Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Juperi, tai gi atskira tema Besijuokianti uzvede, uzeik pasiskaityti, tik siandien iki vidurnakcio gali uzsakyma formuot 4u.gif

Besijuokianti, kokios tos pilkos grazioooooooooos wub.gif . Spalvu derinukas wub.gif
Atsakyti
Besijuokianti, aga super tos pilkos, o geltonos/zalios deriniu as kazkaip nemegeja, butu gal smagiau ten matyt oranzini koki papuosima smile.gif - bet ciagi skonio reikalas smile.gifo siaip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 02 21, 18:18)
Juperi, tai gi atskira tema Besijuokianti uzvede, uzeik pasiskaityti, tik siandien iki vidurnakcio gali uzsakyma formuot  4u.gif

Besijuokianti, kokios tos pilkos grazioooooooooos  wub.gif . Spalvu derinukas  wub.gif

jetauuu,,,imesk nuoroda
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 02 21, 18:43)
jetauuu,,,imesk nuoroda
doh.gif

na, motin, pajudink, sedimaja - iseik is sios temos ir velimo skyrelyje (tame paciam kur ir si tema) rasi Besijuokiancios tema doh.gif biggrin.gif
Junkis.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 02 21, 18:51)
na, motin, pajudink, sedimaja - iseik is sios temos ir velimo skyrelyje (tame paciam kur ir si tema) rasi Besijuokiancios tema  doh.gif  biggrin.gif
Junkis.

nu , blyn, augintine doh.gif
rasytu i az "mamka, ko miegi"...tai ne...tyli lotuliukas.gif
Atsakyti
Besijuokianti, nu kad sakyčiau visai normaliai susivėlei biggrin.gif gražios

Pas mane aulinukai, ale mažomo rekordus pamušiau šįkart:
user posted image
Atsakyti
besijuokianti , pilkos ggražios wub.gif , geltonos ...man spalvos irgi nilabai. Prie geltonos mėlyna labiau žiūrisi.
Raganele , ar tu dar kiek miegi? Kasdien po darbelį! Dailūs bačiukai, tokie švelnūs.
Dzūkė kasdien vėlė ir matot - persitempė. Trakšt po 3 per dieną vėlė-persitempė. Nepabėk ir tu, pavargusi nuo krūvio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 02 21, 21:00)
besijuokianti , pilkos ggražios  wub.gif , geltonos ...man spalvos irgi nilabai. Prie geltonos  mėlyna labiau žiūrisi.
Raganele , ar tu dar kiek miegi? Kasdien po darbelį! Dailūs bačiukai, tokie švelnūs.
Dzūkė  kasdien vėlė ir matot - persitempė. Trakšt po 3 per dieną vėlė-persitempė. Nepabėk ir tu, pavargusi nuo krūvio. 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
as va- neveliu neveliu... ir nepersitempiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 02 21, 20:00)
besijuokianti , pilkos ggražios  wub.gif , geltonos ...man spalvos irgi nilabai. Prie geltonos  mėlyna labiau žiūrisi.
Dzūkė  kasdien vėlė ir matot - persitempė. Trakšt po 3 per dieną vėlė-persitempė. Nepabėk ir tu, pavargusi nuo krūvio. 4u.gif

schmoll.gif nea ne nuo vėlimo pervargus esu, čia mano pabėgimas nuo pervargimų - džiauguosi atradus, na bent kol pradės budintis gėlynai.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 02 21, 20:00)
Dzūkė  kasdien vėlė ir matot - persitempė.

Kas taip sakė rolleyes.gif tongue.gif Aš veliu tik tiek, kiek man patinka, o patinka tai daug lotuliukas.gif

barric ilgaauliams turbūt nieks negali likt abejingas, superiniai thumbup.gif

besijuokianti, man gražu geltonos 4u.gif

raganėle, ten kažko prikišus ar įvėlimas toks mandras bigsmile.gif

Ilgaaulių metas thumbup.gif , aš rgi šnd pabandžiau - šmaukšt šmaukšt iš akies šabloną, gerai, kad mano koja įtilpo, nes kitaip nesuformavus būčiau schmoll.gif , be protezo manau auliukinių nesugebėčiau g.gif
Atsakyti
ten šilkinis "liežuvis" įveltas, galvoju kaip čia užrišimą ar segimą sukombinuot, nes neujagimiukai linkę visiškai viską nusispirt biggrin.gif maniškiams niekas nesilaikydavo
Atsakyti
Velčiau ir aš tik pilkas/rudas, labiausiai tai turbūt juodas (jei kas leistų). Ale tauta ryškių nori, jau beveik pripratau. Ir man kartais visai gražu bigsmile.gif Net ir tos geltonos blush2.gif (nuskutau 2 kart, išlyginau doh.gif ), taip ir įsivaizuoju prie jų žalias varliškas timpas ir kokį nutįsysį žalią/geltoną megztinį. Gamtoj geltona-žalia labai dažnas derinys smile.gif .
Kažkada kažkokiam atseit dailę išmanačiam saite skaičiau, kad vieningai sutariama, kad pilka ir ruda atseit nedera. Nu bet kiek gamtoj pilka - ruda, praktiškai ištisai. Ir kam tai nedera - tiesiog aklas, arba kažkokių stereotipų laikosi. Man negražu = purvina. Visa kita turi teisę egzistuot.
Bet šiaip ačiū, ir toms kam gražu, ir toms kas negražu. Man įdomios jūsų nuomonės 4u.gif
Atsakyti