Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Vilniuje

QUOTE(Glasha @ 2011 04 06, 15:08)
Gal kas zino ar baseinas netrukdo adenoidams, kaangi ukryte turi...tai net nzn ar nepakenks.... ax.gif

čia reikia su savo šeimos gydytoju konsultuotis. bet mano sūnus sinusitą baseine pasigavo. išsimaudžius išsisausinti ausis ir gerai išsipūsti nosį privaloma
Atsakyti
QUOTE(Glasha @ 2011 04 06, 15:08)
Gal kas zino ar baseinas netrukdo adenoidams, kaangi ukryte turi...tai net nzn ar nepakenks.... ax.gif

o dabar naudoja chlora? siaip neturetu pakenkti butent adonoidams, siaip persalimai, dar kas nors.. nes pastoviai valosi vandeniu visa nosiarykle, tai toks geras slkalavimas, geriau uz visas dirbtines proceduras. svarbu ta vaikui pasakyti, kad nerytu vandens, bet ir nebijotu jeigu i burna pateks, isspjauti i sone esancius griovelius. ir nosi visada sisivalyti.
man buvo nustatyti adenoidai, lankiau baseina nuo 4 iki 9 klases, taip ju ir nesalino. bet tai buvo senais laikais.

jeigu puola sinusitai, mano vaikui jau po adenoidu salinimo operacijos (3metuku) paumejo butent sinusitai, pasidarius paseli, uzauginus 2 kartus pneumokoka, pasidareme pneumo23 vakcina uz 60lt poliklinikoje, daugiau jokiu sinusitu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2011 04 06, 21:57)
o dabar naudoja chlora? siaip neturetu pakenkti butent adonoidams, siaip persalimai, dar kas nors.. nes pastoviai valosi vandeniu visa nosiarykle, tai toks geras slkalavimas, geriau uz visas dirbtines proceduras. svarbu ta vaikui pasakyti, kad nerytu vandens, bet ir nebijotu jeigu i burna pateks, isspjauti i sone esancius griovelius. ir nosi visada sisivalyti.
man buvo nustatyti adenoidai, lankiau baseina nuo 4 iki 9 klases, taip ju ir nesalino. bet tai buvo senais laikais.
jeigu puola sinusitai, mano vaikui jau po adenoidu salinimo operacijos (3metuku) paumejo butent sinusitai, pasidarius paseli, uzauginus 2 kartus pneumokoka, pasidareme pneumo23 vakcina uz 60lt poliklinikoje, daugiau jokiu sinusitu 4u.gif

Ot taip, o mes snd vaziuoam konsultuotis pas sakalinska del salinimu...tai koks skirtumas tada ar salinti eigu puola sinusitai, au sloga tada geriau))) o kuo pasireiskia sinusitas toC pakila, skauda ir nosis uzgulta? nes pas mus dazniausia ishskyru nebuna, ugulimas tik ....gal geriau nesalinti, nes 1as laipsnis, knarkimo dar nera....na nzn
Atsakyti
QUOTE(Glasha @ 2011 04 08, 15:57)
Ot taip, o mes snd vaziuoam konsultuotis pas sakalinska del salinimu...tai koks skirtumas tada ar salinti eigu puola sinusitai, au sloga tada geriau))) o kuo pasireiskia sinusitas toC pakila, skauda ir nosis uzgulta? nes pas mus dazniausia ishskyru nebuna, ugulimas tik ....gal geriau nesalinti, nes 1as laipsnis, knarkimo dar nera....na nzn

cia sudetinga diskusija, mano pazistamiems pasalino visai mazus adenoidus, kazkaip neislipdavo is ligu, po operacijos viskas labai pasitaise.

kiti raso, kad kas duota Dievo, tas turi likti, atseit reguliuoja kazka, imunitetas, barjerai. sanau mums po adenoidu salinimo buvo gal 3 sinusitai, padarem pneumo vakcina, susitvarke.

