pigiausia vilna ant visos Lt, tiesa tik iki kovo men. )
Dabar man kyla tik anksciau minetas klausimas del 26 mikronu merino sluoksnos, gal visgi kuri bandet toki stori, ar ne
p.s. as jau ir raudonai, ir melynai, o jus ne kriu kriu man
QUOTE(raganele @ 2011 02 23, 20:50)
Ačiū už tai kad patiko neturiu kurpalio, pabaigai ant savo kojų užsimovus apglostau, gavosi 38+ daugmaž, gal iškirpimas perdidelis tai ilgesnės atrodo... Čia irgi zelandietiškas karšinys, tikiuosi neprakiurs
baikit as ir visada dariau is zelandietisko ir buvo viskas gerai tai nereiskia kad jusu visu isbyres tepukai gal cia mano kokia klaida buvo . jusu tepukai labai grazus
QUOTE(karalyste @ 2011 02 23, 17:03)
merginos atejau kaip ir jusu nuomones del tepuku .
Tikrai nemalonu Manau geriausiai būtų sau nusivelti...Kita vertus vaikai žiauriai greitai sutrina skylę
QUOTE(raganele @ 2011 02 23, 17:37)
Šiaip aulinukų forma man mažiau patikima nei šlepečių dėl siūlės po padu.
Va ką tik suveltiniavau "akmenukų spalvų":
Va ką tik suveltiniavau "akmenukų spalvų":
Iš kur ji ten
Gražios Man patinka, kai daug iškirpta, elegantiškesnės atrodo
QUOTE(Šelma @ 2011 02 23, 20:02)
Man patinka, kai daug iškirpta, elegantiškesnės atrodo
ta prasme, uzmirsau prirasyti, kad ir man tokios labiau patinka
karalyste, ar vaikiski tepukai? Nes jei vaikiski, tai, kaip ir rase Selma - vaikai laaabai greit sunesioja. Apkrovos slepetem gaunasi zymiai didesnes, todel as dabar i nosi ir kulna iveliu lina ar silka. Nezinau, gal ir neprailgins nesiojimo, bet... bent jau as zinosiu, kad padariau viska. Aplamai del sios priezasties vaikisku privengiu velt, o kai kas praso - perspeju, kad apibreztu koja su atsarga, nes jei tik pirsciukas remsis - bus skyle ir greitai. Taip atrodo, kad kuo daugiau vilna ciupineji, tuo aiskiau, bet greiciau cia tiktu pasakymas: " kuo giliau i miska - tuo daugiau medziu ". Kalbejom apie vilnos gaminiu patvaruma ir galiu darsyk pasikartot. Sluoksna - ilgaamziskesne. Nors jei ir karsinio slepetes atrodo tvirtos, net kietos, jos greiciau isploneja ir prasitrina tam tikrose vietose. Gal taip yra del sluoksnos plauko ilgio. Karsinio plaukeliai trumpesni, taigi greiciau ir isdyla.
[B]Kadabra[B] ar kalba eina apie naturale vilna? Veliau is 24 mikronu. Merinosas yra merinosas, turi veltis gerai, svarbu nenustorint gaminio.
Jei vilna neperkaitinta - manau velsis gerai.
Raganele - dailios, ramios.
As megstu uzdaresnes slepetes.
Vakar dar vienas nekondicines sau pasidariau. Ziauriai rankos nusvyra, kai vilna nesivelia, netolygiai traukiasi ir formos nelaiko.
Ot perkunai, kaip uzjuodina teksta mano isprotejus pele. Po to ir atrodau labai susireiksminus
[B]Kadabra[B] ar kalba eina apie naturale vilna? Veliau is 24 mikronu. Merinosas yra merinosas, turi veltis gerai, svarbu nenustorint gaminio.
Jei vilna neperkaitinta - manau velsis gerai.
Raganele - dailios, ramios.
As megstu uzdaresnes slepetes.
Vakar dar vienas nekondicines sau pasidariau. Ziauriai rankos nusvyra, kai vilna nesivelia, netolygiai traukiasi ir formos nelaiko.
Ot perkunai, kaip uzjuodina teksta mano isprotejus pele. Po to ir atrodau labai susireiksminus
QUOTE(Trakst @ 2011 02 24, 09:05)
Po to ir atrodau labai susireiksminus
TEP IR YR
dabar mano capslock'as -susireiksmino
[/quote]
Trakšt, čia iš woolo?
O kaip panos su jūs tą karšinį ir toliau perkat, jei ten su adatom . Pardavusios kam nors tokį, rizikuojat labai stipriai... Čia kaip ant bombos. O jei ta atadėle susmigs, o jei įsmigęs galiukas nuluš? O žinot, kad susmigus adata į kūną, gali patekt į kraujotaką ir gali būt nunešta iki gyvybiškai svarbių organų... Užtąsytų negyvai, o jei dar užsienietis... Ir nepasiteisintumėt niekaip, nes tos adatos vieša paslaptis... Čia iš profesinės pusės sakau, aplaidumas grynas ir už jį kyla atsakomybė...
[/quote]
Trakšt, čia iš woolo?
O kaip panos su jūs tą karšinį ir toliau perkat, jei ten su adatom . Pardavusios kam nors tokį, rizikuojat labai stipriai... Čia kaip ant bombos. O jei ta atadėle susmigs, o jei įsmigęs galiukas nuluš? O žinot, kad susmigus adata į kūną, gali patekt į kraujotaką ir gali būt nunešta iki gyvybiškai svarbių organų... Užtąsytų negyvai, o jei dar užsienietis... Ir nepasiteisintumėt niekaip, nes tos adatos vieša paslaptis... Čia iš profesinės pusės sakau, aplaidumas grynas ir už jį kyla atsakomybė...