Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Vilniuje

QUOTE(kakadudelta @ 2008 09 05, 11:40)
mes irgi ten vesim antrus metus , bett irgi pabrango , siemet gimnastika ir baseinas 2 kart. savaiteje kainuos 70lt. ten pacios salygos nalabai siuolaikiskos, bet uz tai moko gerai ir kol kas dar prieinami ir tie 70 lt .

O pas kokią (-į) trenerę (-į) lankote?
Dėl sąlygų, tai aš ir nesitikėjau, kad bus gražu, nes kaina daug ką pasako smile.gif . Aš pati, būdama pirmoje klasėje, pradėjau ten lankyti baseną, o tai jau buvo prieš 24 metus. Todėl nenustebsiu, kai atvedusi sūnų, pamatysiu tą patį vaizdą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mymytė @ 2008 09 05, 22:57)
O pas kokią (-į) trenerę (-į) lankote?
Dėl sąlygų, tai aš ir nesitikėjau, kad bus gražu, nes kaina daug ką pasako smile.gif . Aš pati, būdama pirmoje klasėje, pradėjau ten lankyti baseną, o tai jau buvo prieš 24 metus. Todėl nenustebsiu, kai atvedusi sūnų, pamatysiu tą patį vaizdą biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Mes jau antrus metus pas trenere Aurelija , mums patinka , o brangiau ....tikiu, kad graziau , bet man per daug .
Atsakyti
labas visems .vakar užsirašem kroblų g. baseina ,patekom pas treneri Viktora gal kas nors ka apie jigaletum parašit.kažkoks keistas pasirodė :mmm
Atsakyti
QUOTE(Mirinda @ 2008 09 05, 11:40)
Aš paskambinau treneriui ir  mes susitarėm antradienį vienuoliktą val. Panašu, kad su jumis kartu  tongue.gif

Na va, dėl nepalankių aplinkybių šiandien negalėjome, o kaip jums sekėsi? Gal jau atsirado didesnė kompanija?
Atsakyti
o kuri baseina galetu lankyti 4 metuku vaikas? g.gif al patarsite smile.gif
Atsakyti
4 metukų vaiką galima vesti į baseiną Antakalnio poliklinikoje. Ten vyksta mankštelė vandenį, o po to dar leidžiama vaikui pasipliuškenti. Kainuoja apie 64,- Lt. tik nepamenu, ar už 6, ar už 8 kartus.
Atsakyti
AU mamos bigsmile.gif ,pasidalinkite ispudziais apie Vilniaus baseinus. 4u.gif Gal lankote Skroblu g.esanti?
Atsakyti
Gal galite parašyti Žirmūnų baseino telefono numerį. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(giedreci @ 2008 09 30, 11:05)
Gal galite parašyti Žirmūnų baseino telefono numerį. Ačiū.

As siaip nezinau, bet pabandyk google'i pasiziureti, manau rasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes
gal galite patarti kur galima keliauti i baseina su 3 menesiu vaikuciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 09 30, 15:10)
Sveikos mamytes
gal galite patarti kur galima keliauti i baseina su 3 menesiu vaikuciu biggrin.gif

Manau Jums tereikia atsiversti sioje temoje keleta psl atgal ir viska suzinosit! wink.gif

Kaip ir kitoms mamytems su vyresniais vaikiukais.. 4-iu ir kt. Yra net pilnut pilnuteliai aprasymai su viskuo!
Ir temperaturos ir chloro kiekiu ir kainomis it t.t. doh.gif
Atsakyti
Mano 7 m. dukra irgi norėjo lankyti baseiną, bet kai toks jų populiarumas, tai nelabai ir radom laisvų valstybinių vietų. Todėl kirba mintis leisti į Impuls baseiną-nors kaina ir ne maža, bet nors grafikas laisvas ir svarbiausia yra vietų 4u.gif
Atsakyti