iek zmoniu tiek nuomoniu.

kad mano vaikas maziau sirgo? nepasakyciau, lengviau ? taip, jis mokejo gerai issivalyti nosi, (ko enbuvo prei adenoidu) knarke ir toliau nes liko tonziles 2 laipsnio, dabar jos jal jau 4, nes labai dideles, puola anginos, persalimai. ir dabar sergam doh.gif

operacija nesudetinga, bet operacija,narkoze... kuo mazesnis vaiaks, tuo lengviau praeina.
BET jeigu pbogeja klausa, vienareiksmiskai salinti, jums manau padarys audogramma, matysite. mums buvo kiekviena sloga i otita pereina, tai vargome labiau del ausu.

sekems parasykite, ka jums prikonsultavo 4u.gif gal i adenoidu tema mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 08 balandžio 2011 - 15:16
QUOTE(Glasha @ 2011 04 06, 14:08)

Viena pazistama pasakojo, kad jos dukra turejo problemu su adenoidais. Kiekviena ziemos sezona po tris kartus ausu uzdegimu persirgdavo. Santariskiu medikai kaip tik ne adenoidus operuoti, o baseina lankyti liepe, nes tada kazkoks tai kanalas geriau issivysto. Eme lankyti baseina ir problemas isaugo.
Kita pazistama bande si rudeni sunu i baseina leisti. Nieko nesigavo, nes saziningai po kiekvieno apsilankymo baseine sunus susirgdavo.
Kiek zmoniu, tiek situaciju...
Atsakyti
QUOTE(tatrud @ 2010 09 11, 15:51)
Aciu, bet LVJS grupes suformuotos jau iki lapkricio ir nauju vaiku neregistruoja.
Viloje Alicante viskas puiku, tik ne vaikams! Vanduo klaikiai saltas. Maniskiui nepatiko. Bandziau tempti i pirtele pasisildyti, bet jis nei uz ka doh.gif Taip ir drebejo ... melynom lupom  g.gif

Na va1 o reklamuoja jog siltas vanduo,.... Siandien bandem pasinaudotis grupinis.lt nupirktais kuponais, siandien ju paskutine galiojimo diena, bet taip ir nepatekom blink.gif nes uzdaras vakaras ir mums pasiule su kidikiais ateiti nuo19.30 iki 22 val (3 val kuponas bet jie iki 22 val dirba). Aptarnavimu tai likom suzavetos, tokio as jau nuo sovetiniu laiku nemaciau! blink.gif likom kaltos kad atejom paskutine diena (matyt nuo senumo kuponas nuverteja ju akyse). Registraturoje padare is musu kaltas ir pasake kad tai yra musu beda kad tempem iki paskutinio, kai paklausem kaip galima butu susitarti del pratesimo- juokie variantai netiko ir net nebuvo bandyta ieskoti iseities, i klausima apie sio klausimo aptarima su aukstesnio rango personalu buvo duota vizitine tipo "jums reikia jus ir skambinkit"
P.S Pati mintis ir aplinka visai maloni (neskaitant kiemo remonto darbus, kur sudetinga praeiti, nes visur vielos itemptos ir perkastas visas kiemas), BET PERSONALAS TAI doh.gif kuris tikrai zlugdo visa versla schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki.
Gal galit patart, kur galima lankiti baseina su maziuku? Mes turim padidinta tonusa. verysad.gif
Papasakokit kaip viksta uzsiemimas, nes pati net neisivaizduoju kaip kas. blush2.gif
Kokios butu apiteksliai kainos?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Mmamika @ 2011 04 20, 22:36)
Sveiki.
Gal galit patart, kur galima lankiti baseina su maziuku? Mes turim padidinta tonusa.  verysad.gif
Papasakokit kaip viksta uzsiemimas, nes pati net neisivaizduoju kaip kas.  blush2.gif
Kokios butu apiteksliai kainos?
Aciu

is kurio miesto esat?
Atsakyti
Vilnius
Atsakyti
QUOTE(Mmamika @ 2011 04 21, 18:37)

Dar parašykit ir apie kokį rajoną ieškot. Ir ar norisi geresnio baseino (aišku ir kaina didesnė), ar tinka ir paprastesni, t.y. darželiuose.
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2011 04 21, 20:29)
Dar parašykit ir apie kokį rajoną ieškot.  Ir ar norisi geresnio baseino (aišku ir kaina didesnė), ar tinka ir paprastesni, t.y. darželiuose.

