QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 21, 21:42)
Kažkada kažkokiam atseit dailę išmanačiam saite skaičiau, kad vieningai sutariama, kad pilka ir ruda atseit nedera. Nu bet kiek gamtoj pilka - ruda, praktiškai ištisai. Ir kam tai nedera - tiesiog aklas, arba kažkokių stereotipų laikosi. Man negražu = purvina. Visa kita turi teisę egzistuot.
Bet šiaip ačiū, ir toms kam gražu, ir toms kas negražu. Man įdomios jūsų nuomonės
Bet šiaip ačiū, ir toms kam gražu, ir toms kas negražu. Man įdomios jūsų nuomonės
na siaip istikro tie mena ismanantys ko gero neteisus pilka/ruda ir madoj daug kur derinama, apskritai mazai yra spalvu, kurios netinka prie pilkos... man jau greiciau melyna/ruda nekoks derinys, ir tai... priklauso nuo rudos ir nuo melynos atspalviu vat, o siaip cia gal daugiau skonio reikalas, kaip sako rusai "vkusovscina" - kiekviena diena dirbu su spalvomis tad esu isbandzius tukstancius deriniu ko gero, etalono tai ir nera vistiek apart elementorisku spalvotyros desniu viskas susiveda i grazu/negrazu, miela/nemiela, zek an popieriaus ar nuotraukoj nekoks derinys, o vilnoj igyvendintas - suziba, dar ir kaip vat