Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

tai tikriausiai visos vilna isbaigusios sedit, kad darbu nerodot smile.gif
Manosios:

user posted image
Atsakyti
Kadabra, man ruda/balata viens graziausiu deriniu drinks_cheers.gif
del tos vilnos - as tik pastebejau toki dalyka, kad 90 proc. kuo sviesesne spalva, tuo geriau veliasi ir traukiasi g.gif dar idomus dalykai - pirkau 2 ruzavas spalvas, viena sviesesne svelnesne, kita visai elektrik is to paties woolo, sluoksna, tai va ta svelni ruzava dazesi, kazkaip net isbluko toks jausmas po velimo, o ta elektrik, nuveliau tepcytes - nu muilo putos buvo kuo balciausios..., nei isbluko, nei dazesi - nustebau, o jau velesi kaip gerai thumbup.gif
Atsakyti
Fainos rudai baltos smile.gif o kaip jūs padarot, kad veliant baltą su tamsia išliktų balta? Nu man persimaišo beveliant nesvarbu ar ten sluoksna ar karšinys... Na sluoksna gal vos mažiau
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2011 02 20, 15:12)
kazkaip net isbluko toks jausmas po velimo, o ta elektrik, nuveliau tepcytes - nu muilo putos buvo kuo balciausios..., nei isbluko, nei dazesi - nustebau, o jau velesi kaip gerai  thumbup.gif

veliau is tamsaus karsinio viena pora, tai po velimo (o tiksliau karsto/salto streso)viena slepete gavosi siek tiek sviesesne doh.gif , tokiu budu pakeiciam spalva pacios. Butu nuostabu, kad vilna neleistu spalvos, nes tokiu budu tai dar ir kt.salimais esancia spalva pagadina doh.gif .

QUOTE(raganele @ 2011 02 20, 15:28)
Fainos rudai baltos smile.gif o kaip jūs padarot, kad veliant  baltą su tamsia išliktų balta? Nu man persimaišo beveliant nesvarbu ar ten sluoksna ar karšinys... Na sluoksna gal vos mažiau

as pilnai savamoksle (neskaitant sios temos senbuviu patarimu), tai net nezinau ka ir sakyti, gal del dazymo nesigauna kartais, o gal naturaliai vilna viena su kita susirisa (kas man grazu, tarsi melanziukas, naturalus perejimas).
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 02 20, 11:20)
tai tikriausiai visos vilna isbaigusios sedit, kad darbu nerodot  smile.gif
Manosios:

Gražios wub.gif Bet kaip ta ruda tau tos baltos nenudažė? Matomai, ta ruda spalva neišskydo.
Atsakyti
kadabra,man šitos kvepia kava wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 02 20, 17:43)
Gražios wub.gif  Bet kaip ta ruda tau tos baltos nenudažė? Matomai, ta ruda spalva  neišskydo.

Ruda siek tiek leido spalva, bet velesi nepaprastai gerai (abi spalvos - wool karsinys).
Naudojau tikrai stipru soka, ale nenudaze - liuks.

QUOTE(DOLLILYTE @ 2011 02 20, 17:52)
kadabra,man šitos kvepia kava wub.gif

paprastos jos, kaip MB sako - su snargliu ant priekio.
Dekui, merginos.

Rodykites jus, idomu ka Besijuokianti velia, nepaprastai grazios buvo paskutines sluoksnines.
Atsakyti
Rodausi diiiideles vyriškas šlepetes ir laukiu kritikos,patarimų 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOLLILYTE: 20 vasario 2011 - 20:41
Dolilyte, gal tokiu diiiiideliu nereikejo - sumazink fotke, nes neina paziureti normaliai - langa istampe 4u.gif

A cia tu neseniai verkei, kad tau nieko neiseina? biggrin.gif Net nesitiki- spalva liuks, storas batukas irgi (gal koookia linija kirpimo siek tiek pavingiavus - bet cia jau laaabai priekabiai ieskant prie ko prikibti) - man grazu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 20 vasario 2011 - 20:44
QUOTE(kadabra @ 2011 02 20, 21:40)
Dolilyte, gal tokiu diiiiideliu nereikejo - sumazink fotke, nes neina paziureti normaliai - langa istampe  4u.gif

pirmą kartą per part kėliau,tai truputį neapsiskaičiavau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dolilyte, manau, kad pavykusios šlepetės 4u.gif
Atsakyti
Kadabra, ačiū 4u.gif , tau pačiai labaai gražiai gaunąs. O man nerodymo metas. Vakar vėliau rožines, paprastutes tokias, lengvai ekperimentines (maišiau karšinį su plonyčiu sluoksniu ssluoksnos). Ekperimentas kaip ir pavykęs, bet ... gavau 42 rožines doh.gif . Tai ką čia dar rodytis galima biggrin.gif .
Atsakyti