Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Vilniuje

Kaina priklauso ir nuo to, koki ir kiek kartu plaukima ketinate lankyti...
Juk yra Nardymas, Suoliai i vandeni, Plaukimas, Sinchroninis plaukimas ir Mokymasis plaukti mazajame baseine, kuriame kaina pakilo kazkur nuo 40lt iki 65lt mazdaug...
Atsakyti
QUOTE(Elzbieta @ 2008 08 14, 14:09)
Kaina priklauso ir nuo to, koki ir kiek kartu plaukima ketinate lankyti...
Juk yra Nardymas, Suoliai i vandeni, Plaukimas, Sinchroninis plaukimas ir Mokymasis plaukti mazajame baseine, kuriame kaina pakilo kazkur nuo 40lt iki 65lt mazdaug...

Na,nežinau kaip su tuo mažuoju baseinu g.gif Maniškė lankė du kartus per savaitę,tai mokėjom atrodo 70lt.Dabar lankys dukart per savaitę didijį baseiną,tai teks mokėti 120 tikrai,jau pirmą įnašą pervedėm.Blogai tik tai,kad laiko neišėjo normalaus suderinti,tad lankys tik kartą per savaitę,o mokėsim už du,nebent dar išeitų susitart,kad priimtų kokį vaiką į tą kitą laiką,bet vargu ar išeis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2008 08 19, 13:34)
Na,nežinau kaip su tuo mažuoju baseinu g.gif Maniškė lankė du kartus per savaitę,tai mokėjom atrodo 70lt.Dabar lankys dukart per savaitę didijį baseiną,tai teks mokėti 120 tikrai,jau pirmą įnašą pervedėm.Blogai tik tai,kad laiko neišėjo normalaus suderinti,tad lankys tik kartą per savaitę,o mokėsim už du,nebent dar išeitų susitart,kad priimtų kokį vaiką į tą kitą laiką,bet vargu ar išeis g.gif

O koks tas laikas smile.gif gal mums tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Patarkit man, nepatyrusiai... Noriu vaikus leisti i baseina moksleiviu rumuose, tik nezinau, ar i ta grupe, kur moko plaukti, ar i paprasta. Ziurejau, kad moko plaukti iki 12 metu, mazojo baseino gylis 90cm. Vyresniam 11.5metu, 150 ugio. Ar jam nebus per seklu tam baseine? Plaukti jis kazkiek moka, gal ne visai taisyklingai, vandens nebijo, nardo kaip zuviukas, tai gal jam i didiji baseina iskart galima?
Mazasis 10 metu, 130 ugio, truputi bijantis suslapti nosi, bet paplaukia siek tiek. Tai jauciu jam kaip tik butu i mazaji baseina metus pavaiksciot, a? O jei nebus vietu mokytis mazajam baseine, tai i didiji ne per anksti jam butu kazin?
Gal kas turit patirties, gal galit ir apie trenerius papasakot, patarti?
Buciau labai dekinga, nes jau ryt is ryto lekiu uzrasinet.
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2008 08 20, 14:06)
Patarkit man, nepatyrusiai... Noriu vaikus leisti i baseina moksleiviu rumuose, tik nezinau, ar i ta grupe, kur moko plaukti, ar i paprasta. Ziurejau, kad moko plaukti iki 12 metu, mazojo baseino gylis 90cm. Vyresniam 11.5metu, 150 ugio. Ar jam nebus per seklu tam baseine? Plaukti jis kazkiek moka, gal ne visai taisyklingai, vandens nebijo, nardo kaip zuviukas, tai gal jam i didiji baseina iskart galima?
Mazasis 10 metu, 130 ugio, truputi bijantis suslapti nosi, bet paplaukia siek tiek. Tai jauciu jam kaip tik butu i mazaji baseina metus pavaiksciot, a? O jei nebus vietu mokytis mazajam baseine, tai i didiji ne per anksti jam butu kazin?
Gal kas turit patirties, gal galit ir apie trenerius papasakot, patarti?
Buciau labai dekinga, nes jau ryt is ryto lekiu uzrasinet.

