Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Vilniuje

pasidalinsim ir mes ispudziais smile.gif Lankom baseina Delfinukas. Labai patinka, ir nors mum jau 4menesiai mes pradejom nardyt jau smile.gif Siaip tikrai yra kur leliuka pervystyt ir pamaitint, tik patarciau vaziuot anksciau, kol zmoniu nedaug, kokia 8ryto. Tiesa kazkas minejo kad Delfinuko vanduo netinkamas grudinti, atseit per siltas, tai mamytes ten reguliuoja vandents temperatura pacios. Paskutini karta net buvo per saltas, teko greit islipt nes maze klyksma pakele, o deje mes nesigrudinancios ten buvom mazuma verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zeniania @ 2008 05 07, 11:17)
pasidalinsim ir mes ispudziais  smile.gif  Lankom baseina Delfinukas. Labai patinka, ir nors mum jau 4menesiai mes pradejom nardyt jau  smile.gif  Siaip tikrai yra kur leliuka pervystyt ir pamaitint, tik patarciau vaziuot anksciau, kol zmoniu nedaug, kokia 8ryto. Tiesa kazkas minejo kad Delfinuko vanduo netinkamas grudinti, atseit per siltas, tai mamytės ten reguliuoja vandens temperatūrą pačios . Paskutini karta net buvo per saltas, teko greit islipt nes maze klyksma pakele, o deje mes nesigrudinancios ten buvom mazuma  verysad.gif

Oho blink.gif Keistas požiūris į grūdinimą. Atrodytų, kad grūdinimas yra vaiko užmerkimas į šaltą vandenį.
Mes lankomės baseinuke prie Antakalnio poliklinikos nuo 6-tos savaitės. Temp. apie 36, kaip ir priklauso tokiems leliukams. Tokių savavališkų temp reguliavimų ten nėra. Juk po užsiėmimų baigiant prausti galima perlieti vaiką vėsu/šaltu vandeniu ir toks grūdinimas būtų pakankamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andora: 07 gegužės 2008 - 12:29
Mes taip pat lankomes Antakalnio baseine, bet vanduo man visada atrodo ten per shiltas...namie maudomes vesesniame, nors savavaliskai vandens nenoreciau reguliuot - gali kilt masinis mamu nepasitenkinimas - viena nores shiltesnio, kita shaltesnio..kazkaip per daug demokratijos tokiuose reikaluose nera gerai.
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2008 05 07, 15:48)
Mes taip pat lankomes Antakalnio baseine, bet vanduo man visada atrodo ten per shiltas...namie maudomes vesesniame

drinks_cheers.gif man irgi jis per šiltas atrodo. Bet šiaip- esu labai patenkinta Antakalnio poliklinikos baseinu: visada švaru, visada grindys iššluostytos, darbuotojai be galo malonūs thumbup.gif
mes ten lankėmės praeitą pavasarį, ir dabar vėl su malonumu vaikštom thumbup.gif
Atsakyti
Kai as kalbejau su kineziste, ji man paaiskino, jog kudikiams reikalingas siltas vanduo, jog raumenukai atsipalaiduotu. Grudinimui uztektu perlieti. Ir kai as savo maziuka maudau, jam patinka kuo siltesnis, t.y. pats tas 39 c.
Atsakyti
Gal yra vaikstanciu i baseiniuka darzelyje Vandenis? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
mes irgi kaip tik renkames baseinuka.
tik va- nesuradau jokiu atsiliepimu apie Northway . nejaugi niekas ten nesilanke?
kokios salygos? kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(dali_m @ 2008 05 12, 14:13)
mes irgi kaip tik renkames baseinuka.
tik va- nesuradau jokiu atsiliepimu apie Northway . nejaugi niekas ten nesilanke?
kokios salygos? kokios kainos?

Esu ten buvusi tik pati - grozio proceduru pasidaryti... ax.gif tongue.gif
Bet, kad ten su kudikiais eitu kas, negirdejau...
Ten siaip jau brangoka.. kaip kiekviename grozio ir terapijos centre..
Tai nebent salia visai gyvenate ir jums labai patogu ir nebrangu.. g.gif

Cia daugiau visi diskutuoja apie jau patikrintus vaiku baseiniukus ir ilga praktika turincius... O grozio ir terapijos centruose, bei visokiuose prabangesniuose sporto klubuose, aisku, kad irgi tokia paslauga galima susiveikti, juk jei yra paklausa, tai atsiranda ir pasiula.. Tik ar be isciustytos ir ispuoseletos aplinkos dar kas nors ten yra??
Cai kaip ir vyresniu vaiku mokymas plaukti.. paziurekit, betkuriame sporto klube tas siuloma, bet kazkodel tik Moksleiviu rumuose eiles stovi ir vaikai nesutelpa!! 4u.gif Ir manau ne tik del mazesnes kainos... Daug lemia ilgamete praktika turintys surinkti geriausi treneriai.
Bet cia tik mano tokia nuomone gal... cool.gif
Atsakyti
Aciu Elzbieta uz nuomone 4u.gif
as klausiu , nes pries koki gera men ar du labai girdejau pagyru.... tipo su vaikais eina, labai svaru ir gera.... todel ir klausiu - kiek tame tiesos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dali_m @ 2008 05 12, 14:52)
Aciu Elzbieta uz nuomone 4u.gif
as klausiu , nes pries koki gera men ar du labai girdejau pagyru.... tipo su vaikais eina, labai svaru ir gera.... todel ir klausiu - kiek tame tiesos wink.gif

O kaip vesti i baseina 3 men vaikiuka? ta prasme ar reikia kokiu spec kelnaiciu, pampersu ar pan? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rujo @ 2008 05 12, 16:39)
O kaip vesti i baseina 3 men vaikiuka? ta prasme ar reikia kokiu spec kelnaiciu, pampersu ar pan? g.gif

jums tereikia nusipirkti spec sauskelniu yra Huggies little swimmer'iai.
ir mamytei ramiau ir visiems paprasciau kai niekas i vandenuka nepatenka 4u.gif
Atsakyti
Planuoju as ir savo 2,5 men maziuke vestis i baseina smile.gif planavome eiti i delfinuka, nes mum jis arti, bet kilo klausimas, skaiciau, kad ten nera kas parodo pratimukus g.gif be to 8 - 9 ryto eiti ankstoka .. tai gal geriau pirma i antakalni eiti, kad pamokintu bent ... g.gif
Atsakyti