Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(raganele @ 2011 02 16, 12:34)
Aha, laiko Lietuvą, gal kas bandėt iš šitų http://www.karsykla.co.nr/ ?

as bandziau - nesusikalbejau, tiesiog atrodo, kad zmones bijo uzsakymu. Atsiliepe moteriske, matyt savininke, sake, kad internetine pard.sugalvojo jos sunus, as norejau siulu vilnoniu uzsisakyti ir kuodeli, taciau tas sunus taip ir nepaskambino man. As pati skambinau gal tris kartus ir niekaip nejo susikalbeti schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 02 16, 13:17)
as bandziau - nesusikalbejau, tiesiog atrodo, kad zmones bijo uzsakymu. Atsiliepe moteriske, matyt savininke, sake, kad internetine pard.sugalvojo jos sunus, as norejau siulu vilnoniu uzsisakyti ir kuodeli, taciau tas sunus taip ir nepaskambino man. As pati skambinau gal tris kartus ir niekaip nejo susikalbeti  schmoll.gif .

Sveikos ax.gif net gėda prisipažint, kad gyvendama Plungėje nežinojau, jog tokia karšykla yra.. Tik praėjusia savaitę kažkaip užmačiau, tai vis ruošiuos nuvažiuoti ir pažiūrėti kas ten ir kaip... ax.gif man taip pat reikia vilnonių siūlų, tai pažadu apsilankiusi parašysiu kaip ten viskas atrodo smile.gif
O jūsų visų darbelius noriu labai pagirti, vis užeinu į šitą temelę pasigėrėti jūsų visų darbais 4u.gif pati tik pora tapkučių esu nuvėjus, tai man tik tobulėt ir tobulėt... nėk ko net lygiuotis į jus...blush2.gif
Atsakyti
labi, inmesiu paskutines, labai man jau spalveles patiko, zalia - kaip kaukazietisku prieskoniu, o geltona, kaip kukurma, cia atseit vyriskos, karsinys, lynai, 43 ismiera smile.gif

https://picasaweb.go...282250057043202

labai man patiko tokia palete, noresiu dar tokiu darbeliu smile.gif
user posted image

beje, siu spalvu karsinys is wool'o - man labai patiko, puikiai velesi, puikiai klojosi ir minkstutelis kaip sluoksna toks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barric: 16 vasario 2011 - 15:54
QUOTE(barric @ 2011 02 16, 15:48)
labi, inmesiu paskutines, labai man jau spalveles patiko, zalia - kaip kaukazietisku prieskoniu, o geltona, kaip kukurma, cia atseit vyriskos, karsinys, lynai, 43 ismiera smile.gif

labai thumbup.gif ir visai nedidelės atrodo kaip 43,
paletėj spalvytės visos kokios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 16 vasario 2011 - 16:05
Barric, labai labai gražios.
Atsakyti
barric, viskas gražu-ir spalvos ir šlepetės thumbup.gif
Kaip jums tie liežuviai gaunasi, man kažkaip labai mažai išsikerpa tos skylės g.gif
Atsakyti
Barric, ir man grazu, ir dekoras grazus 4u.gif
Atsakyti
oje, nesitikejau tiek pagirimu, dekui blush2.gif liezuviai kazkaip savaime gavos, gaila buvo kirpt, pasimate, kad a la kaklarysiai gaunas, nu ir palikau, istikro gal tik plonokos jos, bet tai gal nieko vistiek bus siltos... gi sian su kolege traukem kaziuko burtus, kur busim - visai neblogai nuskilo biggrin.gif

kita savaite meginsiu balint lynus (t.y. balint jau meginau su pigiu lietuvisku balikliu - visai gerai gavos) ir dazyt, turiu biski silko dazu, gal tiks biggrin.gif gi perku tuos santechninius is senuku (pakulas t.y.) - nu kur kas pigiau negu velimo pardese biggrin.gif tik visa beda, kad ten jie ZIAURIAI smirda ir tik naturalios spalvos, na bus eksperimentai biggrin.gif neisivaizduoju kaip ta smarve isgyvendint, laikaui po 3 dienas, rauginu vandeny su kvapiais muilais, biski isgaruoja, aisku po velimo nebelieka smarvytes, bet tai nemalonu kambary didesnio kiekio laikyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barric: 16 vasario 2011 - 18:53
QUOTE(barric @ 2011 02 16, 18:50)
kita savaite meginsiu balint lynus (t.y. balint jau meginau su pigiu lietuvisku balikliu - visai gerai gavos) ir dazyt, turiu biski silko dazu, gal tiks biggrin.gif gi perku tuos santechninius is senuku (pakulas t.y.) -

masterica 4u.gif
Atsakyti
[quote=barric,2011 02 16, 16:48]

https://picasaweb.go...282250057043202

labai fainulkos thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,

nu jus ir pavarot ir sneket ir dar tiek privelt spejat. bigsmile.gif Saunus ir grazus visu darbeliai. thumbup.gif O mano "katino dienos" baigesi. Reiks siandien pavelt. Rodausi tik, kad is sarasu neisbraugtumet. ax.gif
Atsakyti
kita savaite meginsiu balint lynus (t.y. balint jau meginau su pigiu lietuvisku balikliu - visai gerai gavos) ir dazyt, turiu biski silko dazu, gal tiks  gi perku tuos santechninius is senuku (pakulas t.y.) - nu kur kas pigiau negu velimo pardese 

Ale ir vargt pasiryžimas, kiek jau tu visokiu sruogeliu ivairiu pluoštu susinaudoja ax.gif . O ir man natrodo lino pluoštas buna tikrai plonesnės už tas pakulas, nors gal idomus efektas gaunasi ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 17 vasario 2011 - 11:08