Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Vilniuje

QUOTE(Darling @ 2009 02 25, 11:09)
Ten už 50lt. gali eiti kasdien išskyrus sekmadienį ir šventes, bet tik nuo 8-10val.
10val. jau pradeda eiti darželio vaikai. vanduo nechloruotas,bet kasdien keičiamas. Gylis tai gal nepilnai 1m.Nuprausti kur mažiukus yra, yra dušai,tai ir prieš baseiną ir po baseino galima palįsti po dušu.O mamyčių tai būna įvairiai,priklauso ir nuo sezono, ir nuo laiko, ir nuo savaitės dienos...

Dekui uz info 4u.gif Mano mazoji iki 9 val miega, tai jau mes niekaip nespejam ten nuvaziuoti verysad.gif O gal koki sestadieni ilgiau dirba? g.gif Nesinori zadinti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rujo @ 2009 02 25, 12:30)
Dekui uz info  4u.gif  Mano mazoji iki 9 val miega, tai jau mes niekaip nespejam ten nuvaziuoti  verysad.gif  O gal koki sestadieni ilgiau dirba?  g.gif Nesinori zadinti  schmoll.gif

Šeštadieniais paprastai labai gausiai susirenka,bet galima ir truputį vėliau išlipti, bet nedaug vėliau. Ir nežinau,ar labai apsimoka mokėti už mėnesį 50lt. ir važinėti tik šeštadieniais g.gif
Atsakyti
Nuo keliu metu vaika galima mokyti plaukti blush2.gif
Atsakyti
I Karoliniskiu 'Delfinuka' reik pazymos ir mamai, ir vaikui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aglyne @ 2009 02 25, 22:10)
I Karoliniskiu 'Delfinuka' reik pazymos ir mamai, ir vaikui? ax.gif

Man atrodo,kad tik mamai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2009 02 25, 22:17)
Man atrodo,kad tik mamai ax.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renmis @ 2009 02 20, 10:07)
o jus is klevines- bendoriu regiono? smile.gif

as is pasilaiciu... smile.gif
Atsakyti
Noreciau suzinoti kur Vilniuje galima butu vesti 3 metu vaika, kad ismokintu plaukti? g.gif

Paskaicius temele supratau, kad Antakalnyje yra tik manksta vandenyje, o kokiomis valandomis ji vedama? Ar individualiai kada nori?

Nuo keliu metu galima vesti vaika mokintis plaukti i Moksleiviu rumus? Visiskai nemokanti plaukti turbut tik nuo rudens priima?

Baseinas vienoje Zirmunu mokykloje, nuo kokio amziaus vaikus priima ir ar buna dienines grupes?

Kazkurios mamytes kalbejo apie Victoriagym. Ar yra ten grupes, kuriose mokintu trimecius vaikus?

Forum palace. Kiek esu girdejusi Mama ir kudikis (ar vaikas) ten vyksta saleje, o baseine jokiu uzsiemimu nera, ar klystu?

Daug klausimu uzdaviau blush2.gif , tikiuosi gal kas nors nors apie keleta tures info ir parasys rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=aistiushka_,2009 03 01, 14:53]
Noreciau suzinoti kur Vilniuje galima butu vesti 3 metu vaika, kad ismokintu plaukti? g.gif

Nuo keliu metu galima vesti vaika mokintis plaukti i Moksleiviu rumus? Visiskai nemokanti plaukti turbut tik nuo rudens priima?

Triju metu vaiku nelabai kur moko.. nebent individualiai su kokiu treneriu susitartumet.. g.gif

Kai kur yra treneriai, mokinantys nardyti ir plaukioti kudikius. Tokia trenere yra ir Moksleiviuose. Bet jusu jau "per senas" ax.gif

It siaip i Moksleivius ne taip lengva pakliuti. Rugpjucio gale buna uzrasymai ir nusidriekia "gyvos" eiles net uz duru! biggrin.gif

O ten grupes norintiems ismokti oficialiai tik: nuo 5 - 6 metu. (mes nuejome nuo 4 m., bet vaikui sunku truputi suspeti su vyresniais ir trenerei sunku, kai tokiu ziopliuku yra, nes reikia daugiau demesio jiems).

4u.gif
Atsakyti
Dekui 4u.gif , zinosiu, kad iki Moksleiviu dar nepriaugome verysad.gif Kai buvome mazi, nardeme Antakalnyje, bet paskui "uzmeteme" si reikala... blush2.gif

Gal dar kas parasys apie Zirmunu mokyklos baseina ir Impulsa, kokia ten situacija su trimeciais. ax.gif

Kaip supratau is pasisakymu, jei butu kitu norinciu su trimeciais sudaryti grupe, manau galetume prasyti Victoriagym trenerio, kad patreniruotu...
Atsakyti
Žirmūnų gimnazijos baseine priima TIK mokyklinukus.
Atsakyti
QUOTE(mymytė @ 2009 03 05, 10:18)
Žirmūnų gimnazijos baseine priima TIK mokyklinukus.

Dekui 4u.gif Dar vienas variantas atkrito. Ziuresim gal dar kas nors ka papasakos... ax.gif
Atsakyti