Dar truputi ne visai i tema klausimas. Issitrynusios su kava duse nusidusinate, vonioj-nusiplaunate ta kava, o Jums neuzkemsa kava vonios/duso? Gal ka nors darote, kad kava nesubegtu i vamzdzius ? Yra teke LT gyventi daugiabutyje ir po keliu apsitrynimu su kava uzsikiso dusas (naudoju apie puse puodelio kavos tirsciu). Dbr vel gyvenu daugebutyje ir bijau, kad vel turesiu problemu su uzsikisusia vonia, tai kavos tirscius iskeiciau i Weleda scrub'a , bet jis man per daug lengvas, na nepatinka.
QUOTE(_prancuze_ @ 2011 03 12, 19:39)
Nedristu jos kaltinti, galbut cia priklause ir nuo mano odos, nes nedaug tereikia sutrenkti ir iskart melyne atsiranda. Be to sake jog pas mane celiulitas gana sparciai i prieky pazenges..
yra priemoniu kurios stiprina kapilairu sieneles, jeigu jie tokie trapus: Vit C, vit K. Nebandet pavartot?
Tikrai neturi buti melyniu, jei masazai daromi profesionaliai ir pagal programa - is pradziu kuno paruosimas keli masazai, paskui po keleto masazu galima daryti ir stipriau atsizvelgiant i kliento bukle. Man daznai problema ta, kad beveik visos nori iskart kad "gramdyciau", joms atrodo per silpnai.... Jei pasiduot tokiai itakai, tai ir melyniu paskui gali atsirasti
QUOTE(dinazaure @ 2011 03 13, 10:55)
Tikrai neturi buti melyniu, jei masazai daromi profesionaliai ir pagal programa - is pradziu kuno paruosimas keli masazai, paskui po keleto masazu galima daryti ir stipriau atsizvelgiant i kliento bukle. Man daznai problema ta, kad beveik visos nori iskart kad "gramdyciau", joms atrodo per silpnai.... Jei pasiduot tokiai itakai, tai ir melyniu paskui gali atsirasti
sunku zmonems suprast, kad organizmuose viskas gana letai vyksta.
QUOTE(ZBITKA @ 2011 02 26, 00:51)
pasiziurejau i savo plaukimo trenere baseine, tai moterytei apie 40m. bet kunas koks!! nei zymeles celiulito
As sporto klube treneriu ir siaip merginu tiek prisiziurejau,sportuoja jos tikrai atsakingai,matosi,visi raumenys labai ryskus ir t.t., o celiulitas yra
Beje, noriu pasitikslinti, ar masazuojant slaunis su taurem, reikia ,,brezti" linija istriza ir tada taure ATKELTI NUO ODOS? Ir tada vel kitoj vietoj pradedu ,,brezti" linija, ir vel atkeliu ir t.t.? ar galima ir atgal ta linija grizti? bet nelogiska tada,nes jei limfa viena kryptim teka,tai teks atkelineti ranka
QUOTE(Maserati. @ 2011 03 13, 16:34)
As sporto klube treneriu ir siaip merginu tiek prisiziurejau,sportuoja jos tikrai atsakingai,matosi,visi raumenys labai ryskus ir t.t., o celiulitas yra
Beje, noriu pasitikslinti, ar masazuojant slaunis su taurem, reikia ,,brezti" linija istriza ir tada taure ATKELTI NUO ODOS? Ir tada vel kitoj vietoj pradedu ,,brezti" linija, ir vel atkeliu ir t.t.? ar galima ir atgal ta linija grizti? bet nelogiska tada,nes jei limfa viena kryptim teka,tai teks atkelineti ranka
As kazkada jau raisaiu, kad vien sporto celiulitui isnaikinti neuztenka.. O del masazo tauremis, tai kiekviena reikia atkelti taure prie kirksnio, jei pradedate nuo keliu.
laba diena
aš norėjau paklaust, ar po masažo taurėm ar vakuminiais masažuoklias iškart galima daryt kontrastinį dušą??? ar geriau prieš masažą? ar išvis kitą dieną ar praėjus kažkiek laiko po masažo
aš norėjau paklaust, ar po masažo taurėm ar vakuminiais masažuoklias iškart galima daryt kontrastinį dušą??? ar geriau prieš masažą? ar išvis kitą dieną ar praėjus kažkiek laiko po masažo
QUOTE(naura14 @ 2011 03 13, 21:21)
As kazkada jau raisaiu, kad vien sporto celiulitui isnaikinti neuztenka.. O del masazo tauremis, tai kiekviena reikia atkelti taure prie kirksnio, jei pradedate nuo keliu.
Aciu
O is nugaros puses slaunims,tai NUO kirksnies ar atvirksciai? Turiu tuos paveiksliukus su limfos tekejimu,bet bijau susipainioti ir i priesingas nei reikia puses masazuotis
QUOTE(Maserati. @ 2011 03 14, 16:05)
Aciu
O is nugaros puses slaunims,tai NUO kirksnies ar atvirksciai? Turiu tuos paveiksliukus su limfos tekejimu,bet bijau susipainioti ir i priesingas nei reikia puses masazuotis
Is nugaros tas pats, jei kalbant apie slaunis. Vaziuojate iki virsaus, atleidziate ir vel vaziuojate nuo apacios i virsu.
oi as su tais kontrastiniais prisizaidziau, uzteko keliu kartu ir guliu dabar su puliuojancia angina tai nezinau kaip vel reikes pradeti