Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(barric @ 2011 02 17, 19:29)
ta prasme tapkese? jo ten tois pakulos
oi ten kita turejo but tapkes https://picasaweb.go...663015924528866

tai jas dedate tiesias ir kai vilna traukesi pasibanguoja,ar dedat pabanbuodama? ax.gif
Atsakyti
taip, kaip ir su silku
Atsakyti
Net Dzūkės nebeliko ax.gif O kaip Trakšt sekasi Kazюkuose? Gal kokių reportažų buvo?
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 02 18, 15:18)
Net  Dzūkės nebeliko ax.gif O kaip Trakšt sekasi  Kazюkuose? Gal kokių reportažų buvo?

A ko nebeliko?! biggrin.gif Veliu dziena iš dzienos rolleyes.gif
Atsakyti
Aš šiandien jau ant naujo stalo vėliau wub.gif Kitas reikalas thumbup.gif . Tik mano stalas ligesnis gavosi, bet šalikui dėliot dar geriau. ax.gif
Atsakyti
Barric, o kokie ten dazai naudoti pakulu dazymui - labai svelni spalva gavusis, o pakulos siaip jau is prigimties turi naturalia stipria spalva, tai man idomu kokie gi dazai taip nukanda?
Man tai idomu kaip sluoksna graziai nudazyti? Net gal naudojant lengvai batikos medota (bet tik nenoriu, kad gautusi dideli spalvu kontrastai).
O kaip sluoksna angliskai g.gif ?

p.s. mano vienos nuveltos varvintis pakabintos, isdzius - rodysiuosi, ale ten nieko blatno.
Atsakyti
O kaip jūs mergaitės dekoruojat vidų g.gif
Atsakyti
Prieksperimentavau - pasiėmiau pavartyt knygą apie veltinį ir sužinojau, kad mano darytos žibutės - tai inkrustacija biggrin.gif šiandien ta proga daugiau priinkrustavau, kaimietiškas tokias:
user posted image

Vidų dekoruojam į pirmą sluoksnį įlipindamos dekoriukus.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 02 18, 17:42)
Barric, o kokie ten dazai naudoti pakulu dazymui - labai svelni spalva gavusis, o pakulos siaip jau is prigimties turi naturalia stipria spalva, tai man idomu kokie gi dazai taip nukanda?
Man tai idomu kaip sluoksna graziai nudazyti? Net gal naudojant lengvai batikos medota (bet tik nenoriu, kad gautusi dideli spalvu kontrastai).
O kaip sluoksna angliskai  g.gif ?

p.s. mano vienos nuveltos varvintis pakabintos, isdzius - rodysiuosi, ale ten nieko blatno.

Kadabra, ten kur foto su vandens lasiukais - tai tiesiog vilna, ne pakulos, man tiesiog graziai labai atrode, o pakulas as dar dazyt nemeginau, esu pirkus dazytu, planuoju dazyt su silko dazais, nes kiek an silko ismeginta - labai net neblogai laikosi, nesidazo - o kad grazia spalva isdazyt, reik tas pakulas pradzioj palaikyt balyklyje, po to dazyt, ryt meginsiu, jei kas gausis isdesiu cia

Raganele - superines tepcytes, net uzsimaniau sau tokiu smile.gif ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barric: 18 vasario 2011 - 19:21
QUOTE(barric @ 2011 02 18, 20:17)
Kadabra, ten kur foto su vandens lasiukais  - tai tiesiog vilna, ne pakulos, man tiesiog graziai labai atrode, o pakulas as dar dazyt nemeginau, esu pirkus dazytu, planuoju dazyt su silko dazais, nes kiek an silko ismeginta - labai net neblogai laikosi, nesidazo - o kad grazia spalva isdazyt, reik tas pakulas pradzioj palaikyt balyklyje, po to dazyt, ryt meginsiu, jei kas gausis isdesiu cia

Raganele - superines tepcytes, net uzsimaniau sau tokiu smile.gif ax.gif  thumbup.gif

aaaaa, barric, tai tu cia mane apstumei biggrin.gif - as maniau, kad ten pakulos doh.gif
o kokia kaina ir iseiga tu silko dazu?
Trakst tai va galetu papasakoti kaip ji sluoksna dazo, maciau ten toki salikiuka gera turi cool.gif

Raganele, o cia slepetes kokiai jau platokai kojytei, ar man taip tik atrodo? Ka vadini inkrustavimu: lino ivelima (ar jis iveltas?) ar spalvota dekora priekyje ir pade?
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 02 18, 20:11)
Vidų dekoruojam į pirmą sluoksnį įlipindamos dekoriukus.

Kaip suprantu- uždėjus pirmą sluoksnį, jį reikia atversti ir tada dėti dekoriuką, ar aš ne taip įsivaizduoju g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 02 18, 21:14)
aaaaa, barric, tai tu cia mane apstumei  biggrin.gif  - as maniau, kad ten pakulos  doh.gif
o kokia kaina ir iseiga tu silko dazu?

tiesa sakant nepamenu kokia kaina, gal 10 lt ar 14 uz buteliuka toki kaip rasalo buteliukas, bet iseiga labai nedidele, bent jau kiek istapiau silo gabaleli, tai laselis isejo, nes jie liejasi kaip akvarele
Atsakyti