Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Vilniuje

LVJC vietas baseine tikrai greit išgraibsto...Bet jau nuo lapkričio į užsiėmimus susirenka iki 10 vaikų. Tad jei turit tiesioginius trenerių numerius tikrai galėsite susitarti. Mano vyresnėlė lankė 3 metus šį baseiną. Labai fanas yra treneris K. Autukas, jis su vaikais labai moka bendrauti smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2009 07 14, 16:43)
gal kas zino , kaip ten patekti, kiek kainuoja itt

galima paskambinti rolleyes.gif
Atsakyti
noreciau paklausti ar turit ka pasiulyt man dickiui 14 metu vaikui mete sokius kur lanke 9m. Dabar nori lankyti futbola ar Baseina koki baseina tuomet rekuomenduotumet plaukti jau moka seniai ,taciau cia butu kaip uzimtumas ,kad po gatvem nesibastytu tad ka galetumet patarti?
Atsakyti
miestas koks?
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 08 06, 15:43)
miestas koks?

Sostine
Atsakyti
Noreciau paklausti apie Northway medicinos centro baseina - gal kas esat buve?
ar ten buna vaiku? ar yra zaislu, priemoniu (pripuciamu rankoviu)?
skaiciau, kad gylis iki puses - cia suaugusiam zmogui? tai vaika visa laika laikyti reikia?

Lankem Antakalny, bet man atsirado alergija chlorui sad.gif
o Northway valo kazkokiom naujom technologijom, daugiau turbut nera kur eiti?
Atsakyti
QUOTE(zoske @ 2009 08 11, 16:37)
Noreciau paklausti apie Northway medicinos centro baseina - gal kas esat buve?
ar ten buna vaiku? ar yra zaislu, priemoniu (pripuciamu rankoviu)?
skaiciau, kad gylis iki puses - cia suaugusiam zmogui? tai vaika visa laika laikyti reikia?

Lankem Antakalny, bet man atsirado alergija chlorui sad.gif
o Northway valo kazkokiom naujom technologijom, daugiau turbut nera kur eiti?

As ten nesciuju manksta lankiau ir esu su dukra buvus kudikiu uzsiemime (ne mamu ir vaiku valandose), tai ten ribojamas vietu skaicius ir reikia uzsirasineti is anksto, nes norinciu pakanka. Priemoniu yra. As auksta, bet net man gylis iki krutines vidurio. Antakalnyje blogai, nes reikia susilenkti, o Northway man asmeniskai yra per aukstai, irgi nelabai patogu, bet bent jau nugaros neskauda. Vaika reikia laikyti, ta prasme jei jau vaiksto, tai tikrai dar ilgai kojomis dugno nesieks tongue.gif .

Be Northway dar galima eiti i Karolina, Villa Alicante ir turbut ir visu kitu viesbuciu baseinai panasiom technologijom valomi. Tik vanduo ne visur pasildomas. 26-28 tinkamas vaikui nuo 1 metu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistiushka_: 14 rugpjūčio 2009 - 15:13
ooo dekui dekui, reiks pasidometi 4u.gif
Northway man sake, kad priima tik iki metų. bet visgi leido mum pasibandyt (maniskiui du). tik nezinau, kaip jam patiks, nes jis megsta vaikstineti, o plaukt dar nea bigsmile.gif
tik tuose kituose baseinuose gal vaiku nebuna?
Atsakyti
Na, su mažyliais Northway baseine gal ir nebogai. Bet tikrai pakankamai gilu. Pati dirbu baseine, jei ką domina, tai priimam mokyklinio amžiaus vaikus. Mūsų baseinas Žirmūnuose, šalia Žirmūnų gimnazijos ir mokestis tik 50lt/mėn. užsiėmimai du kartus per savaitę. Šiuo metu renkame grupes. Jei ką domina, rašykite a.jaceviciene@gmail.com arba į až arba tel 868742228 (Aurellija)
Atsakyti
QUOTE(aurejavi @ 2009 08 24, 16:33)
Mūsų baseinas Žirmūnuose, šalia Žirmūnų gimnazijos ir mokestis tik 50lt/mėn. užsiėmimai du kartus per savaitę. Šiuo metu renkame grupes. Jei ką domina, rašykite a.jaceviciene@gmail.com arba į až arba tel 868742228 (Aurellija)

Gera kaina thumbup.gif , bet mums dar uzaugti reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stirna @ 2009 08 06, 09:17)
Sveikos mamos  4u.gif Norėjau paklausti, kokį baseiną rekomenduotumėt pasirinkti, kad tiktų ir 3,5 ir 7,5 metų mergiotėms?  ax.gif

Ne visai į temą, bet norėjau paklausti, kokias ir kur perkate maudymosi kepuraites vaikams į baseiną (kad nespaustų ir nepeštų)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaS @ 2009 09 03, 17:09)
Ne visai į temą, bet norėjau paklausti, kokias ir kur perkate maudymosi kepuraites vaikams į baseiną (kad nespaustų ir nepeštų)?  4u.gif

Rekomenduoju pirkti medziagines, o ne gumines. Jos nei spaudzia nei pesa! thumbup.gif
Kol kas Lietuvoje ju maciau tik vienos rusies (prekybos centruose yra) 4u.gif
Tokios melynos visos ir vieno dydzio berods biggrin.gif vadinasi Fansy (ar kazkaip panasiai) ax.gif Tokio sportinio stiliaus.

Tos pacios firmos yra ir akinukai labai geri..
Kepuraites aisku neapsaugo, kad plaukai nesuslaptu, bet labai malonios, o as dukrai vis tiek duse visada siulau galva issiplauti po baseino, tai kad liktu sausi plaukai, mums neaktualu. 4u.gif

Tiesa, turejome ir gumine kazkada, tai kasas sukisus po gumine kepuraite, vis tiek vandens pribegdavo. Neimanoma visai plauku nesuslapti.. tongue.gif
Atsakyti