Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(raganele @ 2011 02 18, 19:11)
Prieksperimentavau -

Spalvos labai šiltos wub.gif Man irgi jos platokos atrodo. Toks sumanymas, ar nebepavyko sumažinti iš šonų?
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2011 02 18, 21:30)
tiesa sakant nepamenu kokia kaina, gal 10 lt ar 14 uz buteliuka toki kaip rasalo buteliukas, bet iseiga labai nedidele, bent jau kiek istapiau silo gabaleli, tai laselis isejo, nes jie liejasi kaip akvarele

dekui, reikes pasidometi 4u.gif .
Atsakyti
Neplačios, tik trumpos tai gal taip atrodo - 37 išmiera daugmaž, linas prisiūtas kai teko koreguot persmarkų iškirpimą ir dar paveltas, reik gi kažkaip iš padėties suktis. Inkrustacija anot Viltės Kazlauskaitės knygutės tai - iš pusiau pavelto veltinio karpomi ornamentai, dedami ant iškloto vilna paviršiaus ir veliami, uo tai vadinasi pora paskutinių mano tapkių su inkrustacijom biggrin.gif aš tokiu būdu vis naudojau praeitų vėlimų iškirpimus.
Papildyta:
QUOTE(jutute @ 2011 02 18, 20:30)
Kaip suprantu- uždėjus pirmą sluoksnį, jį reikia atversti ir tada dėti dekoriuką, ar aš ne taip įsivaizduoju  g.gif  blush2.gif

taip, na daugmaž, arba apvertus nuimi šabloną, išsidėlioji piešinuką ir tada vėl uždėjus, užlanksčius dedi sluoksnį, kuris bus bato viršus.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 02 18, 21:52)
taip, na daugmaž, arba apvertus nuimi šabloną, išsidėlioji piešinuką ir tada vėl uždėjus, užlanksčius dedi sluoksnį, kuris bus bato viršus.

Dėkui raganėle už paaiškinimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2011 02 18, 21:30)
tiesa sakant nepamenu kokia kaina, gal 10 lt ar 14 uz buteliuka toki kaip rasalo buteliukas, bet iseiga labai nedidele, bent jau kiek istapiau silo gabaleli, tai laselis isejo, nes jie liejasi kaip akvarele

Kaip suprantu,tai lino pakulas žadi dažyti su tais dažais,kuriais tapai ant šilko? g.gif Manau,kad jei parašyta,jog tinkami linui,tai reiškia,kad tinkami tapybai ant lino audinio. O pvz.šilkas,linas,medvilnė,vilna yra dažomi tokiais milteliais ištirpinamais, reikia pavirti.
O jei dažysi su tais dažais,kurie skirti tapybai,tos lino gijos gali sukietėtis,bet aišku,gali pabandyt mirksiukas.gif

raganėle, labai gražus spalvų derinys wub.gif Panašios rudos ir aš esu pradėjus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOLLILYTE: 18 vasario 2011 - 22:10
QUOTE(raganele @ 2011 02 18, 20:52)
Neplačios, tik trumpos tai gal taip atrodo - 37 išmiera daugmaž, linas prisiūtas kai teko koreguot persmarkų iškirpimą ir dar paveltas, reik gi kažkaip iš padėties suktis. Inkrustacija anot Viltės Kazlauskaitės knygutės tai - iš pusiau pavelto veltinio karpomi ornamentai, dedami ant iškloto vilna paviršiaus ir veliami, uo tai vadinasi pora paskutinių mano tapkių su inkrustacijom biggrin.gif aš tokiu būdu vis naudojau praeitų vėlimų iškirpimus.
Papildyta:

arba iš karto dedi dar ant tuščio šablono dekorą, tada dedi pirmą sluoksnį, bet gal raganėlės būdas ir geresnis, ypač jei ką sudėtingesnio nori išdėliot. Tik reikia po to nepamiršti, kur buvo išdėliota tas dekoras, kad vartant šlepetę klojant sluoksnius, neatsidurtų jis viršutinėj daly. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2011 02 19, 08:52)
arba iš karto dedi dar ant tuščio šablono dekorą, tada dedi pirmą sluoksnį, bet gal raganėlės būdas ir geresnis, ypač jei ką sudėtingesnio nori išdėliot. Tik reikia po to nepamiršti, kur buvo išdėliota tas dekoras, kad vartant šlepetę klojant sluoksnius, neatsidurtų jis viršutinėj daly. smile.gif

