Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(barric @ 2011 02 21, 14:35)
cia mano siandienos fantazija - kaimas (miestas) ir seksas biggrin.gif

Wau wub.gif Kokie fainuoliai bigsmile.gif Kaip tu juos tokius ir nuuvėlei thumbup.gif . Kad taip į bespalvius kaliošiukus įkišus... Po miestą galėtum išdidžiai vaikščiot.
Atsakyti
aciu smile.gif mastau apie zalius su obuoliais ar pan. kaliosiukus, rieks i maximke palekt - ten maciau visokiu spalvu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2011 02 21, 14:35)
...

lotuliukas.gif faini daikčiukai
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2011 02 21, 15:35)

eik tu sau... rimtai seksas biggrin.gif
o tie aulai dar ir atsivercia gi, tikriausiai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(barric @ 2011 02 21, 15:44)
aciu smile.gif mastau apie zalius su obuoliais ar pan. kaliosiukus, rieks i maximke palekt - ten maciau visokiu spalvu biggrin.gif

as tai vietoj taves vienspalvius rinkciausi, nes jei virsus dekoruotas taip jau stiprokai, tai apacia tegu tyli g.gif .
jei ka, tai kokius botus niupjauti gi galima biggrin.gif
Atsakyti
cia mano siandienos fantazija - kaimas (miestas) ir seksas

Selmut, tikiuos neizeidziau, mano rate mazoka aukstu manekeniu, kuriom 42-43 yra normali ismiera, vat

Aik tu sau thumbup.gif

Baik irnesakyk.gif Tik bandau tautą auklėt-parduotuvėse didelių moteriškų dydžių nenusipirksi, tai gal nors tapkių riūžavų bus privelta biggrin.gif

Pas mane ketvirta diena į brokų dėžę blink.gif Nu jopana, kaip nebemoku velt.... Tai iškerpu nesamoningai, tai guzuosna sušoka verysad.gif Aplamai pervargau,o ir sergu, tai veliu be meilės, tai va taip ir gaunasi verysad.gif
Atsakyti
aciu aciu smile.gif kaip malonu susilaukt pagirimu smile.gif 4u.gif del kaliosiuku - jo tikrai noretusi vienspalviu, bet toki uspalvu pas mus neparduoda, nebent is tu kitaisku "kroksu" ka issirinkt, ale ten irgi ne tos spalvos smile.gif dilema dabar, o su obuoliais galvojau del to, kad ten zalia panasi yra ir rudu (kauliukai, koteliai) ir sviesiu (buoliu viduriai, blikiukai)
Atsakyti

oho bigsmile.gif
Atsakyti
barric ai, oi, ui... super!!!! yahoo.gif good.gif swoon.gif

Selma, laikykis ir nepasiduok. Tu gi stipri motera. O sirgdama nevelk. Geriau pailsek kokia diena ar dvi, o poto, kaip is pypkes eisis. Nevelk per negaliu. console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trakst: 21 vasario 2011 - 16:14
QUOTE(kadabra @ 2011 02 21, 13:00)
Juperi, pradingele, tai tau vilnos is bg nereikia  g.gif ? Rupinuosi tavim  biggrin.gif

oi, ai, au...
nieko nematau...tik paryskinta savo nika, per darbus galvos nepakeliu...
Kadabrut, mieloji, aciu, kad rupiniesi...ale as lyg uzsirasiau kazkelintu numeriu...ar jau uzsakinejat??? g.gif as nieko cia nesuprantu...kas ka uzsisako? as busiu "papuga"... daug nepirksiu- balkone vietos ir taip ner doh.gif

barric, vooo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 21 vasario 2011 - 16:45
aciu smile.gif 4u.gif

ale tikra tiesa, tik pasiemu vilneles apsirgus arba be nuotaikos - tau sh... gaunas, nors... kelis kartus yra buve, kad is pykcio an kitu dalyku ejau velt - tai gerai garas nusileidzia, o ir neblogai gavosi
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 02 21, 15:50)
Aplamai pervargau,o ir sergu, tai veliu be meilės, tai va taip ir gaunasi  verysad.gif

kas tiesa- tai nemelas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nupotkinau tas iš skalbiankės biggrin.gif . Dekoras visai kitoks buvo, teko lupt vėlimo eigoj. Paviršius l.negražus gavos, lyg būtų su švitriniu veltas ir toks buvo dar iki skalbiankės. Teko ką nors ryškaus galvot, kad dėmesį nukreipt doh.gif
user posted image
O čia tos kur tik padas ir pirštai liko doh.gif :
user posted image

Trakšt, ko nieko nesirodai? Paiilgom tavo tapkių...
Atsakyti