Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Vilniuje

Mum dar anksti baseina rinktis tongue.gif .Taciau girdejau labai geru atsiliepimu apie Delfinuka (Karolineskese). Vanduo keiciamas kasdien. Darzelio vedeja pati yra plaukike, turinti daug ziniu ir patirties, beje ir atsidavusi tam...
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2009 05 20, 16:51)
Sveiki, nelankom mes darzelio, bet vaiksciojom kelis menesiukus i baseina. Turiu nuliudinti besizavincius baseinu, mes irgi labai dizaugemes, o mazoji savo nardymu sugebejimais ne viena nustebino ir jau ruosemes atsivesti teti, parodyti ko ismokom, bet sekancia diena mazoji pradejo vemti, 3 dienas nieko nevalge, gulejo ligoninej po laselinem, pasigavom Noro virusa. Vyras nusprende padaryti baseino vandens meginio tyrimus. Aisku virusu taip nenustatysi, bet BAKTERIJU RADO VISA KRUVA BASEINO VANDENYJE, LABORANTE PATVIRTINO, KAD JEI VANDUO BUTU KEICIAMAS KIEKIENA DIENA, TOKIU KIEKU BAKTERIJU NERASTU. TAME TARPE GAUSIAI AUKSINIS STAFILOKOKAS
Neturiu po ranka to lapo, vyras issiveze, bet rezultatai tikrai sokiravo. Laborante sake kad aciu Die salmoneliozes neaptiko..  Vanduo ten pastoviai siltas ir bakterijom daugintis labai sauni terpe, nesvarbu kad p. direktore labai dizaugiasi kad nieko nepila, pati net neisivaizduoja kokiu augintiniu turi...
Tai va, tokios zinios.. Mes tikrai ten kojos daugiau nekelsim. Beja, pamirsau pamineti, kad tuo paciu ir akytes abi mazajai uzpuliavo ir is nosytes puliai bega, bijau net pagalvoti, kuri is tu bakteriju sukele tokias pasekmes..
O ten tokius mazuliukus veda, vos keliu men..

Atsakyti
QUOTE(Dilgynė @ 2009 05 21, 08:22)

O čia koks baseinas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilgynė @ 2009 05 21, 08:22)

Tikrai labai idomu kokiame cia baseine... g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistiushka_ @ 2009 05 21, 13:46)
Tikrai labai idomu kokiame cia baseine...  g.gif

Delfinukas ax.gif
Na, o mes einam į Vandenį. Vaikui labai patinka, man irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 05 21, 16:19)
Delfinukas  ax.gif
Na, o mes einam į Vandenį. Vaikui labai patinka, man irgi smile.gif

blink.gif
Man tai Vandenis nepatinka schmoll.gif
is vis tie darzeliu baseinai schmoll.gif Nera kur patogiai vaikuti perrengti, pries lipdamos i vandeni mamos net neturi galimybes bent jau koju nusiplauti. Tai nenuostabu, kad ir bakteriju milijonai veisiasi paskui.
Atsakyti
QUOTE(rujo @ 2009 05 21, 15:59)
blink.gif
Man tai Vandenis nepatinka  schmoll.gif
is vis tie darzeliu baseinai  schmoll.gif  Nera kur patogiai vaikuti perrengti, pries lipdamos i vandeni mamos net neturi galimybes bent jau koju nusiplauti. Tai nenuostabu, kad ir bakteriju milijonai veisiasi paskui.

Kad nėra iš ko rinktis labai jau smile.gif O šiaip tai dušas yra, niekas nedraudžia nusiplauti kojas ir ne tik kojas.
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 05 21, 18:57)
Kad nėra iš ko rinktis labai jau smile.gif O šiaip tai dušas yra, niekas nedraudžia nusiplauti kojas ir ne tik kojas.

tai, kad pati darzelio vedeja sake, kad cia niekas nesiprausia, nes jei leidi praustis, tai ir prausiasi po valanda g.gif
Atsakyti
QUOTE(rujo @ 2009 05 22, 07:55)
tai, kad pati darzelio vedeja sake, kad cia niekas nesiprausia, nes jei leidi praustis, tai ir prausiasi po valanda  g.gif

Nu tai ir nesiprausia, kai neleidžia rolleyes.gif
Nematau tikslo praustis valandą. Laiko gaila ir vaikui laukti nusibos.
Atsakyti
o kaip manot, ar Vilniuj butu mamyciu norinciu dukras leisti i sinchroninio plaukimo treniruotes? Lietuvoj kazkaip sitas minimaliai populiaru, ir mano kolege trenere svarsto, kad reiketu pasiulyti rinkai toki varianta. grozis baisus, plastika kokia. o gal yra kazkur organizuojami tokie dalykai, tik nelengva rast?
Atsakyti
QUOTE(aura_pieva @ 2009 06 01, 23:34)
o kaip manot, ar Vilniuj butu mamyciu norinciu dukras leisti i sinchroninio plaukimo treniruotes? Lietuvoj kazkaip sitas minimaliai populiaru, ir mano kolege trenere svarsto, kad reiketu pasiulyti rinkai toki varianta. grozis baisus, plastika kokia. o gal yra kazkur organizuojami tokie dalykai, tik nelengva rast?

As kazkada ateityje visai noreciau leisti, bet dabar mums dar per anksti rolleyes.gif
Atsakyti
Mamytės, patarkite, kur galėčiau užrašyti 15 metų paauglį, kad išmoktų plaukti, o ir stuburas iškrypęs yra.
4u.gif
Atsakyti