Sveikos, aš irgi norėčiau vesti sūnų i baseiną, labai patogu būtų Trinapolio gatvėj. Paršykit, kaip ten viskas, mes tikriausiai prisijungsim.
QUOTE(Mirinda @ 2008 09 04, 12:27)
Sveikos, aš irgi norėčiau vesti sūnų i baseiną, labai patogu būtų Trinapolio gatvėj. Paršykit, kaip ten viskas, mes tikriausiai prisijungsim.
Tai va, buvom šiandien, treneris (Vytautas) labai labai , sūnui labai patiko, eidamas pro duris pareiškė, kad ateis jau rytoj - nors jis yra ganėtinai jautrus vaikas ir ne visur taip noriai lieka (pvz., rytų kovos menus išbrokijo ir nenori eiti...). Mes tikrai lankysim, jei kas norėtų prisijungti, būtų smagu ir ekonomiškiau (nes grupiniai užsiėmimai kainuoja perpus mažiau negu individualūs). Tai jei kam tinka rytinis laikas (mes galvojam apie 11 val), prisijunkit
O kaina kokia?
"
Mokymas plaukti vaikams (grupėje nuo 3 iki 6 žmonių) 8 kartai***
140,-
Mokymas plaukti vaikams ir suaugusiems (individualiai)
8 kartai***
230,- "
http://www.victoriag...m/?KainoraŔtis
Mokymas plaukti vaikams (grupėje nuo 3 iki 6 žmonių) 8 kartai***
140,-
Mokymas plaukti vaikams ir suaugusiems (individualiai)
8 kartai***
230,- "
http://www.victoriag...m/?KainoraŔtis
QUOTE(sri lanka @ 2008 08 30, 10:14)
laba diena,
noriu pasiklausti apie Vilniaus vandens sporto mokyklas,tikliau baseinus:
Skroblu g.3A ir Erfurto g.13.As aisku dar nezinau ar ten yra galimybe pakliuti,bet gal kas jau lanko ir gali papasakoti apie tvarka ir svara...
i Impulsa galima uzsirasyti,bet kainos"kramtosi",o ir blogai,kad grafiko nera,juk lankome ir kitus burelius...
noriu pasiklausti apie Vilniaus vandens sporto mokyklas,tikliau baseinus:
Skroblu g.3A ir Erfurto g.13.As aisku dar nezinau ar ten yra galimybe pakliuti,bet gal kas jau lanko ir gali papasakoti apie tvarka ir svara...
i Impulsa galima uzsirasyti,bet kainos"kramtosi",o ir blogai,kad grafiko nera,juk lankome ir kitus burelius...
Jei neklystu, tai Erfurto gatvėj labai gilus baseinas (mano ūgis 164 cm, o dugno nepasiukiu).
Aš savo sūnų užrašiau į Žirmūnų gimnazijos baseiną. Pigu, arti namų ir laikas geras. Be to ten dar yra gydomosios gimnastikos užsiėmimai (vaikams su plokščiapadiškumu, iškrypusiu stuburu ir pan.).
Mes su sūnum nusprendėm, kad mums tinka Trinapolio gatvėj . Kuriomis dienomis jūs planuojate eit? Gal kita savaitę einam kartu?
QUOTE(Mirinda @ 2008 09 05, 08:56)
Mes su sūnum nusprendėm, kad mums tinka Trinapolio gatvėj . Kuriomis dienomis jūs planuojate eit? Gal kita savaitę einam kartu?
kokiom dienom ir kelintą valandą planuojate lankyti
QUOTE(mymytė @ 2008 09 04, 14:07)
Jei neklystu, tai Erfurto gatvėj labai gilus baseinas (mano ūgis 164 cm, o dugno nepasiukiu).
Aš savo sūnų užrašiau į Žirmūnų gimnazijos baseiną. Pigu, arti namų ir laikas geras. Be to ten dar yra gydomosios gimnastikos užsiėmimai (vaikams su plokščiapadiškumu, iškrypusiu stuburu ir pan.).
mes irgi ten vesim antrus metus , bett irgi pabrango , siemet gimnastika ir baseinas 2 kart. savaiteje kainuos 70lt. ten pacios salygos nalabai siuolaikiskos, bet uz tai moko gerai ir kol kas dar prieinami ir tie 70 lt .
Na, dienos man nelabai svarbu, o laikas galetų būt nuo 12 val. Bet jei tokiu laiku neišeis, derinsimės prie kitų .Paskambinsiu treneriui, pabandysiu susitart dėl kitos savaitės.
QUOTE(Mirinda @ 2008 09 05, 09:56)
Einam kartu, mes galvojam eiti antradienį, 12 val mums tiktų Tik nežinau, ar du vaikai jau skaitysis kaip grupė, ar kaip individualus mokymas
Aš paskambinau treneriui ir mes susitarėm antradienį vienuoliktą val. Panašu, kad su jumis kartu .O dėl laiko pakalbėsim vietoj.
beje, kad būtų grupė, turi būt bent trys vaikai... Ieškom dar vieno
beje, kad būtų grupė, turi būt bent trys vaikai... Ieškom dar vieno