Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Vilniuje

QUOTE(rujo @ 2009 10 13, 15:33)
g.gif kiek skambinau ir i Vandeni ir i Delfiniuka ir i Antakalni visur sake, kad reik  g.gif

Reikia ne siuntimo, o pažymos apie sveikatą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2009 10 12, 11:15)
I kokius baseinus galima papulti be siuntimu su kudkiu 5 men. , Vilniuje.

I Northway ir Karolina tikrai nereik.

O i Antakalni nuo rugsejo 1 d. reikejo reabilitologo siuntimo, nebent kazka vel pakeite unsure.gif
Atsakyti
taip, i antakalni reik ju reabilitogo. kitos poliklinikos siuntimai netinka doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
O Karolinoj yra kazkas kas pamoko kiap su vaikiuku vandeny elgtis. Ir siaip kaip ten salygos su mazais leliais lankytis? Kainos?
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2009 10 27, 13:56)
O Karolinoj yra kazkas kas pamoko kiap su vaikiuku vandeny elgtis. Ir siaip kaip ten salygos su mazais leliais lankytis? Kainos?

Nelabai schmoll.gif Pati Jurga labai retai buna, tai daugiau vienos mamos is kitu mokosi. unsure.gif Salygos normalios
Atsakyti
QUOTE(aistiushka_ @ 2009 10 27, 20:32)
Nelabai  schmoll.gif Pati Jurga labai retai buna, tai daugiau vienos mamos is kitu mokosi. unsure.gif Salygos normalios

ar pries lankant si baseina reikia kazkaip uzsiregistruoti? daug mamu ten renkasi?
Atsakyti
QUOTE(aistiushka_ @ 2009 10 27, 19:32)
Nelabai  schmoll.gif Pati Jurga labai retai buna, tai daugiau vienos mamos is kitu mokosi. unsure.gif Salygos normalios

O kokios kainos? Kokiu laiku reik eiti?
Atsakyti
QUOTE(rujo @ 2009 10 28, 09:51)
O kokios kainos? Kokiu laiku reik eiti?

Nepatingekit bent puslapiuka atgal paskaityti, kad to paties kiekviena karta nereiktu kartoti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistiushka_ @ 2009 10 28, 16:29)
Nepatingekit bent puslapiuka atgal paskaityti, kad to paties kiekviena karta nereiktu kartoti...  mirksiukas.gif

nu kad apie kainas butu parasyta tai nematau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rujo: 28 spalio 2009 - 19:03
QUOTE(rujo @ 2009 10 28, 19:03)
nu kad apie kainas butu parasyta tai nematau  rolleyes.gif

lotuliukas.gif zabalos mes. nemaciau ir as. Zinai koks kitas patarimas bus, pasiskambinkit tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2009 10 13, 15:35)
Reikia ne siuntimo, o pažymos apie sveikatą mirksiukas.gif

Ne apie sveikata, o tik, kad mama neturi gribelio, bent jau i Vandeni tikrai tik to reikia
Papildyta:
QUOTE(rivera @ 2009 10 27, 14:56)

Man tai Karolinoje visai nepatiko, visu pirma tokiem uzsiimimams ten per gylu, antra tao toesiog baseinas su pirtimis priklausantis viesbuciui, maza kokie ten lankosi sveciai. Man asmeniskai ten smirdejo hlorke, gal aisku ten prileidzia naujai vaikams, bet matyt neiisivalo normaliai ir vistiek lieka hloro. Bijau sumeluoti, bet man atrodo ten apie 20 Lt kainavo, nepamenu tiksliai.
Vandeni kainuoja 6 Lt ir mes lankeme butent ten, man patikdavo.
Dabar girdejau daug kas vaiksto i Northway, planuojame ir mes pasibandyti, arba be hloro dar Viloi Alikante yra, bet ten irgi viesbutis, tai kazkaip pavojinga irgi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 11 07, 13:07)
Dabar girdejau daug kas vaiksto i Northway, planuojame ir mes pasibandyti, arba be hloro dar Viloi Alikante yra, bet ten irgi viesbutis, tai kazkaip pavojinga irgi g.gif

Jei Karolinoje buvo per gilu, tai tas pats bus ir Northway. As auksta, bet man ten vandens iki pazastu. Zemesnes mamos vaiksto ant pirstu galiuku. Man po Antakalnio atrode ten per gilu ir nepatogu, dabar jau pripratau, be to kai vaikas didesnis, nebe taip ir baisu rolleyes.gif . Del chloro, tai nors Northway yra tinkamas kudikiams, bet man jei koks lasas vandens patenka i aki, tai labai persti ir asaroja... unsure.gif
Atsakyti