QUOTE(Niktė @ 2008 11 10, 19:35)
Papasakokit plačiau kaip ten su mažiukais....
Koks baseino gylis, ar nereikia vaikelio plukdyti susilenkus dvilinkai? Kaip paskui su dušu, jei mamytė prausiasi, kaip tuo metu su vaikiuku ir pan....
Koks baseino gylis, ar nereikia vaikelio plukdyti susilenkus dvilinkai? Kaip paskui su dušu, jei mamytė prausiasi, kaip tuo metu su vaikiuku ir pan....
Baseino gylis mazdaug iki krutines, bent jau man tai labai patogu, nepavargsta nei nugara, nei rankos, zodziu super, ir yra ten povandenines sroves, vienos ties blauzdom, kitos ties slaunim tai geras masaziukas man gaunasi ir maziuke laiminga plaukiodama ir man dar i nauda Taip pat daug visokiausiu vaikisku gelbejimo ratu, "sparneliu", lentos, kamuoliai, muzika goja
As su maziuke einu i dusa, ja ten ismaudau, pati tik "apsiskalauju" ir einam kartu rengtis, nera kitokios galimybes,(nors gal ir galima kazka su personalu suderinti, nesidomejau) persirengymo kambaryje yra vystimo stalas, tiesa tik vienas, bet kaip ir minejau ten zmoniu daug nebuna, eiliu nera
Smagiausia kaip griztam namo po maudyniu, mergyte miega kokias tris, keturias valandas