Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Vilniuje

QUOTE(rivera @ 2009 11 25, 19:17)
Nusipirkom mazylei rata(kur dedasi ant kakliuko) ir baseiniuka pasidarom namie, vonioje. Ir vanduo siltas ir jokiu zarazu smile.gif . O makaluojasi kaip prisukta doh.gif

Tai jau tikrai tas pats, ar su ratu vonioj, ar baseine lotuliukas.gif Prajuokinot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolinė @ 2010 01 10, 20:20)
Gal kas lankot baseina su mazyliais vaiku ir jaunimo centre? noreciau isgirst kokiu atsiliepimu.  As planuoju isbandyt su savo 3,5m. mazium.

beje, gal parekomenduosit kur pirkti vaikams plaukiojimo kepure?

Mes vaikstome thumbup.gif Pradejome rudeni kai sunui buvo 3,5 metu, dabar jau tuoj 4 metai. LVJC varlinukas tokio amziaus vaikams pats tas - vandens iki kaklo.

Kepure pirkome LVJC parduotuveleje. Ten duoda visas issimatuoti ir mes savaja labai patenkinti ax.gif Beje, mano sunaus didele galva, tai mes pirkome skirta suaugusiems blush2.gif Bet patogiai uzsideda, nepesa, o plaukai nesuslampa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistiushka_ @ 2010 01 14, 19:02)
Mes vaikstome  thumbup.gif Pradejome rudeni kai sunui buvo 3,5 metu, dabar jau tuoj 4 metai. LVJC varlinukas tokio amziaus vaikams pats tas - vandens iki kaklo.

Kepure pirkome LVJC parduotuveleje. Ten duoda visas issimatuoti ir mes savaja labai patenkinti  ax.gif Beje, mano sunaus didele galva, tai mes pirkome skirta suaugusiems  blush2.gif Bet patogiai uzsideda, nepesa, o plaukai nesuslampa  thumbup.gif

supratau 4u.gif

o kaip ten su chloru reikalai? ar yra koks plaukiojimo instruktorius? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolinė @ 2010 01 15, 13:55)
o kaip ten su chloru reikalai? ar yra koks plaukiojimo instruktorius? smile.gif

Chloro ten jau daugiau nei kudikiu baseineliuose verysad.gif Mes einame i Nykstuku mokyklele, tai plaukiojame su trenere.
Atsakyti
QUOTE(aistiushka_ @ 2010 01 15, 14:17)
Chloro ten jau daugiau nei kudikiu baseineliuose  verysad.gif Mes einame i Nykstuku mokyklele, tai plaukiojame su trenere.

aciu uz informacija 4u.gif bandysim ir mes i nykstukus keliaut smile.gif
Atsakyti
Labukas,

Mes siandien vaziuojam isbandyti naujo baseiniuko.
Vilniuje, santorijoje Pusyno kelias, vaiku skyriuje galima lankytis mamytems su vaikuciais ir kudikiais.
Siltas vanduo ;Baseinas nedidelis; leidiza berots po 5 mamytes;
As ten esu buvus su savo didziuoju, bet labai senai.
Dabar isbandysiu su mazaja.

Kai grisim papasakosiu daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bugniukas @ 2010 03 01, 10:15)
Labukas,

Vilniuje, santorijoje Pusyno kelias, vaiku skyriuje galima lankytis  mamytems su vaikuciais ir kudikiais.
Siltas vanduo ;Baseinas nedidelis; leidiza berots po 5 mamytes;
As ten esu buvus su savo didziuoju, bet labai senai.
Dabar isbandysiu su mazaja.

Kai grisim papasakosiu daugiau smile.gif

mes irgi ieskomes baseino, labai domintu atsiliepimai apie ''pusyno kelia' smile.gif kaip aplinka, kainos ir pan, nuo kurio amziau vaikucius priima?
Atsakyti
sveikos mamytes gal kuri ira buvusi su mazyliu akvaparke jurmaloje? unsure.gif mano mazyliui metukai ir mes planuojam vaziuoti tik kazko prisibijau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bugniukas @ 2010 03 01, 10:15)
Labukas,

Vilniuje, santorijoje Pusyno kelias, vaiku skyriuje galima lankytis  mamytems su vaikuciais ir kudikiais.

