Sveikos,
norejau pasiklausti ar kas zinote Vilniuje koki kudykiu basiena be Antakalnio poliklinikos. Mus ten tolikai is Pilaites vaziuoti, o dar kamsciai prasides, tai gaila to laiko.
Skaitinejau, kad yra Karoliniskiu poliklinijoje, gal Lazdynu dar, bet nieko konkretaus, todel susidaro ispudis, kad kudykiai plaukioja tik Antakalnyje :-)
Baseinai vaiku darzaliuose, kur is gatves priima tik savaitgaliais nelabai tinka.
Tuose paciuose moksleiviu rumuose yra gi baseiniukas... Sekmadieniais kai lankeme, tai pries mus nuo 11val budavo tevai su kudikiais kurie ten nardo ar dar ka daro... ir trenere yra, kuri priziuri, pasako ka ir kaip daryti...
Ar kitomis dienomis yra, nezinau. Bet ten prie baseiniuko yra ir sauna, tai teciai sedi saunoj, o mamytes su vaikais turskiasi...
Gaila, kad niekur nerandu atsiliepimu apie trenerius situose moksleiviu rumuose... Labai noriu nors kokios rekomendacijos 5 -metei, nes ju puslapyje tiek daug tu pavardziu, o neirasytu, kaip paaiskejo dar daugiau.. kaip zinoti pas ka ten vesti...
Ar kitomis dienomis yra, nezinau. Bet ten prie baseiniuko yra ir sauna, tai teciai sedi saunoj, o mamytes su vaikais turskiasi...
Gaila, kad niekur nerandu atsiliepimu apie trenerius situose moksleiviu rumuose... Labai noriu nors kokios rekomendacijos 5 -metei, nes ju puslapyje tiek daug tu pavardziu, o neirasytu, kaip paaiskejo dar daugiau.. kaip zinoti pas ka ten vesti...
QUOTE(Chloe @ 2007 08 30, 21:54)
O jus dar nepasirinkote trenerės ir laiko? Man atrodo kažkas rašė, kad vietų plaukimui jau nuo rugpjūčio 23 d. nebuvo, nors užsirašymas tik 20 d. prasidėjo.
Pilnai tikiu, kad jau vietu nera.. bet galima uzsirasyti i vadinamaji rezerva.. Mes nesiraseme anksciau, nes mano dukra keletui menesiu isvyko i Paryziu ir nera prasmes rasytis dabar bei uzimti vieta.. Bet ketinu kazkada nulekt uzrasyt, kad kazkur mazdaug nuo lapkricio galetu pradet lankyti.. idomu aisku ar taip bus imanoma... tai va ir ukauju cia vis tikedamasi, kad gal kas treneri koki parekomenduos...
Aš galiu pakomentuoti 2 Moksleivių rūmų treneres.Dianą Kindurienę ir Renatą Kveinytę.Jos puikios trenerės.Pas jas jau ketvirtus metus baseiną lankysiu Mažiukam kurie šiaip pasipliuškent nori ir nenori būti spaudžiami visą laiką dirbt siūlyčiau eiti pas Dianą,o kurie nori dirbti,dirbti ir dar kartą diebti-pas Renatą
QUOTE(Ruta1992 @ 2007 09 01, 14:59)
Aš galiu pakomentuoti 2 Moksleivių rūmų treneres.Dianą Kindurienę ir Renatą Kveinytę.Jos puikios trenerės.Pas jas jau ketvirtus metus baseiną lankysiu Mažiukam kurie šiaip pasipliuškent nori ir nenori būti spaudžiami visą laiką dirbt siūlyčiau eiti pas Dianą,o kurie nori dirbti,dirbti ir dar kartą diebti-pas Renatą
O, puiku! aciu Ruta Na pagaliau bent galiu i kazka orientuotis!
Tik o kaip suzinoti, ar pasipliuskenti mums reikia, ar rimtai dirbti?
Na mergytei tik 5-keri... ir nei pati ji nezino, nei as nezinau ko is to beseino tikimes, apart ISMOKTI PLAUKTI!
Ir kaip galima lankyti pas abi is karto?! Nes rasai, kad "pas jas lankai"...
beje, o kiek kartu per savaite buna ir kiek kainuoja pas jas? Nes pastebejau, kad kainos ten visu skiriasi...
aciu
Taigi, pavyko suzinoti, kad Vilniuje yra tik 3 kudykiu baseinai t.y Antakalnio poliklinikoje, Delfinukas Karoliniskiu darzelyje, Vandenis Fabijoniskiu darzelyje. Apie Delfinuka yra nekokie atsiliepimai, tad bandysiu Vandeni :-)
QUOTE(Alna @ 2007 09 01, 21:13)
Taigi, pavyko suzinoti, kad Vilniuje yra tik 3 kudykiu baseinai t.y Antakalnio poliklinikoje, Delfinukas Karoliniskiu darzelyje, Vandenis Fabijoniskiu darzelyje. Apie Delfinuka yra nekokie atsiliepimai, tad bandysiu Vandeni :-)
o tai moksleiviu rumuose, nesupratau, galima su kudikiais ar ne?
kazkaip man apie Antakalni atsiliepimai atmuse nora ten eit. o tie kiti du tolokai...
QUOTE(zoske @ 2007 09 03, 17:33)
o tai moksleiviu rumuose, nesupratau, galima su kudikiais ar ne?
kazkaip man apie Antakalni atsiliepimai atmuse nora ten eit. o tie kiti du tolokai...
Na as kudikius ten pati maciau... gal tik nelabai afisuoja jie tuos savo pasiplaukimus...
QUOTE(Elzbieta @ 2007 09 01, 15:23)
O, puiku! aciu Ruta Na pagaliau bent galiu i kazka orientuotis!
Na mergytei tik 5-keri... ir nei pati ji nezino, nei as nezinau ko is to beseino tikimes, apart ISMOKTI PLAUKTI!
beje, o kiek kartu per savaite buna ir kiek kainuoja pas jas? Nes pastebejau, kad kainos ten visu skiriasi...
aciu
aciu
Seip pas kekvieną trenerę einu kartą per savaitę,bet šiais metais pas Renata dar pilvo šokį 2 kartus per savaite lankysiu.As lankydavau pas Diana penktadienį o pas Renata šeštadienį ryte.Jei lankot 1 k. per savaitę 40 Lt iseina,o 2 kartus-70Lt.Seip visą informacija rasit www.lvjc.lt
Sveikutes
Moksleiviuose tikrai buvo mažiukams grupė (iki metų ar iki dviejų),trenerė Nijolė(jei neklystu).Pati ten mačiau 8 mėn.lelių nardanti.
O trenerė Renata tikrai ,pas ją greičiau išmoktų plaukti.Tik vietų pas ją n_ė_r_a ir rezervas mano žiniomis metams į priekį užpildytas,bet juk pamėginti galima
Moksleiviuose tikrai buvo mažiukams grupė (iki metų ar iki dviejų),trenerė Nijolė(jei neklystu).Pati ten mačiau 8 mėn.lelių nardanti.
O trenerė Renata tikrai ,pas ją greičiau išmoktų plaukti.Tik vietų pas ją n_ė_r_a ir rezervas mano žiniomis metams į priekį užpildytas,bet juk pamėginti galima
QUOTE(Liudmilka @ 2007 09 05, 16:02)
Sveikutes
o kazin kaip ten vanduo moksleiviuose? mus kursuose nusviete kad kudikiam tinkamas vanduo tik antakalny ir dar fabuose ar kur ten....bet gal jie patys nelabai apsisviete..