Sveikos
Gal galėsit pasufleruot, nes pati niekaip nerandu, kaip nuvelti batukus kūdikiui. Sau tai ant savos kojos, o vat ką su vaikučiu daryt. Gal kokius batukus nusipirkti...
Veliam. Vyriškas baigiau, ale tingiu eit laukan fotkint... Antras bandymas woolo sluoksnos, ir vėlgi nei dažė, nei kitokių minusų, nors spalva beveik juoda...
Dar apie rytojaus kursus svajoju
Gražios tavosios , ramios tokios. Čia kiek matau, tas baltas woolo zelandiškas karšinys? Turiu aš jo irgi gerokai papirkus . O pilkas kas ir kieno?
Gražios tavosios , ramios tokios. Čia kiek matau, tas baltas woolo zelandiškas karšinys? Turiu aš jo irgi gerokai papirkus . O pilkas kas ir kieno?
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 12, 16:43)
Veliam. Vyriškas baigiau, ale tingiu eit laukan fotkint... Antras bandymas woolo sluoksnos, ir vėlgi nei dažė, nei kitokių minusų, nors spalva beveik juoda...
Oras ne koks, ale islindau nufotkinti savasias.
Cia sluoksna Icelandic avyciu, drauges atsiusta vilna . Ale plaukas koks ilgas, idomiai velesi, kazin devint labai plaukuosis?
Rodyk vyriskas
p.s. Woolo zelandiskas baltas man patinka, turiu dar to karsinio. Bet va savaites gale veliau is ju juodos ir baltos spalvos, tai dvi adatas 2cm ilgio radau (viena tai jau begreziant, tiesiog pirstu pajutai, kad kazkas duria, su pincetu istraukiau, ale kai as megeja velt tik rankom, tai ojojoj, kai pagalvoji, kaip galejo suzeisti ).
Laba...
Pasirodysiu savo nevykėles... Ką jūs darot,kai taip pasidaro,kaip pas mane prie kulno? Ką darau ne taip,kad man taip pasidarė?
kadabra,labai gražios,spalvų derinys
Pasirodysiu savo nevykėles... Ką jūs darot,kai taip pasidaro,kaip pas mane prie kulno? Ką darau ne taip,kad man taip pasidarė?
kadabra,labai gražios,spalvų derinys
QUOTE(kadabra @ 2011 02 12, 17:16)
o kas tau ten, Dollilyte, prie kulno pasidare? Balta tai nelabai matosi.
Kai prakirpau tai buvo lyg sluoksniai nesukibę ir dabar taip truputį matosi. Kitas dalykas,kažkaip nepavyko abiejų vienodai formų padaryt... nepavyko padaryt tokių,kokias mačiau mintyse. Na, gal kitas pavyks geriau padaryt
QUOTE(DOLLILYTE @ 2011 02 12, 17:21)
Kai prakirpau tai buvo lyg sluoksniai nesukibę ir dabar taip truputį matosi. Kitas dalykas,kažkaip nepavyko abiejų vienodai formų padaryt... nepavyko padaryt tokių,kokias mačiau mintyse. Na, gal kitas pavyks geriau padaryt
as kai kerpu viduj sluoksniai irgi nebuna sukibe, bet trinu, atsargiai prilaikydama abejas auliuko puses ir sukimba greitai, tik norint, kad ir anga butu lygi tenka soniuko trynima derint su angos krastelio dailinimu/uzvelimu.
Viena suvelta batuka dedu prie kito ir antra veldama, lyginu su pirmuoju.
QUOTE(kadabra @ 2011 02 12, 17:33)
as kai kerpu viduj sluoksniai irgi nebuna sukibe, bet trinu, atsargiai prilaikydama abejas auliuko puses ir sukimba greitai, tik norint, kad ir anga butu lygi tenka soniuko trynima derint su angos krastelio dailinimu/uzvelimu.
Na,matyt viskas per darbą ir praktiką ateina
Aš tai įkerpu tiesią liniją, tik, kad ranka įlystų. Tad jei kraštelis kažkaip ir prasižioja ar prasiskiria, paskui vis tiek jį visą tenka nukirpt. O kai jau vėliau kerpi, tai viskas būna stipriai susivėlę ir jokie sluoksniai palaidi nevaikšto.
Kadabra, o tai woolo baltam zelandietiškam adatos? Ar čia kažkoks kitas baltas su adatom?
Kadabra, o tai woolo baltam zelandietiškam adatos? Ar čia kažkoks kitas baltas su adatom?
Trakst, ko netinginiauji sodyboj ?
taip. viena radau baltam - bedeliodama, kita - begrezdama slepete.
bet cia ne auksciau ikeltose slepetese. kitas esu dar nuvelus, tik jos dekoro laukia, veliau rodysiu.
kur vyriskos ?
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 12, 18:45)
Aš tai įkerpu tiesią liniją, tik, kad ranka įlystų. Tad jei kraštelis kažkaip ir prasižioja ar prasiskiria, paskui vis tiek jį visą tenka nukirpt. O kai jau vėliau kerpi, tai viskas būna stipriai susivėlę ir jokie sluoksniai palaidi nevaikšto.
taip. viena radau baltam - bedeliodama, kita - begrezdama slepete.
bet cia ne auksciau ikeltose slepetese. kitas esu dar nuvelus, tik jos dekoro laukia, veliau rodysiu.
kur vyriskos ?
kadabra tinginiauju sodyboj