Tikrai lauksim ispudziu ir daugiau info. 4u.gif Ju interneto puslapyje rasoma, kad priima vaikus nuo 2 metu ir kainuoja 25 litai uz karta.

Ar galima ir su mazesniais vaikuciais? Ar reikia is anksto uzsiregistruoti? Kokios persirengimo salygos? Kokios temperaturos vanduo? Kokios baseino lankymo valandos?

Prisiminiau, kad prie penketa metu mano drauge veziojo savo 5-iu metu mergyte i si baseina, tai bent jau tada buvo patenkinta.
Atsakyti
Labutis 4u.gif
tai va mes jau buvom "Pušyno kelias" sanatorijoje, pabandysiu papasakoti smile.gif
mano dukrytei 5 mėn., jai labai patiko maudynės thumbup.gif , tik nepatiko paskui rengtis tongue.gif
Pušyno kelio sanatorija, tik nuo š.m. kovo mėn. pradejo leisti mamytes su kūdikiais, anksčiau buvo nuo 2 m.;
Formuojamos 4 mamyčių grupės ir kol kas yra tik vienas laikas 12 val. - šis niuansas man labai patiko, nes nėra grūsties, ir nesistumdai užpakaliais baseine smile.gif Vienu žo pasiskambini pasakai, kad ateini ir tavo vieta užimta; Geriausia susidaryti draugių kompaniją, bent jau taip smagiausia smile.gif
Yra atskira patalpa-kambariukas, kur palieka visa mamyčių grupė viršutinius drabužius, asmeninius daiktus, vaikų kombyzus ir pan. Užrakinama. Tada eini į baseino rūbinę, ten persirengi, perrengi vaikučius ir į baseiną;
1 val./25 Lt. Baseine dirba kineziterapiautė (nzn ar teisingai parašiau šį žodį smile.gif). Praveda mankštą, parodo kokius pratimus galima daryti, kokių ne.
Po basiko lipi lauk, nusidušini, aprengi vaikeli ir vėl grišti į tą kambariuka. Tada gali ramiai pasimaitinti vaikiuka, išgerti arbatos (ten yra padėta), paplepėti smile.gif Iš to kabinetuko nieks nevaro ant smūgio smile.gif
Vandens temperatūra 32 laipsniai.
Reikalavimai: 1. mamai pažyma dėl kojų grybelio; 2. vaikui pažyma iš pediatro, kad sveikas ir baseiną lankyti galima;

pliusai mano nuomone tokie, kad 1. į baseiną gali lysti visas, vandens daug iki pazastų, nereikia būti susilenkus ir neskauda nugaros; 2. labai malonus personalas, padeda, palaiko leliuka, jei reikia; 3. nėra grūdalynės, grupuojamos grupės, ramiai ateini žinodamas, kad nesistumdysi ir pan.
svarbiausia tai, kad vaikui patiktų smile.gif o pavasarį ten čiotka pasivaikščioti, pušynai smile.gif

tai tiek ax.gif tikiuosi išsamiai papasakojau smile.gif

Papildyta:
tiesa, pamiršau parašyti, kad čia mano nuomonė smile.gif 4u.gif
man patiko biggrin.gif

su vyresnėliu esam lankę Antakalnio baseiną, tai ten didžiausias minusas, kad negali lysti visas į vandenį, labai paskausta nugara, ir girdėjau, bet tikrai nežinau ar tai tiesa, bet kad nuo šių metų Antaklanio baseiną galima lankyti tik Antakalnio poliklinikai priklausantiems vaikams verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bugniukas @ 2010 03 02, 22:01)
ir girdėjau, bet tikrai nežinau ar tai tiesa, bet kad nuo šių metų Antaklanio baseiną galima lankyti tik Antakalnio poliklinikai priklausantiems vaikams  verysad.gif

Mes nepriklausom Antakalnio poliklinikai, bet nuo kitos savaitės jau eisim į baseiną. Taigi gali visi smile.gif
Atsakyti
Bugniuk, o ar duse ir paskui persirengiant yra kur saugiai padeti/pasodinti vaika? Man Northway nepatinka, nes uzdraude ivaziuoti su vezimais, o kur saugiai padeti vaika kol rengiesi - nera sad.gif Vienai mamai jau nukrito vaikas nuo kedes, gerai kad dar nestipriai uzsigavo... unsure.gif
Atsakyti