Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Vilniuje

QUOTE(aistiushka_ @ 2010 03 03, 17:50)
Bugniuk, o ar duse ir paskui persirengiant yra kur saugiai padeti/pasodinti vaika? Man Northway nepatinka, nes uzdraude ivaziuoti su vezimais, o kur saugiai padeti vaika kol rengiesi - nera sad.gif Vienai mamai jau nukrito vaikas nuo kedes, gerai kad dar nestipriai uzsigavo...  unsure.gif

nea, nera kur vaikeli padeti sad.gif

ten geranoriskai palaiko esanti kineziterapiaute; as asmeniskai einu su auto kedute, ir vaikiuka dedu i ja; o mano drauge, kurios mazius jau 9 men. sodina ant suoliuko ir saugo, o kai eina i dusa viena kitos paziurim leliuka, arba ta pati darbuotoja pagelbeja smile.gif

taciau teiravomes siuo klausimu, tai planuoja isigyti manieza

Papildyta:
labutis,

siandien buvom antra karta, gal mazoji buvo be nuotaikos,bet baseine isbuvom trumpiau nei pirma karta unsure.gif i gala pradejo pykti; bet ko noreti, prie visko reikia priprasti ax.gif
tikiuosi isivaziuosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bugniukas @ 2010 03 03, 21:17)

o, sakyk, prasau, kokiomis dienomis uzsiemimai- ar kokiomis nori, tik 12 val? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas atsakys.. Kur Vilniuje galeciau rasti baseina penktus metus einanciai savo uogai, kad ja jau trenere pamokytu plaukti ir man paciai nereiketu prie jos buti , ar kartu su ja maudytis? Kokios butu kainos? Labiau noreciau, kad tai butu kaip burelis uzsiemimas pora kartu per savaite.Ir savarankiskas uzsiemimas pageidautina. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erivera @ 2010 04 08, 08:38)
Kur Vilniuje galeciau rasti baseina penktus metus einanciai savo uogai, kad ja jau trenere pamokytu plaukti ir man paciai nereiketu prie jos buti , ar kartu su ja maudytis? Kokios butu kainos? Labiau noreciau, kad tai butu kaip burelis uzsiemimas pora kartu per savaite.Ir savarankiskas uzsiemimas pageidautina. 4u.gif

Grupinius uzsiemimus turi LVJC, Forum Fitness ir viena mokykla Zirmunuose, nuo kiek tiksliai metu nepamenu, ankstesniuose temos puslapiuose daug info. Individualius uzsiemimus turi minetos mokyklos ir visi sporto klubai su baseinais.
Atsakyti
Kazin kada vyks uzrasymas i baseinus moksleiviu rumuose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2010 06 05, 10:17)
Kazin kada vyks uzrasymas i baseinus moksleiviu rumuose? g.gif

Lankantiems pratesimui - kita savaite jau, o naujokams berods dar po savaites ~16d. g.gif
Nors nesu tikra.. Pasiskambinkit jiems smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, blush2.gif

perskaiciau daug, bet vistiek nesuprantu, kur galiu vesti savo 6 men mazyle - i kuri baseineli.. Noriu, kad butu kuo saugiau vaikui, svaru ir kad butu treneres ar mokytojos, kurios uzsiimtu su mumis kartu.

kaip supratau - antakalnio baseinas kudikiams yra kaip ir saugiausias, nes vanduo iki keliu, bakteriju logiskai mastant maziau, aisku tevams netaip patogu, bet ne tai svarbiausia. Tik ten manksteles vandenyje ar kokie kiti uzsiemimai kudikiams?

Delfinukas ir Vandenis. Apie vbandeni kazkuri rasete, kad nehigieniska, nes net koju mamytes nesiplauna ten lipdamos - kazkaip iskart atmeciau toki varianta. Delfinukas - kaip ten, skaiciau, kad irgi negilus?? mums butu arciau, nei anktakalnio..

lvjc puslapyje nesugubu rasti info apie kudikiu uzsiemimus - tik apie vyresniu...

kazkuris mama cia resa, kad dukryte pasigavo nora ir jie uzsake vandens patikrinima tame baseine bei rado visokio plauko bakteriju -tik nesupratau kuriam cia baseinelyje..??

aciu uz informacija!!! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dairana: 06 birželio 2010 - 23:45
QUOTE(Dairana @ 2010 06 06, 23:36)
sveikos mamytes, blush2.gif

perskaiciau daug, bet vistiek nesuprantu, kur galiu vesti savo 6 men mazyle  - i kuri baseineli.. Noriu, kad butu kuo saugiau vaikui, svaru ir kad butu treneres ar mokytojos, kurios uzsiimtu su mumis kartu.

kaip supratau - antakalnio baseinas kudikiams yra kaip ir saugiausias, nes vanduo iki keliu, bakteriju logiskai mastant maziau, aisku tevams netaip patogu, bet ne tai svarbiausia. Tik ten manksteles vandenyje ar kokie kiti uzsiemimai kudikiams?

...

Aš su mažuoju lankausi Antakalnio vaikų baseine jau keli mėnesiai, tai galiu pasipasakoti smile.gif. Pirmąjį kartą vyksta individualus užsiėmimas - parodo, kaip laikyti, kaip daryt pratimus(jų tik penki). Šis užsiėmimas, aišku, ir dvigubai brangesnis. O per kitus užsiėmimus jau realiai darome vieni. Jeigu kas, paklausiam, tai parodo ir paaiškina. Ir nuo birželio vidurio keičiasi jų darbo laikas vasarai - bus nuo 10 iki 17 val.
Atsakyti
QUOTE(GSS @ 2010 06 07, 10:49)
Aš su mažuoju lankausi Antakalnio vaikų baseine jau keli mėnesiai, tai galiu pasipasakoti smile.gif. Pirmąjį kartą vyksta individualus užsiėmimas - parodo, kaip laikyti, kaip daryt pratimus(jų tik penki). Šis užsiėmimas, aišku, ir dvigubai brangesnis. O per kitus užsiėmimus jau realiai darome vieni. Jeigu kas, paklausiam, tai parodo ir paaiškina. Ir nuo birželio vidurio keičiasi jų darbo laikas vasarai - bus nuo  10 iki 17 val.

aciukas uz informacija - siaip, vienas geriausiu variantu... minusas tik vienas, kad reikia vaziuoti man is pasilaiciu per visa miesta, bet greiciausiai taip ir darysim:) dar del delfinuko galvoju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dairana: 07 birželio 2010 - 13:20
Nežinau , mano manymu visi jie geri .
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(migaga12 @ 2010 06 07, 16:46)
Nežinau , mano manymu visi jie geri .
smile.gif

zinok kuo daugiau skaitau - tuo labiau irgi taip galvot pradedu smile.gif) o siaip reikia pabandyti, tik laukiu apsilankymo pas savo gyd. del pazymos kita savaite, todel ir skaitineju kolkas tik, nes kaip supratau nebelabai kur ir nueisi be tos pazymos smile.gif
Atsakyti
Ar kas zinote, kaip uzsiregistruoti i Lazdynu baseina? skambinu nurodytu numeriu, o ten istisai nieks nekelia doh.gif
Kaip tai reikia pazymos?maniskis lanke Impuls, tai nereikejo jokiu pazymu...
Atsakyti