Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 21, 09:06)
Ekperimentas kaip ir pavykęs, bet ... gavau 42 rožines doh.gif .

taip ir įsivaizdavau vyr.lyties savininką su rožinėm tapkėm lotuliukas.gif o dar peniuarą priderinus bigsmile.gif
nors taip sakant juokės puodas, kad katilas juodas, kai vėliau savo pirmas tapkes, pasiskaičiau,kad šablonas turi būt 2kart didesnis už rezultatą, tai kaip dėjau karšinio iš peties, gavosi šarvinės 44 dydžio tapkės vyrui, jis tik nužvelgė jas, bet nenešiojo, spalva netiko mat(ryškiai oranžinė) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2011 02 20, 20:37)
Rodausi diiiideles vyriškas šlepetes ir laukiu kritikos,patarimų 4u.gif
...

Liuks tapkės smile.gif
Atsakyti
Kadabra, ačiū 4u.gif , tau pačiai labaai gražiai gaunąs. O man nerodymo metas. Vakar vėliau rožines, paprastutes tokias, lengvai ekperimentines (maišiau karšinį su plonyčiu sluoksniu ssluoksnos). Ekperimentas kaip ir pavykęs, bet ... gavau 42 rožines doh.gif . Tai ką čia dar rodytis galima biggrin.gif .

o man taip patiko, kai vyrai, spjove i visas taisykles, pradejo nesioti rozinius baltinius po svarkais wub.gif ,pamenat? wub.gif
Atsakyti
Besijuokianti, na tarp mano pazistamu yra moteraiciu su 42-41 koja, tai paieskok, gal rasi smile.gif arba kitas variantas - prikimsk ten maisu, suvyniok i nailonine kojine, stipriai suverzk ir i skalbenke imesk an 40 laipsniu kazkur, - gali but, kad tolygiai sutrauks, jeigu gerai prikimsi, bent jau man taip gavosi visai gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barric: 21 vasario 2011 - 10:06
Barric, žinok, aš geltonas woolo sluoksnines ant bajerio prasukau pilnu ciklu 60 tempoj ir net ne kokiu ten nepašvelnintu režimu, o įprastiniu. Tiesiog iš įdomumo. Nesumažėjo nei per 1 mm, o forma kaip įkišau tapuko formos, lygiai taip pat ir ištraukiau... Ir nieko nekimštos, nerištos ir t.t.... Per kursus sakė, kad jei gerai suvelos, formos nekeičia, o pamažėt ant kokio cm gali, o man nieko nepamažėjo doh.gif ...
Atsakyti
Ekperimentas kaip ir pavykęs, bet ... gavau 42 rožines doh.gif .

tam jis ir eksperimentas...tesk toliau- bandyk vyrui isiulyti...bet nepamirsk, paminet ,kad 'ekspermentuoji" lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Taigi bandykit nudažyt tamsiai ir nešios tada biggrin.gif , Nors orandžines tai maniškis nešiotu ir taip be jokiu dažymu ax.gif
Atsakyti
Juperi, pradingele, tai tau vilnos is bg nereikia g.gif ? Rupinuosi tavim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 02 21, 13:48)
Taigi bandykit nudažyt tamsiai ir nešios tada  biggrin.gif , Nors orandžines tai maniškis nešiotu ir taip be jokiu dažymu  ax.gif

Gera mintis drinks_cheers.gif . Dar pakovosiu su jom, bet jei nieko nebus, kokią bordinę ar violetinę tamsiai jaučiu nesunkiai išlaužčiau...
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 21, 14:25)
Gera mintis drinks_cheers.gif . Dar pakovosiu su jom, bet jei nieko nebus, kokią bordinę ar violetinę tamsiai jaučiu nesunkiai išlaužčiau...

pridek zydra roze ir tada vyrui pasiulyk mastau.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2011 02 21, 11:05)
Besijuokianti, na tarp mano pazistamu yra moteraiciu su 42-41 koja, tai paieskok, gal rasi

Tarp mano pilna su 42 ir didesnėm cool.gif Ale, man, kaip 43 nešiojančiai jau veik įžeidimas, jei manote kad moterys tik coliukės su coliukiškom kojom būna bebe.gif
Atsakyti
cia mano siandienos fantazija - kaimas (miestas) ir seksas biggrin.gif

https://picasaweb.go...120170160854098
https://picasaweb.go...120179931784642

Selmut, tikiuos neizeidziau, mano rate mazoka aukstu manekeniu, kuriom 42-43 yra normali ismiera, vat biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barric: 21 vasario 2011 - 14:37