Butu gerai kad netoli Fabijoniskiu, bet jeigu yra koks geresnis kurnors toliau tai nebus problemu su davaziavimu. Darzeliose irgi tiktu, bet ar priims? Nes as bijau vaika viena palikt be prieziuros, o ten man atrodo kad aukles neleis man but kartu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ninoo @ 2011 04 20, 19:44)
Na va1 o reklamuoja jog siltas vanduo,.... Siandien bandem pasinaudotis grupinis.lt nupirktais kuponais, siandien ju paskutine galiojimo diena, bet taip ir nepatekom  blink.gif nes uzdaras vakaras ir mums pasiule su kidikiais ateiti nuo19.30 iki 22 val (3 val kuponas bet jie iki 22 val dirba). Aptarnavimu tai likom suzavetos, tokio as jau nuo sovetiniu laiku nemaciau!  blink.gif  likom kaltos kad atejom paskutine diena (matyt nuo senumo kuponas nuverteja ju akyse). Registraturoje padare is musu kaltas ir pasake kad tai yra musu beda kad tempem iki paskutinio, kai paklausem kaip galima butu susitarti del pratesimo- juokie variantai netiko ir net nebuvo bandyta ieskoti iseities, i klausima apie sio klausimo aptarima su aukstesnio rango personalu buvo duota vizitine tipo "jums reikia jus ir skambinkit"
P.S Pati mintis ir aplinka visai maloni (neskaitant kiemo remonto darbus, kur sudetinga praeiti, nes visur vielos itemptos ir perkastas visas kiemas), BET PERSONALAS TAI  doh.gif  kuris tikrai zlugdo visa versla  schmoll.gif

Pagaliau patekom i si baseina doh.gif tai paaiskejo kad ekonomija ne tik personalo saskaita, bet ir prieziurai doh.gif Dzakuzi mane labai nustebino putu kiekiu, bet tai dar gelytes... sedint tame dzakuzyje jauciasi mizalu kvapas, o vaikas visa nakti veme blink.gif (sesers vaikas, o buvom kartu, irgi). Tai sakyciau kad jis ne pavojingas!!! beje viena mamyte kuri ten lankese jau nepirma karta sake kad kai tik vaikas prisigeria kuria diena vandens tai dingsta jam apetitas ir vangus pasidaro porai dienu. Laipteliai ilipti i dideli baseina kliba ir aprudyje, koks didesnis vyras normaliai pakibus ant ju, manau kartu ir nueis i vandeni su laiptukais doh.gif Bandysim dabar aiskintis su valstybiniu istagu pagalba, nes tikrai negalima vaiku sveikata taip rizikuoti!!! O reklamuoja kad kudikiai vos ne nuo giminmo gali lankyti si baseina.
Papildyta:
QUOTE(Mmamika @ 2011 04 22, 16:22)
Butu gerai kad netoli Fabijoniskiu, bet jeigu yra koks geresnis kurnors toliau tai nebus problemu su davaziavimu. Darzeliose irgi tiktu, bet ar priims? Nes as bijau vaika viena palikt be prieziuros, o ten man atrodo kad aukles neleis man but kartu.  verysad.gif

Jums arciausias ir visai neblogas baseinas Pusyno kelio sanatorijoje:
http://www.sanatorij...t/naujienos.php
kainos:
http://www.sanatorij...as.lt/page9.php
Atsakyti