Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Vilniuje

QUOTE(alves @ 2008 05 21, 20:41)
ir mes cia parasisym:) mes buvom antakalnyje.
na del pamokymu tikrai tikejausi daugiau o ne pora zodzdiu ir nelabai taip maloniai
bet tiek to
noriu paklausti - gal kas buvot kitur, kur yra gyliau? mano nugara po antakalnio nekokia:))) na rytoj dar eisim, bet noreciau kitoj vietoj-patarkit kas zinot
rytoj apie 13 val mes baseine - kas su mumis???smile.gif

na as vakar buvau tai visai maloniai paaiskino ir parode viska thumbup.gif gal ant piktos tetos pataikei ax.gif Mes ryt zadejom, bet pasigavom slogyte biski, taip kad tik kita savaite biggrin.gif
Atsakyti
dar norejau paklausti :
Vandenyje mamai iki kur vanduo? nes man tai nugara skauda po Antakalnio. gal ten gyliau?

o ta pazyma mamai israso terapeutas ar dar reikes kazkur eiti?
Atsakyti
QUOTE(alves @ 2008 05 22, 11:40)
dar norejau paklausti :
Vandenyje mamai iki kur vanduo? nes man tai nugara skauda po Antakalnio. gal ten gyliau?

o ta pazyma mamai israso terapeutas ar dar reikes kazkur eiti?

Nu man irgi idomu iki kur Vandenyje vanduo ir kokia ten temperatura g.gif Bet cia kazkaip i Vandeni niekas nevaiksto g.gif

Mus vaiku daktare pazyma israse 4u.gif
Atsakyti
Rujo-tai pazyma del vaiko? sita mes kortelej turim uzrasa. as kaip suparatau ten mama turi gauti del saves pazyma, tipa kad as sveika

vakar buvom vel baseine, jo vakar buvo gera tetia:) ir viskas buvo labai faina, isbuvom apie 40 min, mano maze su linksmais garsais vos ne pati susiruose plaukti smile.gif tai gi labai buvo smagu, nupirkom abonementa 6 kartams.
Atsakyti
QUOTE(alves @ 2008 05 23, 10:11)
Rujo-tai pazyma del vaiko? sita mes kortelej turim uzrasa. as kaip suparatau ten mama turi gauti del saves pazyma, tipa kad as sveika

vakar buvom vel baseine, jo vakar buvo gera tetia:) ir viskas buvo labai faina, isbuvom apie 40 min, mano maze su linksmais garsais vos ne pati susiruose plaukti smile.gif tai gi labai buvo smagu, nupirkom abonementa 6 kartams.

Na as atnesiau vaiko pazyma, kad sveika ir viskas, niekas nesake, kad mamai irgi reikia g.gif Ir kaip teravomes info, tai irgi sake tik vaikui pazymos, kad reikia smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,

o sakykit Antakalnyje i kudikiu baseina gali nukreipti bet koks pediatras? Nes jei mes vaikstom privaciai...?

O kokios kainos? O baseiniukas kokio gylio? Maciau mamytes del savo nugaru susirupine - na man irgi aktualu...
Atsakyti
QUOTE(egiptiete_ @ 2008 05 30, 11:50)
sveikos mamytes,

o sakykit Antakalnyje i kudikiu baseina gali nukreipti bet koks pediatras? Nes jei mes vaikstom privaciai...?

O kokios kainos? O baseiniukas kokio gylio? Maciau mamytes del savo nugaru susirupine - na man irgi aktualu...

Nesvarbu koks pediatras, svarbu, kad pazyma israsytu, kad vaikiukas sveikas smile.gif
Vienam kartui kainuoja 11.60, perkant abonimenta 58 lt 6 kartams.
Gylis iki slaunu, todel plukdai vaikiuka pasilenkusi, tai nugara paskausta tikrai 4u.gif
Atsakyti
Lnakem mes Antakalnio baseinuka..... Taip, nugarytes paskaudedavo, ka cia ir bepridusrsi.... Bet kazkaip galvoju, kad visur vienodas gylis. Negu lialiuku baseina pripils , kad mamoms butu iki pazastu vandens ? biggrin.gif
ir dar girdejau, kad baseinuke, kuris yra Karoliniskese darzelyje, yyra pigiau. Bet laikos ribotas- nuo 8.00 iki 10.oo.
Atsakyti
jo karolinoj pigiau kaip ir fabuose, bet su tuo laiku... mano dr maza merga, su ja laika nesuplanuosi:) mes einam i antakalni ir man pradejo ten patikti:) o jau vaikui tai is vis- fontanas emociju ir dziaugsmo:) nu po to mama paguli visa diena su nugara ir vel einam :-d
Atsakyti
mamytes,

o kokius pamperius maziams naudojat i baseina?
ar kelnytes neperslampancias ant virsaus paprastu? ar specialius?
Atsakyti
QUOTE(egiptiete_ @ 2008 06 11, 13:48)
mamytes,

o kokius pamperius maziams naudojat i baseina?
ar kelnytes neperslampancias ant virsaus paprastu? ar specialius?

as su paprastais triusikeliais vedu, sake galima biggrin.gif
Atsakyti
buvom ir mes antakalnio basiene ax.gif
mes su pamperiais maudymuisi huggies einam mirksiukas.gif
bet siaip jus sakykit ka norit ir girkit ta antakalni, bet aplinka baisoka unsure.gif ir chlorke smirda man ten g.gif sakiau pavaiksciosim ismoksim plaukiot ir eisim kitur, nes ir vanduo man per karstas, ir aplinka man nepatinka.
Atsakyti