Aš esu buvus taip sumaišius doh.gif
Tai dabar ant pado visad užsidedu kitos spalvos mažą gabalėlį vilnos, tai yra pasžymiu. Lateksą užtepus, nesimato
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2011 02 19, 07:52)
Tik reikia po to nepamiršti, kur buvo išdėliota tas dekoras, kad vartant šlepetę klojant sluoksnius, neatsidurtų jis viršutinėj daly. smile.gif

Vakar taip ir gavosi doh.gif doh.gif doh.gif
Suklojau storesnį žymiai padą ir sumaišiusi jame iškirpau skyles doh.gif . Nervuojausi, ne tas žodis. Padas gavosi plonas, o viršus storas swoon.gif
Atsakyti
Aš pažymiu siūlu, taigi paimat blogo siūliuko gabaliuka , o paskui jau kai ruošiatės kirpt ji tik bac ir išimat ax.gif .Nors būdas naudojamas tikrai ne tapkėms, tai negaliu tvirtinti kad pasiteisintu , nes nežinau kada kerpat skyle ax.gif .
Atsakyti
Sveikos,

dazyt dazais tapybai ant silko, o poto ivelinet... nemanau... g.gif Vistik tas dazas neskirtas tverti tokiu drastisku isbandymu, kaip antai trynimas ir pylimas verdanciu vandeniu. Aisku, jei manot, kad as klystu, o taip gali but, bandykit. Bet as manau, kad nueis ta spalva. Dazymas tekstiliniais dazais zymiai ilgesnis pocesas ir dazas giliau isiskverbia i dazomos medziagos pluostus. Yra veikiamas ne tik karsciu, bet ir rugstim, druska. Ir pocesas ne tik uztepi ir islygini, o verdi, mirkai, tvirtini spalva... Istikruju nieko ten sudetingo, bet bute, turint mazu vaiku nepatariu tuo uzsiimt. Vistik chemikalai, kvapai. Laukiu kai vel atsils, tada galesiu vel dazais "taskytis" kaime.
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 02 19, 11:34)
Sveikos,
dazyt dazais tapybai ant silko, o poto ivelinet... nemanau...  g.gif  Vistik tas dazas neskirtas tverti tokiu drastisku isbandymu, kaip antai trynimas ir pylimas verdanciu vandeniu. Aisku, jei manot, kad as klystu, o taip gali but, bandykit. Bet as manau, kad nueis ta spalva. Dazymas tekstiliniais dazais zymiai ilgesnis pocesas ir dazas giliau isiskverbia i dazomos medziagos pluostus. Yra veikiamas ne tik karsciu, bet ir rugstim, druska. Ir pocesas ne tik uztepi ir islygini, o verdi, mirkai, tvirtini spalva... Istikruju nieko ten sudetingo, bet bute, turint mazu vaiku nepatariu tuo uzsiimt. Vistik chemikalai, kvapai. Laukiu kai vel atsils, tada galesiu vel dazais "taskytis" kaime.

Trakst, o kaip tu dazei sluoksna tam graziam salikiukui?
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 02 19, 11:38)
Trakst, o kaip tu dazei sluoksna tam graziam salikiukui?

Kuriam graziam salikui ? mirksiukas.gif

Salikam sluoksnos nedazau, dazau salikus
http://www.facebook....8...0&aid=45629
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trakst: 19 vasario 2011 - 11:01