Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Vilniuje

QUOTE(Smurka @ 2011 02 01, 17:20)
Koks gylis atsakyti negaliu, bet pakankamai gilu. Todėl treneriai, priimdami vaikus, dažniausiai pirmą klausimą ir užduoda, ar vaikas nebijo vandens.

Kadangi tai yra sporto mokykla, apie turškimasi savo malonumui negali būti net kalbos schmoll.gif Vaikai yra mokomi plaukti įvairiais stiliais (manoji moka nugara ir laisvuoju stiliumi). Lapkritį pradėjusi lankyti treniruotes, mažoji penktadienį jau sudalyvavo pirmosiose varžybose. Kadangi atplaukė antra, dabar į baseiną eina su dar didesniu užsidegimu, nes toks rezultatas jos netenkina. Nori būti pirma biggrin.gif Mažu kokią olimpietę auginu biggrin.gif

Saunuole Jusu dukryte!Ech,kaip noreciau,kad sunus ismoktu plaukti(pati as nemoku ir bijau plaukt kur gilu).bet nezinau kaip,bijo ir jis gilaus vandens.Megsta tik turkstis.Tai jauciu tokio niekas ir nepriimtu.Bet gydytojai labai rekomenduoja,nes turi problemu su peduciu statymu(kreivai deda koja).O Vichy parke anoks cia plaukymas,reikia rimto baseino.

Siaip tai jis labai komunikabilus,drasus vaikas,bet,kad ismokt plaukt giliame vandenyje-tai reiktu daug pastangu is trenerio puses.Jauciu niekas nesicackintu schmoll.gif .Kaip manot?
Atsakyti
Liutukeee, aš dar turiu ir sūnų, jam 18 metų. Tai kažkada jį irgi atvedžiau į baseiną tik tam, kad išmoktų plaukti. Trenerei taip ir pasakiau, išmokykite jį plaukti, o paskui bus matyt. Tai jis mėnesį nuo sienelės nepasileido, taip bijojo gylio. O paskui pradėjo kapstytis. Jei ne nuolat jį puolantys sinusitai, niekada plaukimo nebūtų metęs.

O dukra mano kitokia. Jinai visiškai nebijo nei vandens, nei gylio, plaukti išmoko pati Vichy vandens parke prieš beveik porą metų. Tokius vaikus treneriai, be abejo, labiau mėgsta, bet neatsižada ir bailiukų. Tik tiek, kad su jais reikia daugiau dirbti, kol tas baimes nugali
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smurka: 07 vasario 2011 - 06:40
QUOTE(aistiushka_ @ 2011 02 06, 15:30)
O grupes tik mokyklinio amziaus vaikams (nuo 7 m.), ar yra ir jaunesniu?

Skambinau (pries pora menesiu) i si baseina del savo 4 metu sunaus. Sake, kad priima tik nuo 6-7 metuku.
Gal kas pasikeite?
Atsakyti
Šiaip pamąsčius tai mažiukų nelabai ir išeitų ten pavedžiot, ypač berniukų, jei juos mama atlydi į baseiną. Nes mamos tikrai niekas neįleistų į berniukų rūbinę, dušinę, kad savo sūnui padėtų susitvarkyti. Vaikas turi būti daugmaž savarankiškas, kad pats sugebėtų ir nusirengti, ir apsirengti, ir po dušu nusiprausti
Atsakyti
Aciu Jumsm,Smurka,uz issamia informacija! 4u.gif
Atsakyti
Nėr už ką. Čia dukra mane padarė plaukimo sporto entuziaste, nors ir iki tol plaukimas kaip sporto šaka man labai patiko. Plaukimas naudinga ne tik dėl laikysenos ar bendro fizinio pasirengimo, šioje sporto šakoje - mažiausia traumų tikimybė.

