tai tikriausiai visos vilna isbaigusios sedit, kad darbu nerodot
Manosios:
Kadabra, man ruda/balata viens graziausiu deriniu
del tos vilnos - as tik pastebejau toki dalyka, kad 90 proc. kuo sviesesne spalva, tuo geriau veliasi ir traukiasi dar idomus dalykai - pirkau 2 ruzavas spalvas, viena sviesesne svelnesne, kita visai elektrik is to paties woolo, sluoksna, tai va ta svelni ruzava dazesi, kazkaip net isbluko toks jausmas po velimo, o ta elektrik, nuveliau tepcytes - nu muilo putos buvo kuo balciausios..., nei isbluko, nei dazesi - nustebau, o jau velesi kaip gerai
del tos vilnos - as tik pastebejau toki dalyka, kad 90 proc. kuo sviesesne spalva, tuo geriau veliasi ir traukiasi dar idomus dalykai - pirkau 2 ruzavas spalvas, viena sviesesne svelnesne, kita visai elektrik is to paties woolo, sluoksna, tai va ta svelni ruzava dazesi, kazkaip net isbluko toks jausmas po velimo, o ta elektrik, nuveliau tepcytes - nu muilo putos buvo kuo balciausios..., nei isbluko, nei dazesi - nustebau, o jau velesi kaip gerai
Fainos rudai baltos o kaip jūs padarot, kad veliant baltą su tamsia išliktų balta? Nu man persimaišo beveliant nesvarbu ar ten sluoksna ar karšinys... Na sluoksna gal vos mažiau
QUOTE(barric @ 2011 02 20, 15:12)
kazkaip net isbluko toks jausmas po velimo, o ta elektrik, nuveliau tepcytes - nu muilo putos buvo kuo balciausios..., nei isbluko, nei dazesi - nustebau, o jau velesi kaip gerai
veliau is tamsaus karsinio viena pora, tai po velimo (o tiksliau karsto/salto streso)viena slepete gavosi siek tiek sviesesne , tokiu budu pakeiciam spalva pacios. Butu nuostabu, kad vilna neleistu spalvos, nes tokiu budu tai dar ir kt.salimais esancia spalva pagadina .
QUOTE(raganele @ 2011 02 20, 15:28)
Fainos rudai baltos o kaip jūs padarot, kad veliant baltą su tamsia išliktų balta? Nu man persimaišo beveliant nesvarbu ar ten sluoksna ar karšinys... Na sluoksna gal vos mažiau
as pilnai savamoksle (neskaitant sios temos senbuviu patarimu), tai net nezinau ka ir sakyti, gal del dazymo nesigauna kartais, o gal naturaliai vilna viena su kita susirisa (kas man grazu, tarsi melanziukas, naturalus perejimas).
QUOTE(kadabra @ 2011 02 20, 11:20)
tai tikriausiai visos vilna isbaigusios sedit, kad darbu nerodot
Manosios:
Manosios:
Gražios Bet kaip ta ruda tau tos baltos nenudažė? Matomai, ta ruda spalva neišskydo.
kadabra,man šitos kvepia kava
QUOTE(žollia @ 2011 02 20, 17:43)
Gražios Bet kaip ta ruda tau tos baltos nenudažė? Matomai, ta ruda spalva neišskydo.
Ruda siek tiek leido spalva, bet velesi nepaprastai gerai (abi spalvos - wool karsinys).
Naudojau tikrai stipru soka, ale nenudaze - liuks.
QUOTE(DOLLILYTE @ 2011 02 20, 17:52)
kadabra,man šitos kvepia kava
paprastos jos, kaip MB sako - su snargliu ant priekio.
Dekui, merginos.
Rodykites jus, idomu ka Besijuokianti velia, nepaprastai grazios buvo paskutines sluoksnines.
Dolilyte, gal tokiu diiiiideliu nereikejo - sumazink fotke, nes neina paziureti normaliai - langa istampe
A cia tu neseniai verkei, kad tau nieko neiseina? Net nesitiki- spalva liuks, storas batukas irgi (gal koookia linija kirpimo siek tiek pavingiavus - bet cia jau laaabai priekabiai ieskant prie ko prikibti) - man grazu
A cia tu neseniai verkei, kad tau nieko neiseina? Net nesitiki- spalva liuks, storas batukas irgi (gal koookia linija kirpimo siek tiek pavingiavus - bet cia jau laaabai priekabiai ieskant prie ko prikibti) - man grazu
QUOTE(kadabra @ 2011 02 20, 21:40)
Dolilyte, gal tokiu diiiiideliu nereikejo - sumazink fotke, nes neina paziureti normaliai - langa istampe
pirmą kartą per part kėliau,tai truputį neapsiskaičiavau
Dolilyte, manau, kad pavykusios šlepetės