Oi nežinau,bet ,kad rodos mažajame baseine vaikai iki 9-10 metų plaukioja g.gif
Maniškė jau pramokusi per tuos metus mažajame,ale nežinau kaip didžiajame seksis iškart,ten juk dugno vaikai nesiekia,ar ne tiesa g.gif Pati kai plaukioju abonementiniame takelyje,tai niekur nesiekiu,o mažiems gal ir nelabai jauku kai iškart gilu g.gif
Raketa,jei jau nebegausit laiko,pažiūrėsim ką trenerė sakys,ar išvis leidžiami tokie dalykai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltupyte: 20 rugpjūčio 2008 - 15:48
Nesiekia dugno didziajam baseine tikrai. Man tik idomu, ar didziajam moko plaukti, jei vaikas nelankes mazojo ir plaukia netaisyklingai?
Atsakyti
Siryt uzrasiau vaikus i baseina moksleiviu rumuose. Tokios nesamones dar nebuvau maciusi. Uzrasineja nuo 7.30, as atejau 7.00. Zmoniu jau buvo prisirinke pilna foje, gal kokie 200, net sunku pasakyt. Visi laukia uzrasyti i baseina, kitiems bureliams jokiu eiliu nera. Kai kurie jau laukia nuo 6 val. Darbuotojos is karto pasake, kad vietu labai mazai like, nors dar net nepradejo uzrasineti. Eile vyniojasi aplink informacijos stalus keliais ratais. Chaosas, rietenos... Man pasiseke, kad netoli manes buvo viena is 4 kasu, tai kazkaip sekmingai eile susiformavo, kad po 2 su puse valandos buvau priejusi. Tai cia man PASISEKE, galima sakyti, kad priejau viena is pirmuju, o tai kada tie is eiles galo zmogeliai prieis? Niekada, nes jau nebus vietu baseine. Apie 8.30 pranese, kad didziajam baseine po pietu vietos nebera, mazajam tik kelios liko. Zodziu, spejau per stebukla. Iseinant eile jau viduj netilpo, nutiso lauke kokius 15-20m. Uzuojauta tiems stovintiems gale.
Kazin, ar siais komunikaciju laikais nera civilizuotesnio budo uzsirasineti i burelius?
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2008 08 21, 11:42)
Siryt uzrasiau vaikus i baseina moksleiviu rumuose. Tokios nesamones dar nebuvau maciusi. Uzrasineja nuo 7.30, as atejau 7.00. Zmoniu jau buvo prisirinke pilna foje, gal kokie 200, net sunku pasakyt. Visi laukia uzrasyti i baseina, kitiems bureliams jokiu eiliu nera. Kai kurie jau laukia nuo 6 val. Darbuotojos is karto pasake, kad vietu labai mazai like, nors dar net nepradejo uzrasineti. Eile vyniojasi aplink informacijos stalus keliais ratais. Chaosas, rietenos... Man pasiseke, kad netoli manes buvo viena is 4 kasu, tai kazkaip sekmingai eile susiformavo, kad po 2 su puse valandos buvau priejusi. Tai cia man PASISEKE, galima sakyti, kad priejau viena is pirmuju, o tai kada tie is eiles galo zmogeliai prieis? Niekada, nes jau nebus vietu baseine. Apie 8.30 pranese, kad didziajam baseine po pietu vietos nebera, mazajam tik kelios liko. Zodziu, spejau per stebukla. Iseinant eile jau viduj netilpo, nutiso lauke kokius 15-20m. Uzuojauta tiems stovintiems gale.
Kazin, ar siais komunikaciju laikais nera civilizuotesnio budo uzsirasineti i burelius?

siaubas blink.gif kas per nesamone g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2008 08 21, 11:42)

Aš ir ten buvau po 7 gal 10 min. kai pamačiau kiek žmonių swoon.gif swoon.gif swoon.gif absurdas, nejau negali kaip nors kitaip sutvarkyt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2008 08 21, 21:42)
Aš ir ten buvau po 7 gal 10 min. kai pamačiau kiek žmonių  swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif absurdas, nejau negali kaip nors kitaip sutvarkyt  blink.gif

Ar pavyko uzsirasyt?
As po tu 2 su puse laukimo valandu visa diena buvau kaip ismusta is veziu unsure.gif Prisiminiau tarybiniu laiku eiles prie apelsinu ar mesos doh.gif Kosmaras kazkoks verysad.gif
Atsakyti
Ale baisu skaityt,nesamonė kažkokia su tuo užrašymu schmoll.gif
Tik nesuprantu vieno,kodėl visi laukė šiandienos,jei mes jau galėjom užsirašyt nuo liepos pradžios g.gif Kažkas čia man nesusiriša blink.gif
Atsakyti
Todel, kad paskelbta buvo, jog uzrasymas prasideda nuo rugpjucio 21d, 7.30 val.
Apie uzrasyma liepos men. nieko neskelbe. Stovedama eileje girdejau mamas snekant, kad tie, kurie lanko ne pirmus metus, tai uzsiraso kitiems metams geguzes pabaigoj.
Dar pries prasidedant uzrasymui buvo pasirodziusios dvi treneres, sake, kad pas jas nera nei vienos laisvos vietos. Reiskia pas jas uzsirase buve praejusiais metais vaikai, arba tikrai buvo kazkoks neskelbtas viesai uzrasymas.
Atsakyti