Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Vilniuje

QUOTE(Elzbieta @ 2010 06 05, 14:54)
Lankantiems pratesimui - kita savaite jau, o naujokams berods dar po savaites ~16d.  g.gif
Nors nesu tikra.. Pasiskambinkit jiems smile.gif

Reiks paskambinti, bet pasirode keista, kainos baseinu nera mazos o tai kodel dar reikia didziausia eile atstoveti g.gif ar as kazka ne taip cia supratau taciau praeitais metais sake zmones stovejo vos ne para doh.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 06 09, 10:14)
Reiks paskambinti, bet pasirode keista, kainos baseinu nera mazos o tai kodel dar reikia didziausia eile atstoveti g.gif ar as kazka ne taip cia supratau taciau praeitais metais sake zmones stovejo vos ne para doh.gif

Taip, tikrai kainos kiekvienais metais vis kyla.. kazkada mokejome 40 lt, dabar jau 70 lt uz ta pacia treniruote (viena kart per savaite lankom).
Tai finansikai jau sis baseinas nera pigiausias Vilniuje, kaip kad seniau buvo..
Gal tik treneriai cia vis tik - profesionalai. Juk komerciniuose sporto klubuose treneriai jauni, nepatyre daznai, ir pedagoginio tikrai manau nebaige (aisku visur isimtys yra).. O Valstybes kuruojamose sporto mokyklose ir treneriai turi buti baige pedagogika dardo su vaikais.
Tai toks ir tera skirtumas. 4u.gif

Beje, eiles visada "gyvos" ir ilgos tongue.gif
Dar gal pliusas, kad cia daugiausia vaikai renkasi, tai ir jiems smagiau nei sporto klubuose, skirtuose suaugusiems.. rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(vilke_ziema @ 2010 06 09, 07:06)
Ar kas zinote, kaip uzsiregistruoti i Lazdynu baseina? skambinu nurodytu numeriu, o ten istisai nieks nekelia  doh.gif 
Kaip tai reikia pazymos?maniskis lanke Impuls, tai nereikejo jokiu pazymu...

Lazdynai - ka tik atsidare, gal is tos laimes, kad veikia visi dar svencia lotuliukas.gif

O kai del pazymu - tai ju turetu visur prasyti! Tikrai.
Nes bet koks sportas susijes su tam tikrais kruviais, todel treneriai turi zinoti, ar vaikui leidziama sportuoti, ar neturejes kokiu traumu, ar gal kartais gydytojas koki komentara paraso, kad kruvis butu mazesnis ir pan. Taip pat, ar neserga kokia uzkreciama liga..
Taigi.
Jei jusu nepaprase pazymos, tai tik rodo, kad Impuls, (patvirtina mano nuomone apie komercinius sporto klubus), tiesiog atmestinai ziuri i tokius dalykus.
Visose sporto mokyklose ir ir rimtuose bureliuose, ne tik baseino, praso pazymu apie vaiko sveikata.
Tereikia tureti atsisvietus i mokykla nesama pazyma wink.gif
Atsakyti
o norway reikia pazymos? kur nereikia? nes kol lauksim eiles pas gyd., norim apsilankyti, pabandyti:)
Atsakyti
QUOTE(Dairana @ 2010 06 17, 19:10)
o norway reikia pazymos? kur nereikia? nes kol lauksim eiles pas gyd., norim apsilankyti, pabandyti:)

Visur galima manau apsilankyti ir pabandyti smile.gif Juk galima pabuti nezinanciu apie pazymas, pasakyti kad kita kart tuo pasirupinsite, o ir ne visur ju is kart papraso, tik tuo atveju kai jau apsisprendziat lankyti. Nebent Antakalnyje is kart reikia.. 4u.gif
Atsakyti
Dairana, Northway pazymos nereikia ir ten yra uzsiemimai su trenere, aisku, dvigubai brangesni. Tik uzsirasant reikia is karto pasakyti, kad rasytu i uzsiemimus su trenere. Visa info ju puslapyje.

Del to kuris baseinas geresnis, visuose ju yra savu pliusu ir minusu, vieno idealaus nera biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,
gal kas galite pasakyti, kokie treneriai dirba su vaikais Lazdynuose? ar verta ten vesti 7 -mete? jai labai patinka plaukti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2010 08 08, 17:26)
gal kas galite pasakyti, kokie treneriai dirba su vaikais Lazdynuose? ar verta ten vesti 7 -mete? jai labai patinka plaukti  blush2.gif

aha, aš irgi domiuosi dėl savo šešiametės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mandalina @ 2010 08 09, 20:44)
aha, aš irgi domiuosi dėl savo šešiametės  4u.gif

mes bandem skambinti ten tai sake kad trenere gris is atostogu aspie 08 15
bet neaisku ar gris.....
kazkaip neaisku man cia nieko:(
Atsakyti
Aš šiandien skambinau į sporto mokyklą, kuri glaudžiasi Lazdynų baseine. Sakė, kad trenerė bus nuo rugsėjo mėn ir patarė skambinti pirmomis rugsėjo dienomis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 18 rugpjūčio 2010 - 09:03
QUOTE(Mazule @ 2010 08 08, 17:26)
Laba diena,
gal kas galite pasakyti, kokie treneriai dirba su vaikais Lazdynuose? ar verta ten vesti 7 -mete? jai labai patinka plaukti  blush2.gif

Drauges sunus lanko nuo 8 m, jam labai patinka
O siaip man labai gire treneri Impulse, Asanaviciutes g. thumbup.gif
Bet mums irgi 7m, tik redkarciais nueinam kartu paplaukioti, nes dar negali pati susitvarkyti po baseino, tai dar palauksim unsure.gif
Atsakyti
Patiems maziausiems nuo 2 menesiu Villa Alicante baseinas Vilniuje, vanduo dezinfekuojamas be CHLORO 4u.gif Jei turesit kokiu klausymu i az, patys lankom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(FaTaFeE @ 2010 08 20, 21:36)
Patiems maziausiems nuo 2 menesiu Villa Alicante baseinas Vilniuje, vanduo dezinfekuojamas be CHLORO  4u.gif  Jei turesit kokiu klausymu i az, patys lankom  bigsmile.gif

Mano manymu ten kūdikiams vanduo per šaltas mirksiukas.gif Aš už grūdinimą, bet savo mažo vaiko ten nevesčiau schmoll.gif
Atsakyti