Viskas dabar aišku.Aš tai gavau laišką į el.paštą,kad jau galima užsirašyti
Vedžiau į LVJC ir tikrai daugiau niekada nevesiu. Nenoriu čia labai peikti, juk kitos mamos veda, bet man tas "gyvulių ūkis" nepriimtinas. Maži persirengimo kambariai, visi grūdasi stumdosi, trūksta elementarių patogumų. Nedaug pasikeitė nuo sovietų laikų, tik plytelių spalva pakito.
Šiais metais rinksimės tarp Impuls - netoli namų ir Forum Palace - patinka sąlygos ir komfortas. Kas turi patirties ir gali daugiau papasakoti, kas patiko ir kas nepatiko, būčiau labai dėkinga
Šiais metais rinksimės tarp Impuls - netoli namų ir Forum Palace - patinka sąlygos ir komfortas. Kas turi patirties ir gali daugiau papasakoti, kas patiko ir kas nepatiko, būčiau labai dėkinga
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 25, 10:33)
Vedžiau į LVJC ir tikrai daugiau niekada nevesiu. Nenoriu čia labai peikti, juk kitos mamos veda, bet man tas "gyvulių ūkis" nepriimtinas. Maži persirengimo kambariai, visi grūdasi stumdosi, trūksta elementarių patogumų. Nedaug pasikeitė nuo sovietų laikų, tik plytelių spalva pakito.
Apie LVJC tai aš patyliu , du metus bandėm užsirašyti ir niekaip, kažkoks vedžiojimas už nosies. O apie jų "gyvulių ūkį" esu irgi girdėjusi, todėl, kai ir šiemet nepavyko, numojau ranka ir užrašiau į Impuls'ą (Karoliniškėse). Tai jau šią savaitę buvo du užsiėmimai, vaikų - apie 7, stumdymosi, kiek suprantu, irgi nėra, fenų pakanka . Tik kaina didesnė, bet ir sąlygos geresnės, todėl manęs nepiktina. Gal blogiau yra tai, kad nėra visiškai aiškus užsiėmimų laikas (tiksliau, diena) - treniruotės pabaigoje pasakoma, kada bus kita. Bet gal čia laikinai, anksčiau lyg ir būdavo tikslus grafikas.
O kuriame Impulse lankote ir kokios kainos?
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 29, 17:23)
O kuriame Impulse lankote ir kokios kainos?
Karoliniškių Impuls'e, kainos: 27 Lt vienas kartas arba 168 Lt mėnesiui (8 kartai).
laba diena,
noriu pasiklausti apie Vilniaus vandens sporto mokyklas,tikliau baseinus:
Skroblu g.3A ir Erfurto g.13.As aisku dar nezinau ar ten yra galimybe pakliuti,bet gal kas jau lanko ir gali papasakoti apie tvarka ir svara...
i Impulsa galima uzsirasyti,bet kainos"kramtosi",o ir blogai,kad grafiko nera,juk lankome ir kitus burelius...
Skroblu g.3A ir Erfurto g.13.As aisku dar nezinau ar ten yra galimybe pakliuti,bet gal kas jau lanko ir gali papasakoti apie tvarka ir svara...
i Impulsa galima uzsirasyti,bet kainos"kramtosi",o ir blogai,kad grafiko nera,juk lankome ir kitus burelius...
Kai kainos netinka - tai viena, o grafikus visi būreliai sudaro, čia tik laikina situacija.
Tweety, labai ačiū už info Mes matyt rinksimės Savanorių pr., arčiau ir patogiau. Tik nežinau, ar jau susitvarkė jų problema su auto statymu Nes anksčiau nebuvo kur
Tweety, labai ačiū už info Mes matyt rinksimės Savanorių pr., arčiau ir patogiau. Tik nežinau, ar jau susitvarkė jų problema su auto statymu Nes anksčiau nebuvo kur
QUOTE(sri lanka @ 2008 08 30, 09:14)
laba diena,
Apie Skroblų g. esantį baseiną (jeigu tai prie Gerosios vilties mokyklos) esu girdėjusi gerus atsiliepimus - baseinas suremontuotas, tvarkingas ir kaina nedidelė, pernai buvo 60 Lt, tuo tarpu, kai LVJC kainavo 75 Lt. Šiemet, aišku, bus daugiau. Lankyti gal dar niekas nelanko, girdėjau, kad dar "vandens nepripilta"
Kelintą valandą?
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 09 02, 09:41)
Kelintą valandą?
Kaip supratau, derinsis prie daugumos pageidavimų, jis dirba iki 14 val Jei ką, tai plaukimo treneris Vytautas - 8 685 45250. Mes ketvirtadienį einam į bandomąjį susitikimą, pažiūrėsim, kas ir kaip