Tiesa, dar sakoma, kad plaukimas mergaitėms suformuoja nemoterišką figūrą. Jei čia yra nemoteriška figųra, tada tokia "nemoteris" ir aš norėčiau būti biggrin.gif
http://www.lzinios.l...ge_zurnala.html
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2011 02 07, 12:02)
Nėr už ką. Čia dukra mane padarė plaukimo sporto entuziaste, nors ir iki tol plaukimas kaip sporto šaka man labai patiko. Plaukimas naudinga ne tik dėl laikysenos ar bendro fizinio pasirengimo, šioje sporto šakoje - mažiausia traumų tikimybė.

Tiesa, dar sakoma, kad plaukimas mergaitėms suformuoja nemoterišką figūrą. Jei čia yra nemoteriška figųra, tada tokia "nemoteris" ir aš norėčiau būti biggrin.gif
http://www.lzinios.l...ge_zurnala.html

na taip smile.gif
Atsakyti
Informacija lankantiems Antakalnio kudikiu baseina.
Kalbejome su ten dirbancia kinezeteraupeute ir ji pasake, kad naujas baseinas, kuris, beje, bus siek tiek gilesnis, prades darba balandzio men. Jis yra Antakalnio suaugusiu poliklinikoje.
Kudikiu baseina uzdaro (nezinau, ar visai, ar tik rekonstrukcijai g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2011 02 07, 01:05)
Siaip tai jis labai komunikabilus,drasus vaikas,bet,kad ismokt plaukt giliame vandenyje-tai reiktu daug pastangu is trenerio puses.Jauciu niekas nesicackintu  schmoll.gif .Kaip manot?

Nuo treneriu priklauso, bet tikrai yra tokiu kur cackintusi biggrin.gif Pati maciau kaip viena trenere LVJC nykstuku mokykleleje viena bijanti vandens mokino. Pradzioje jis sededavo salia basieno, paskui ji eme ji nuleidineti trumpam i vandeni ir t.t. Tik reikia tinkamo zmogaus ir laiko. Metodus treneres tikrai zino bigsmile.gif

QUOTE(tatrud @ 2011 02 25, 09:11)
Informacija lankantiems Antakalnio kudikiu baseina.
Kalbejome su ten dirbancia kinezeteraupeute ir ji pasake, kad naujas baseinas, kuris, beje, bus siek tiek gilesnis, prades darba balandzio men. Jis yra Antakalnio suaugusiu poliklinikoje.
Kudikiu baseina uzdaro (nezinau, ar visai, ar tik rekonstrukcijai g.gif )

Uzdarys visai su visa poliklinika. O del balandzio men, dekui uz naujienas, vakar pati buvau, bet nieko nesake, gal dar nezinojo... ax.gif
Atsakyti
sweikos 4u.gif
norejau paklausti, ar gerosios vilties (skroblu) baseina gali lankyti tik vaikai ar ir suage asmenys ir gal zinote del kainu? gal kas ir lankot is jusu? kokie atsiliepimai? kiek forumuose skaiciau, tai ten dabar ir pirtis yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alino4ka @ 2011 03 22, 19:29)
sweikos 4u.gif
norejau paklausti, ar gerosios vilties (skroblu) baseina gali lankyti tik vaikai ar ir suage asmenys ir gal zinote del kainu? gal kas ir lankot is jusu? kokie atsiliepimai? kiek forumuose skaiciau, tai ten dabar ir pirtis yra smile.gif

Gali eiti ir suauge, kaina jiems 17 lt . Vaikui berods iki 6 metu moketi nereikia. Mes lankom 5 dieniais laiku nuo 10-12h. 6dieniais kiek zinau irgi yra laikas skirtas seimoms, o buna laikas, kuomet treniruociu metu paprasti lankytojai neileidziami. Kazkuriuo laiku baseinas veikia, bet be saunos, tai ir kaina man regis mazesne tuo metu. Na zodziu visos darbo valandos pas juos iskabintos tik gaila internete neskelbiama, bet galima jiems pasiskambinti visad maloniai atsako. O seip ten viskas paprastai irengta, bet tvarkinga ir svaru.
Atsakyti
Gal kas zino ar baseinas netrukdo adenoidams, kaangi ukryte turi...tai net nzn ar nepakenks.... ax.gif
Atsakyti