LVJC vietas baseine tikrai greit išgraibsto...Bet jau nuo lapkričio į užsiėmimus susirenka iki 10 vaikų. Tad jei turit tiesioginius trenerių numerius tikrai galėsite susitarti. Mano vyresnėlė lankė 3 metus šį baseiną. Labai fanas yra treneris K. Autukas, jis su vaikais labai moka bendrauti
QUOTE(Lavrynka @ 2009 07 14, 16:43)
gal kas zino , kaip ten patekti, kiek kainuoja itt
galima paskambinti
miestas koks?
Noreciau paklausti apie Northway medicinos centro baseina - gal kas esat buve?
ar ten buna vaiku? ar yra zaislu, priemoniu (pripuciamu rankoviu)?
skaiciau, kad gylis iki puses - cia suaugusiam zmogui? tai vaika visa laika laikyti reikia?
Lankem Antakalny, bet man atsirado alergija chlorui
o Northway valo kazkokiom naujom technologijom, daugiau turbut nera kur eiti?
skaiciau, kad gylis iki puses - cia suaugusiam zmogui? tai vaika visa laika laikyti reikia?
QUOTE(zoske @ 2009 08 11, 16:37)
Noreciau paklausti apie Northway medicinos centro baseina - gal kas esat buve?
As ten nesciuju manksta lankiau ir esu su dukra buvus kudikiu uzsiemime (ne mamu ir vaiku valandose), tai ten ribojamas vietu skaicius ir reikia uzsirasineti is anksto, nes norinciu pakanka. Priemoniu yra. As auksta, bet net man gylis iki krutines vidurio. Antakalnyje blogai, nes reikia susilenkti, o Northway man asmeniskai yra per aukstai, irgi nelabai patogu, bet bent jau nugaros neskauda. Vaika reikia laikyti, ta prasme jei jau vaiksto, tai tikrai dar ilgai kojomis dugno nesieks .
Be Northway dar galima eiti i Karolina, Villa Alicante ir turbut ir visu kitu viesbuciu baseinai panasiom technologijom valomi. Tik vanduo ne visur pasildomas. 26-28 tinkamas vaikui nuo 1 metu
Na, su mažyliais Northway baseine gal ir nebogai. Bet tikrai pakankamai gilu. Pati dirbu baseine, jei ką domina, tai priimam mokyklinio amžiaus vaikus. Mūsų baseinas Žirmūnuose, šalia Žirmūnų gimnazijos ir mokestis tik 50lt/mėn. užsiėmimai du kartus per savaitę. Šiuo metu renkame grupes. Jei ką domina, rašykite a.jaceviciene@gmail.com arba į až arba tel 868742228 (Aurellija)
QUOTE(aurejavi @ 2009 08 24, 16:33)
Mūsų baseinas Žirmūnuose, šalia Žirmūnų gimnazijos ir mokestis tik 50lt/mėn. užsiėmimai du kartus per savaitę. Šiuo metu renkame grupes. Jei ką domina, rašykite a.jaceviciene@gmail.com arba į až arba tel 868742228 (Aurellija)
Gera kaina , bet mums dar uzaugti reikia
QUOTE(stirna @ 2009 08 06, 09:17)
Sveikos mamos Norėjau paklausti, kokį baseiną rekomenduotumėt pasirinkti, kad tiktų ir 3,5 ir 7,5 metų mergiotėms?
Ne visai į temą, bet norėjau paklausti, kokias ir kur perkate maudymosi kepuraites vaikams į baseiną (kad nespaustų ir nepeštų)?
QUOTE(JurgaS @ 2009 09 03, 17:09)
Ne visai į temą, bet norėjau paklausti, kokias ir kur perkate maudymosi kepuraites vaikams į baseiną (kad nespaustų ir nepeštų)?
Rekomenduoju pirkti medziagines, o ne gumines. Jos nei spaudzia nei pesa!
Kol kas Lietuvoje ju maciau tik vienos rusies (prekybos centruose yra)
Tokios melynos visos ir vieno dydzio berods vadinasi Fansy (ar kazkaip panasiai) Tokio sportinio stiliaus.
Tos pacios firmos yra ir akinukai labai geri..
Kepuraites aisku neapsaugo, kad plaukai nesuslaptu, bet labai malonios, o as dukrai vis tiek duse visada siulau galva issiplauti po baseino, tai kad liktu sausi plaukai, mums neaktualu.
Tiesa, turejome ir gumine kazkada, tai kasas sukisus po gumine kepuraite, vis tiek vandens pribegdavo. Neimanoma visai plauku nesuslapti..