O kodėl bendraminčiuose?
Daržo skyriuj panos sėklas perka, ir niekam nešauna į galvą jų siųst į bendraminčius... Gi pirksim tai vilną...
Galim su tais bulgarais į esamą temą "internetinės parduotuvės" keltis, ką aš žinau, man tai kažkaip visai viskas paprastai atrodo...
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 15, 16:29)
O kodėl bendraminčiuose?
Daržo skyriuj panos sėklas perka, ir niekam nešauna į galvą jų siųst į bendraminčius... Gi pirksim tai vilną...
Galim su tais bulgarais į esamą temą "internetinės parduotuvės" keltis, ką aš žinau, man tai kažkaip visai viskas paprastai atrodo...
Manau, kaip padarysi taip bus gerai - kad tik tos vilnos butu
Panos isdinge, velia, matyt, tai tuoj ir atsargos baigsis .
1. Besijuokianti.
2. Zollia.
3. Kadabra.
4. Raganele.
5. Šelma
6.Trakst
7. Bulaukiux
8. laguna
9. srauni upe
10. Juperi
11. Barric
12. Juste-G
2. Zollia.
3. Kadabra.
4. Raganele.
5. Šelma
6.Trakst
7. Bulaukiux
8. laguna
9. srauni upe
10. Juperi
11. Barric
12. Juste-G
Sveikos gyvos visos Gražūs tapukai . Aš ruošiausi šiandien velt , bet svečių apturėjau, tai nežinau kaip išsisuksiu . O dar sergam Na, su tais BG aš jau irgi sutikčiau gilaus pavasario nelaukti. Tik pirkti bijau (atsakinga būt ), nes nieko iš užsienio nesu pirkusi , geriau Besijuokianti Žadėjo man Ekaterina pavyzdžius atsiųsti, sakė per 2 savaites gausiu. Kol mūsų netremia į bendraminčius, turbūt telpam į temos rėmus
Nagi pirkit/diskutuokit čia, po to darbus rodysit iš tos vilnos.
Gundančiai čia viskas , bet kol kas gal man užteks Lietuvos tiekėjų
Gundančiai čia viskas , bet kol kas gal man užteks Lietuvos tiekėjų
Kol parašiau, žiūriu, nauja tema atsirado
sveikos,
turiu klausimą dėl wool batų formų,(gal kas turi)man kažkaip atrodo, kad jie geriau tinka džiovinant ar tinkami ir veliant ,formavimui? kaip suprantu jie iš putplasčio ten, minkštoki.
turiu klausimą dėl wool batų formų,(gal kas turi)man kažkaip atrodo, kad jie geriau tinka džiovinant ar tinkami ir veliant ,formavimui? kaip suprantu jie iš putplasčio ten, minkštoki.
Tai ką, visos vilną perkat , sėdesiu aš čia dabar viena
Einu paskūsiu moderatorei kokią čia betvarkę darot
Einu paskūsiu moderatorei kokią čia betvarkę darot
Grįšim, Dzūke , kai tik turėsim ką parodyt, t. y. kai turėsim vilnos veltiniavimui
Tokią lietuvišką dieną pagalvojau bais nepatriotės esat , vilną iš bulgarų , kas palaikys Lietuvos pardavėjus!!!
Aha, laiko Lietuvą, gal kas bandėt iš šitų http://www.karsykla.co.nr/ ?