Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Vilniuje

QUOTE(RožėGrožė @ 2009 06 05, 21:13)
Mamytės, patarkite, kur galėčiau užrašyti 15 metų paauglį, kad išmoktų plaukti, o ir stuburas iškrypęs yra.
4u.gif

Kiek as domejausi tai galima i LMJC, Forum Fitness, Victoria gym, turbut ir Lazdynu baseine yra kokia grupe unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aistiushka_ @ 2009 06 07, 14:07)
Kiek as domejausi tai galima i LMJC, Forum Fitness, Victoria gym, turbut ir Lazdynu baseine yra kokia grupe  unsure.gif

o kokiu budu patekti i LMJC ?
Atsakyti
QUOTE(kakadudelta @ 2009 06 07, 19:45)
o kokiu budu patekti i LMJC ?

Kazkas rase, kad vasaros pabaigoje pradedamos rinkti grupes, tai reikia laiku i jas uzsirasyti.
Atsakyti
kazkaip pasimeciau tarp tu baseinu.. antakalnio poliklinikoje vasara dirba mums netinkamu laiku. norim i baseina po darzelio, tai kzkur nuo 18val. ar yra tokiu vilniuje? (vaikui 2 metukai)
Atsakyti
Man dabar idomu pasidare del chloro.
Kursuose, kiek pamenu, sake, kad kudikiams tinka tik Antakalnio ir Fabijoniskiu baseinai, nes ten maziau chloro. Dabar pati pradejau lankyti Moksleiviu rumu baseina ir palyginau chlora. Tai Antakalnio 0,5, o Moksleiviu 0,4. Tai iseina, kad kudikiu baseine chloro daugiau nei vaiku baseine?? g.gif
Atsakyti
Užrašymas į LVJC baseinus galima skaityti ,kad jau baigiasi.Vietų beveik nėra.Be to kaina dar pakilo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 18 birželio 2009 - 18:27
QUOTE(oaze 2 @ 2009 06 18, 19:27)
Užrašymas į LVJC baseinus galima skaityti ,kad jau baigiasi.Vietų beveik nėra.Be to kaina dar pakilo doh.gif

nu geras, o as vasaros pabaigos laukiu smile.gif , tai teks toliau i Zirmunus vezt .
Atsakyti
Gal kuri nors gali patarti kokia trenere pasirinkti is siu, jos visos dirba LVJC: Rita Jonušienė, Rasa Pabrėžaitė ar Natalija Zareckaja? Ir dar klausimukas, jeigu mano berniukui 5 metai bus tik sausio menesi ar ji priimtu nuo rugsejo i ta grupe kur nuo 5 metu?
Atsakyti
QUOTE(SilvijaG @ 2009 06 23, 18:20)
Gal kuri nors gali patarti kokia trenere pasirinkti is siu, jos visos dirba LVJC: Rita Jonušienė, Rasa Pabrėžaitė ar Natalija Zareckaja? Ir dar klausimukas, jeigu mano berniukui 5 metai bus tik sausio menesi ar ji priimtu nuo rugsejo i ta grupe kur nuo 5 metu?

šiaip priimtu.Mūsu trenerė Lina-man labai ji patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kakadudelta @ 2009 06 18, 21:47)
, tai teks toliau i Zirmunus vezt .

o kur i zirmunus? mokykloj?
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2009 06 25, 14:33)
o kur i zirmunus? mokykloj?

Ne, salia 7 vidurines , yra seimos sveikatos centras .
Atsakyti
QUOTE(kakadudelta @ 2009 06 26, 23:01)
Ne, salia 7 vidurines , yra seimos sveikatos centras .

o konkreciau galima? ax.gif
ten kokio amziaus priima? 4u.gif
Atsakyti