Labutis
tai va mes jau buvom "Pušyno kelias" sanatorijoje, pabandysiu papasakoti
mano dukrytei 5 mėn., jai labai patiko maudynės
, tik nepatiko paskui rengtis
Pušyno kelio sanatorija, tik nuo š.m. kovo mėn. pradejo leisti mamytes su kūdikiais, anksčiau buvo nuo 2 m.;
Formuojamos 4 mamyčių grupės ir kol kas yra tik vienas laikas 12 val. - šis niuansas man labai patiko, nes nėra grūsties, ir nesistumdai užpakaliais baseine
Vienu žo pasiskambini pasakai, kad ateini ir tavo vieta užimta; Geriausia susidaryti draugių kompaniją, bent jau taip smagiausia
Yra atskira patalpa-kambariukas, kur palieka visa mamyčių grupė viršutinius drabužius, asmeninius daiktus, vaikų kombyzus ir pan. Užrakinama. Tada eini į baseino rūbinę, ten persirengi, perrengi vaikučius ir į baseiną;
1 val./25 Lt. Baseine dirba kineziterapiautė (nzn ar teisingai parašiau šį žodį
). Praveda mankštą, parodo kokius pratimus galima daryti, kokių ne.
Po basiko lipi lauk, nusidušini, aprengi vaikeli ir vėl grišti į tą kambariuka. Tada gali ramiai pasimaitinti vaikiuka, išgerti arbatos (ten yra padėta), paplepėti
Iš to kabinetuko nieks nevaro ant smūgio
Vandens temperatūra 32 laipsniai.
Reikalavimai: 1. mamai pažyma dėl kojų grybelio; 2. vaikui pažyma iš pediatro, kad sveikas ir baseiną lankyti galima;
pliusai mano nuomone tokie, kad 1. į baseiną gali lysti visas, vandens daug iki pazastų, nereikia būti susilenkus ir neskauda nugaros; 2. labai malonus personalas, padeda, palaiko leliuka, jei reikia; 3. nėra grūdalynės, grupuojamos grupės, ramiai ateini žinodamas, kad nesistumdysi ir pan.
svarbiausia tai, kad vaikui patiktų
o pavasarį ten čiotka pasivaikščioti, pušynai
tai tiek
tikiuosi išsamiai papasakojau
Papildyta:tiesa, pamiršau parašyti, kad čia mano nuomonė
man patiko
su vyresnėliu esam lankę Antakalnio baseiną, tai ten didžiausias minusas, kad negali lysti visas į vandenį, labai paskausta nugara, ir girdėjau, bet tikrai nežinau ar tai tiesa, bet kad nuo šių metų Antaklanio baseiną galima lankyti tik Antakalnio poliklinikai priklausantiems vaikams