Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

O kodėl bendraminčiuose?
Daržo skyriuj panos sėklas perka, ir niekam nešauna į galvą jų siųst į bendraminčius... Gi pirksim tai vilną...
Galim su tais bulgarais į esamą temą "internetinės parduotuvės" keltis, ką aš žinau, man tai kažkaip visai viskas paprastai atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 15, 16:29)
O kodėl bendraminčiuose?
Daržo skyriuj panos sėklas perka, ir niekam nešauna į galvą jų siųst į bendraminčius... Gi pirksim tai vilną...
Galim su tais bulgarais į esamą temą "internetinės parduotuvės" keltis, ką aš žinau, man tai kažkaip visai viskas paprastai atrodo...

Manau, kaip padarysi taip bus gerai - kad tik tos vilnos butu 4u.gif
Panos isdinge, velia, matyt, tai tuoj ir atsargos baigsis cool.gif .
Atsakyti
1. Besijuokianti.
2. Zollia.
3. Kadabra.
4. Raganele.
5. Šelma
6.Trakst
7. Bulaukiux
8. laguna
9. srauni upe
10. Juperi
11. Barric
12. Juste-G

Atsakyti
Sveikos gyvos visos 4u.gif Gražūs tapukai . 4u.gif Aš ruošiausi šiandien velt , bet svečių apturėjau, tai nežinau kaip išsisuksiu doh.gif . O dar sergam verysad.gif Na, su tais BG aš jau irgi sutikčiau gilaus pavasario nelaukti. Tik pirkti bijau (atsakinga būt ), nes nieko iš užsienio nesu pirkusi blush2.gif, geriau Besijuokianti 4u.gif Žadėjo man Ekaterina pavyzdžius atsiųsti, sakė per 2 savaites gausiu. Kol mūsų netremia į bendraminčius, turbūt telpam į temos rėmus ax.gif
Atsakyti
Nagi pirkit/diskutuokit čia, po to darbus rodysit iš tos vilnos.
Gundančiai čia viskas unsure.gif , bet kol kas gal man užteks Lietuvos tiekėjų g.gif unsure.gif
Atsakyti
Kol parašiau, žiūriu, nauja tema atsirado bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos,
turiu klausimą dėl wool batų formų,(gal kas turi)man kažkaip atrodo, kad jie geriau tinka džiovinant ar tinkami ir veliant ,formavimui? kaip suprantu jie iš putplasčio ten, minkštoki. g.gif
Atsakyti
Tai ką, visos vilną perkat g.gif , sėdesiu aš čia dabar viena unsure.gif
Einu paskūsiu moderatorei kokią čia betvarkę darot lotuliukas.gif
Atsakyti
Grįšim, Dzūke , kai tik turėsim ką parodyt, t. y. kai turėsim vilnos veltiniavimui smile.gif
Atsakyti
Dzuke, laikyk fronta biggrin.gif
Atsakyti
Tokią lietuvišką dieną pagalvojau bais nepatriotės esat schmoll.gif , vilną iš bulgarų laugh.gif , kas palaikys Lietuvos pardavėjus!!! umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 16 vasario 2011 - 10:58
Aha, laiko Lietuvą, gal kas bandėt iš šitų http://www.karsykla.co.nr/ ?
Atsakyti