Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Vilniuje

QUOTE(loja5 @ 2010 06 05, 09:17)
Kazin kada vyks uzrasymas i baseinus moksleiviu rumuose? g.gif

uzrasymau vyksya visa vasara...ir vietu jau beveik nera (zinau, nes uzpraeita savaite ten sunu uzrasinejau)
Atsakyti
Į LVJC baseiną like vietų tik rytinėse grupėse. Reiktų pabandyt tą Lazdynų g.gif
Atsakyti
Man igi taip sake, kad reikejo vasaros pradzioj pasirupinti verysad.gif

QUOTE(NI-KO @ 2010 08 24, 22:29)
uzrasymau vyksya visa vasara...ir vietu jau beveik nera (zinau, nes uzpraeita savaite ten sunu uzrasinejau)

Atsakyti
as su savo metinuku zadam eiti i skroblu g. G.Vilties mokykloje esanti baseina .vanduo ten apie 28 C, yra sauna. Lankysimes kuomet buna seimu laikas 5dieniais 10-12h. Eitume i LVJC, bet mum tinkamu metu jau vietos uzimtos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juniore: 31 rugpjūčio 2010 - 11:00
o mes rugsejo 6d. eisim i pirma uzsiemima......man labai idomu, ar patiks maniskiui berniukui... g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistiushka_ @ 2009 05 10, 17:59)
Antakalnio poliklinikos baseinas tel. 2104650

niekaip nepsiriskambinu jau beveik savaite, nzn kur dar skambinti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Xuligane_23 @ 2010 09 01, 12:37)
niekaip nepsiriskambinu jau beveik savaite, nzn kur dar skambinti sad.gif

Mums minėjo, kad reikia ilgai palaukti, nes ten ta pati darbuotoja(-ojos) ir baseine vaikučius plaukti mokina ir prie telefono laksto.
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2010 09 01, 12:58)
Mums minėjo, kad reikia ilgai palaukti, nes ten ta pati darbuotoja(-ojos) ir baseine vaikučius plaukti mokina ir prie telefono laksto.

aga, pavyko vis del to, pataikiau matyt:) jau ir apsilankem pirma karta - labai smagu.. tik beda beda, vaziuoti per visa miesta.. pabandysiu ieskoti kur arciau pasilaiciu, bet tik vienareiksmiskai - kad butu negilus baseinas, nes vaikas tikrai to vandens ragauja nemazai... smile.gif siaip visoms rekomenduoju, smagumelis:)
Atsakyti
verysad.gif
QUOTE(Darling @ 2010 08 20, 20:40)
Mano manymu ten kūdikiams vanduo per šaltas mirksiukas.gif Aš už grūdinimą, bet savo mažo vaiko ten nevesčiau schmoll.gif

Ir man ten paciai vanduo per saltas, o manajam maziui irgi manau tas labai nepatiktu! Brrrrrrr..... Nors butu taip faina - arti namu... Ech...gaila...
Atsakyti
Laba dien, mamytes,

noreciau paprasyti patarimo: koki baseina renkates 4 metu vaikams?
Iki siol lankeme Antakalnio kudikiu (jis, galima sakyti, musu kieme biggrin.gif ). Dabar, manau, reiketu, kad vaikas nesiektu dugno ir mokytusi koordinacijos vandenyje.
Ka patarsite? Aciu is anksto.
Atsakyti
QUOTE(tatrud @ 2010 09 04, 16:41)
Laba dien, mamytes,

noreciau paprasyti patarimo: koki baseina renkates 4 metu vaikams?
Iki siol lankeme Antakalnio kudikiu (jis, galima sakyti, musu kieme biggrin.gif ). Dabar, manau, reiketu, kad vaikas nesiektu dugno ir mokytusi koordinacijos vandenyje.
Ka patarsite? Aciu is anksto.

Lietuvos vaiku ir jaunimo centras 4u.gif

jei jau mokate plaukti villa alicante baseinas be chloro ir mamai ir vaikui ir teciui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu kavos @ 2010 06 29, 22:07)

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/gr...6160&ref=ts
Atsakyti