Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Vilniuje

QUOTE(gretulis @ 2005 10 20, 19:47)
Labutis, siandien buvom baseine. Nu, super!!!!! Salygos puikios, mamoms kojas isziuri, sesti tupti gulti negalima mamai, labai gerai. Vaikiukai visi su pampersais smile.gif Vanduo siltas. Yra instruktore, kuri viska parodo, siandien Lukrecija tiek plauke, kad net gera ant sirdies, toks varliukas moka plaukti! O del tu kartu, tai 58 Lt, bet mums tai sake 5+ 3 kartai nemokamai, cia gal todel kad siuntima israse vedeja! Blatas smile.gif

Sveika 4u.gif kaip mes jums pavydim (batu baltu pavydu) biggrin.gif Jūs tikri šaunuoliai thumbup.gif Na, ir mes neužilgo prisijungsim prie plaukikų būrio drinks_cheers.gif O pampersai paprasti ar daugkartiniai turi būti?
P.S. Čia aš įdomumo dėlei dėl pampersų smalsauju, mes esam nusipirkę maudymosi kelnaites, bet ir po jomis turbūt turi būti pampersas?
Atsakyti
QUOTE(Švieselė @ 2005 10 20, 21:36)
P.S. Čia aš įdomumo dėlei dėl pampersų smalsauju, mes esam nusipirkę maudymosi kelnaites, bet ir po jomis turbūt turi būti pampersas?

Jei dedi kelnaites, pampersų nebereikia schmoll.gif . Arba kelnaitės, arba tie vadinami plaukiojantys pampersai.
Atsakyti
Sakykit , o kokiu laiku maziausiai zmoniu baseine buna? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2005 10 30, 18:59)
Sakykit , o kokiu laiku maziausiai zmoniu baseine buna? smile.gif

Aš dažniausiai einu apie 17val., tai būna kokie trys leliai, bet penktadieniais tokiu laiku, prisirenka nemažai leliukų.
Atsakyti
Mes einam apie 11 arba 15, tai buna 2-3 leliai. Siaip, galetume susiorganizuot koki karta kartu varyt su kuo nors wink.gif
Atsakyti
Labai noriu daugiau suzinoti apie Delfinuko baseina 4u.gif Kokia ten kaina?Kelenta geriausia eit?Kokios salygos?Busiu labai dekinga uz info thumbup.gif
Atsakyti
na o mane domina tas Vandenis g.gif kaip ten situacija dabar g.gif

beje laikrasty praeito penktadienio skaiciau,kad atsidare naujai atremontuotas baseinas vaikams plaukioti buvusiuose statybininku rumuose,Vytenio 6 g.gif
tik niekur nerandu info apie ji g.gif

Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2005 11 22, 19:34)
Labai noriu daugiau suzinoti apie Delfinuko baseina 4u.gif Kokia ten kaina?Kelenta geriausia eit?Kokios salygos?Busiu labai dekinga uz info thumbup.gif

skambink tiesiai Delfinuko vedejai, tai ji visa info pasakys. Praejusiais metais kainuodavo apie 20 lt menesiui ir galedavai ateiti nors ir kasdien. Darbo dienomis galima ateiti ryte iki berods 10 val. Daugiausia zmoniu buna sestadieniais.
Atsakyti
Mes lankome baseina Vilniuje, Antakalnio vaiku poliklinikoje. Vanduo ten nechloruojamas, bet dezinfekuojamas vaistais. Jokio neigiamo poveikio vaiko odai nepastebejau. Po pasiplaukiojimo nuprausiu vaikuti duse. Darbuotojos maloniai pamoko pratimu vandenyje. Yra Vilniuje ir nedezinfekuoto vandens baseinu darzeliuose Delfinukas ir lyg Vandenis. Taip pat baseinai ten gylesni. asmeniskai girdejau ne kokiu atsiliepimu. Mamos sulipa i baseina, sukisa uzpakalius ir neretai apkrecia savo kudikius ivairiomis ligomis. Mano drauges kudikis tokiame vandenyje uzsikrete moliuskais, kuriuos teko gydyti net 7 men. Todel siulau lankyti antakalnio baseina. Jei pastrebesi koki neigiama poveiki, visada gali liautis. Eiti tikrai verta. Vaikas vystosi fiziskai, labai aktyvus. Be to tai maloni pramoga mamai.

Uzsirasymui reikia pediatro leidimo, kad vaikutis sveikas. Kadangi mes baseina pradejom lankyti, kad vaikutis sulauke 3 men, reikejo ir kardiogramos. Viskas greitai sutvarkoma. Vienas kartas kainuoja apie 11 Ltl, bet jei moki uz penkis kartus, tai 3 gauni nemokamai. Zodziu, 8 kartai - 58 LTL. Labiausiai taip apsimoka.Abonementas galioja 3 men.
Atsakyti
Na kadangi mes vyresni už jūsų leliukus,bet pasakysiu savo nuomonę 4u.gif
Dar kai sunus nebuvo gimęs,jau buvau suplanavus,kad vesiu į baseiną tongue.gif Beveik 5 savaičių Kovo pirmom dienom mes jau keliavom pliuškiantis.Mūsų gydytoja irgi buvo prieš baseiną,bet aš dariau savo.Vaikui padeda nuimti raumenukų tonusą,žinoma ne visai mirksiukas.gif ,po baseino vaikas miegodavo po 4-5 h iki pusantrų metų neturėjom jokių lygų išskyrus kelis sykius slogavo ir turėjo temperatūros.
Mes lankėm Vilniuj Antakalnio vaikų baseiną,odytei tikrai nepakenkė,kvėpavimo takam irgi plius nesirgom,nors vaikščiojom pėsčiom iki baseino 4 km į vieną pusę per bet kokį orą blush2.gif
Atsakyti
Musu daktare atkalbineja del baseino, kol nepraejes virusu sezonas. Ragina palaukti. Dabar saviski maudom dideleje vonioje. Jam labai patinka. Taip smagiai pliuskenasi, net grazu ziuret thumbup.gif Bet minties del baseino neatsisakom. Butinai bandysim smile.gif
Atsakyti
Mums greit šeši mėnesiai, gyvename prie Vandenio darželio. Girdėjau, kad ten tokius mažiukus galima vesti. Mamos, patarkite, ar ne per vėlu pradėti su šešių mėnesių kūdikiu ir kas esate lankiusios Vandenio baseinėli (Fabijoniškėse) parašykite atsiliepimus
Atsakyti