Juperi, tai gi atskira tema Besijuokianti uzvede, uzeik pasiskaityti, tik siandien iki vidurnakcio gali uzsakyma formuot
Besijuokianti, kokios tos pilkos grazioooooooooos . Spalvu derinukas
Besijuokianti, aga super tos pilkos, o geltonos/zalios deriniu as kazkaip nemegeja, butu gal smagiau ten matyt oranzini koki papuosima - bet ciagi skonio reikalas o siaip
QUOTE(kadabra @ 2011 02 21, 18:18)
Juperi, tai gi atskira tema Besijuokianti uzvede, uzeik pasiskaityti, tik siandien iki vidurnakcio gali uzsakyma formuot
jetauuu,,,imesk nuoroda
QUOTE(Juperi @ 2011 02 21, 18:43)
na, motin, pajudink, sedimaja - iseik is sios temos ir velimo skyrelyje (tame paciam kur ir si tema) rasi Besijuokiancios tema
Junkis.
QUOTE(kadabra @ 2011 02 21, 18:51)
na, motin, pajudink, sedimaja - iseik is sios temos ir velimo skyrelyje (tame paciam kur ir si tema) rasi Besijuokiancios tema
Junkis.
Junkis.
nu , blyn, augintine
rasytu i az "mamka, ko miegi"...tai ne...tyli
Besijuokianti, nu kad sakyčiau visai normaliai susivėlei gražios
Pas mane aulinukai, ale mažomo rekordus pamušiau šįkart:
Pas mane aulinukai, ale mažomo rekordus pamušiau šįkart:
besijuokianti , pilkos ggražios , geltonos ...man spalvos irgi nilabai. Prie geltonos mėlyna labiau žiūrisi.
Raganele , ar tu dar kiek miegi? Kasdien po darbelį! Dailūs bačiukai, tokie švelnūs.
Dzūkė kasdien vėlė ir matot - persitempė. Trakšt po 3 per dieną vėlė-persitempė. Nepabėk ir tu, pavargusi nuo krūvio.
Raganele , ar tu dar kiek miegi? Kasdien po darbelį! Dailūs bačiukai, tokie švelnūs.
Dzūkė kasdien vėlė ir matot - persitempė. Trakšt po 3 per dieną vėlė-persitempė. Nepabėk ir tu, pavargusi nuo krūvio.
QUOTE(žollia @ 2011 02 21, 21:00)
besijuokianti , pilkos ggražios , geltonos ...man spalvos irgi nilabai. Prie geltonos mėlyna labiau žiūrisi.
as va- neveliu neveliu... ir nepersitempiu
QUOTE(žollia @ 2011 02 21, 20:00)
nea ne nuo vėlimo pervargus esu, čia mano pabėgimas nuo pervargimų - džiauguosi atradus, na bent kol pradės budintis gėlynai.
QUOTE(žollia @ 2011 02 21, 20:00)
Dzūkė kasdien vėlė ir matot - persitempė.
Kas taip sakė Aš veliu tik tiek, kiek man patinka, o patinka tai daug
barric ilgaauliams turbūt nieks negali likt abejingas, superiniai
besijuokianti, man gražu geltonos
raganėle, ten kažko prikišus ar įvėlimas toks mandras
Ilgaaulių metas , aš rgi šnd pabandžiau - šmaukšt šmaukšt iš akies šabloną, gerai, kad mano koja įtilpo, nes kitaip nesuformavus būčiau , be protezo manau auliukinių nesugebėčiau
ten šilkinis "liežuvis" įveltas, galvoju kaip čia užrišimą ar segimą sukombinuot, nes neujagimiukai linkę visiškai viską nusispirt maniškiams niekas nesilaikydavo
Velčiau ir aš tik pilkas/rudas, labiausiai tai turbūt juodas (jei kas leistų). Ale tauta ryškių nori, jau beveik pripratau. Ir man kartais visai gražu Net ir tos geltonos (nuskutau 2 kart, išlyginau ), taip ir įsivaizuoju prie jų žalias varliškas timpas ir kokį nutįsysį žalią/geltoną megztinį. Gamtoj geltona-žalia labai dažnas derinys .
Kažkada kažkokiam atseit dailę išmanačiam saite skaičiau, kad vieningai sutariama, kad pilka ir ruda atseit nedera. Nu bet kiek gamtoj pilka - ruda, praktiškai ištisai. Ir kam tai nedera - tiesiog aklas, arba kažkokių stereotipų laikosi. Man negražu = purvina. Visa kita turi teisę egzistuot.
Bet šiaip ačiū, ir toms kam gražu, ir toms kas negražu. Man įdomios jūsų nuomonės
Kažkada kažkokiam atseit dailę išmanačiam saite skaičiau, kad vieningai sutariama, kad pilka ir ruda atseit nedera. Nu bet kiek gamtoj pilka - ruda, praktiškai ištisai. Ir kam tai nedera - tiesiog aklas, arba kažkokių stereotipų laikosi. Man negražu = purvina. Visa kita turi teisę egzistuot.
Bet šiaip ačiū, ir toms kam gražu, ir toms kas negražu. Man įdomios jūsų nuomonės