Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 21, 21:42)
Kažkada kažkokiam atseit dailę išmanačiam saite skaičiau, kad vieningai sutariama, kad pilka ir ruda atseit nedera. Nu bet kiek gamtoj pilka - ruda, praktiškai ištisai. Ir kam tai nedera - tiesiog aklas, arba kažkokių stereotipų laikosi. Man negražu = purvina. Visa kita turi teisę egzistuot.
Bet šiaip ačiū, ir toms kam gražu, ir toms kas negražu. Man įdomios jūsų nuomonės 4u.gif

na siaip istikro tie mena ismanantys ko gero neteisus smile.gif pilka/ruda ir madoj daug kur derinama, apskritai mazai yra spalvu, kurios netinka prie pilkos... man jau greiciau melyna/ruda nekoks derinys, ir tai... priklauso nuo rudos ir nuo melynos atspalviu smile.gif vat, o siaip cia gal daugiau skonio reikalas, kaip sako rusai "vkusovscina" - kiekviena diena dirbu su spalvomis smile.gif tad esu isbandzius tukstancius deriniu ko gero, etalono tai ir nera smile.gif vistiek apart elementorisku spalvotyros desniu viskas susiveda i grazu/negrazu, miela/nemiela, zek an popieriaus ar nuotraukoj nekoks derinys, o vilnoj igyvendintas - suziba, dar ir kaip smile.gif vat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 02 21, 20:29)
Kas taip sakė rolleyes.gif  tongue.gif  Aš veliu tik tiek, kiek man patinka, o patinka tai daug lotuliukas.gif

Na va, ir grįžai, o aš galvojau, kad pavargai ir nebeveli...
Atsakyti
Dzūke, kažkurią dieną buvau tavo temutėj pasižvalgyt smile.gif . Tokie gražūs visi tavo tapukai, ko tu ju čia nerodai?
Kadabra, čia tu sluoksną žadi dažyt? Turiu čia tokią pamokėlę, gal padės:
http://www.magic-bea.../articles/1876/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 22 vasario 2011 - 08:29
Labas rytas,

nu ka vilnos traukinys be manes isvaziavo. verysad.gif Kaip nujausdama vakar du kg is woolo paemiau ir dar 1 gk is eriuko biggrin.gif Taigi ne badas. O jus ismeginsit, tada as zinosiu ar gera ta BG vilna. mirksiukas.gif

As nepersitempiu tik vienas, maksimum dvi poras per diena. mirksiukas.gif O mano darbus ir taip nemazai kas mato, kad ir FB. mirksiukas.gif

Man labai grazus tokie netiketi deriniai. Melyna ruda - isvis super. Esu melyna/ salotine - gerbeja, O pilka/ruda - pasaka.

Ai grazios labai visu slepetes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 22, 08:05)
Dzūke, kažkurią dieną buvau tavo temutėj pasižvalgyt smile.gif . Tokie gražūs visi tavo tapukai, ko tu ju čia nerodai?

Kad į temutę užeitumėt tongue.gif biggrin.gif

Šiaip man atrodo, kad pakankamai daug kas juos mato(kam įdomu) tai čia tik pro reta pasirodau blush2.gif
Kažkaip perdaug neeksperimentuoju, nei išradinėju, nei tobulėju kaži ką - kaip sakant plaukiu sava vaga biggrin.gif

Tai va, išlėkiau nufotkint savo pirmuosius aulinukus, gavosi maždaug 21cm pėdai.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 22 vasario 2011 - 09:41
Apie kokias temutes? Turit SM kažkur rankdarbiuose? Kiba ir man reik biggrin.gif nes vyras jau liepė atiduot visus litus ir nustot pirkt vilnas, bijo kad visus kampus apvelsiu.

Aulinukai geri smile.gif mažiam visgi tokius labiau patinka nešiot, nors jei mergytėm - tai nuo pamaiviškumo priklauso lotuliukas.gif
Atsakyti
Kažkada kalbėjot apie kokonus, radau labai gražu dalyka padaryta iš kokonu wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 22 vasario 2011 - 14:32
QUOTE(raganele @ 2011 02 22, 10:07)
Aulinukai geri smile.gif mažiam visgi tokius labiau patinka nešiot, nors jei mergytėm - tai nuo pamaiviškumo priklauso lotuliukas.gif

Man tai jie daugiau pamaiviškumui biggrin.gif arba mazgiams, nors aš gal trimečiui turėjau, tai man nekaip schmoll.gif , kelnytės remiasi į auliukus... nebent mergaitėms prie pedkelnių gražu. Aš už klasikines tapkutes biggrin.gif
Atsakyti
as ir uz aulinukus - tik man jiems lateksas nelabai schmoll.gif . rimto paduko reikia - ju kita paskirtis smile.gif
Dekui uz dazymo nuoroda - man tikrai idomi si tema, prisiziuriu visokiausiu sluoksnu dazytu, tai net seile tysta, o jau spalvos ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 02 22, 16:50)
as ir uz aulinukus - tik man jiems lateksas nelabai schmoll.gif . rimto paduko reikia - ju kita paskirtis smile.gif

Aš tai kalbu apie aulinukų nešiojimą patalpoje.
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 02 22, 18:28)
Aš tai kalbu apie  aulinukų nešiojimą patalpoje.

na, nebent salta patalpa butu g.gif , nes man atrodo, kad vaiku kojos taip kaip suaugusiuju nesala (nebent kudikiu), be to kai per silta - irgi negerai. Na nezinau, patalpoj man tiesiog nepriimtina tokie - geriau slepetes 4u.gif
Nepamirsiu prideti, kad tai skonio reikalas.
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 02 22, 17:28)
Aš tai kalbu apie  aulinukų nešiojimą patalpoje.

darželiuose idealu aulinukai, šalta ten... Na bent žmonės sako biggrin.gif nes mano ožiukai visi namie bene trečią mėnesį marinuojasi, nusibodo gydyt vis ligų mažylei iš ten prinešdavo. Padukas aulinukams tai būt gerai, ale nesugalvoju jokio.
Atsakyti