Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VIII tema

QUOTE(*Rud@@kė* @ 2011 03 07, 19:14)
Na man ant slaunu nera isipletusiu venu (tfu tfu tfu), tai as net ir nesusimasciau, kad toks masaziukas yra blogai bigsmile.gif  Aisku tik vidiniu slaunu pusiu nemasazuoju. O blauzdu taip pat nelieciu, nera ten celiulito pas mane smile.gif  Sugalvojau dar ir pilva masazuot, nes kazkur skaiciau, kad gerina odos elastinguma, ar kuri is jusu masazuojasi pilva? ax.gif

Pilvui taip pat reikia masazu smile.gif tik reikia pagal rodykles krypti masazuoti.
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2011 03 06, 16:12)
Merginos,

O gal kas bande Avon priemones nuo celiulito? Ar geras dalykas ar nelabai?smile.gif

Dekui 4u.gif

Labas,

Aš bandžiau ir ne kartą, nes draugė platina, tai, sakyčiau, poveikis toks pat kaip su bet kokiu kremu tepantis.... vienu žodžiu pinigai išmesti į balą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2011 03 07, 20:55)
Labas,

Aš bandžiau ir ne kartą, nes draugė platina, tai, sakyčiau, poveikis toks pat kaip su bet kokiu kremu tepantis.... vienu žodžiu pinigai išmesti į balą verysad.gif

As kazkada bandziau, kai tik Avon atsirado Lietuvoje, tai buvo visai nieko, bet dabar, tai pritariu Treciadienei
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 03 07, 18:26)
Pilvui taip pat reikia masazu  smile.gif tik reikia pagal rodykles krypti masazuoti.

Aciu uz informacija, nes as bet kaip vedzioju, tiksliau nuo bambos i visas puses, kaip saulute darau lotuliukas.gif Dabar zinosiu, kaip reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2011 03 07, 23:02)
Aciu uz informacija, nes as bet kaip vedzioju, tiksliau nuo bambos i visas puses, kaip saulute darau lotuliukas.gif  Dabar zinosiu, kaip reikia 4u.gif

temoje kazkur yra ideta paveikslelis su limfos tekejimo kryptimis. saulute irgi gerai, tik pilva reiketu padalinti per puse ir tada spinduliukus piesti, vienu zodziu, paziurekite paveiksleli ir bus aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos perfekcionistes. Labai patariu limfodrenazini masaza kovoja su celliulitu. Pati kazkada dariausi norint, kad slaunys( galife) sulieknetu, o tai, kad zymai apmazejo clt. buvo, taip sakant," salutinis" poveikys. Dariausi ne Lietuvoje ir masazas buvo aparatinis. Atsigulus uzsega lokias lyg kelnias, ant pedu, blauzdu, slaunu ir paskurine ant pilvo. Tada jos pradeda pulsuoti, pradedant nuo pedu ir kylant i virsu. Labai maloni visiskai neskausminga ir net atplaiduojanti procedura( ir kaina juokinga).O po jos atsikeli lyg naujai gymes, toks lengvumas visame kune ir daug energijos. Tiesa, liepe tada man daug vandens gerti, nes procedura skatina naturalu organizmao issivalyma ir atsikratima nuo slaku( naturalu, kad per slapima. O dar labai sureguliuoja issitustinima (kam aktualu). As sios problemos neturjau, bet visada po proceduros tekdavo uzsukti i WC:)
O dabar klausimas. Gal kas zinote kur Vilniuje atlieka tokia procedura? Buciau dekinga uz info.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 03 07, 18:58)
Ikeliate straipsnius, bet pati ju nepaskaitote.  doh.gif Jei gerai perskaitytumete, tai ten parasyta, kad kaip tik gerina issipletusiu kapiliaru bukle. O venu varikoze nera tas pats, kas venu tromboze, kuri nurodyta prie kontraindikaciju.
Beja, masazo meistras, kuris nepasiduoda europietiskam reklaminiam-antireklaminiam masiniam mastymui sake, kad vakuuminis masazas kaip tik gerina venu bukle, o ne jas istampo ar tuo labaiu sutrauko...

Jeeeeeetu pasimeciau, kaip cia dabar...galima-negalima doh.gif Buvau kaip tik nusiziurejusi patobulinta vakumini masazuokli, kur dabar reklamuoja per TV, ir nebzinau, isleisti tuos 200lt, ar ne rolleyes.gif . Pas mane kaip tik tose vietose ir yra matomu kapiliaru ku reikia masazuoti, kaaaa daryyyyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amelija28 @ 2011 03 09, 18:38)
Jeeeeeetu pasimeciau, kaip cia dabar...galima-negalima doh.gif Buvau kaip tik nusiziurejusi patobulinta vakumini masazuokli, kur dabar reklamuoja per TV, ir nebzinau, isleisti tuos 200lt, ar ne rolleyes.gif . Pas mane kaip tik tose vietose ir yra matomu kapiliaru ku reikia masazuoti, kaaaa daryyyyt biggrin.gif

Tai galvokite taip: jei yra tik pavirsiniai kapiliarai, stenkites juos apvaziuoti, o jei venos, tose vietose nemasazuokite, visur kitur masazuokite ir tikrai neprasausite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 03 09, 23:14)
Tai galvokite taip: jei yra tik pavirsiniai kapiliarai, stenkites juos apvaziuoti, o jei venos, tose vietose nemasazuokite, visur kitur masazuokite ir tikrai neprasausite  smile.gif

Aciu 4u.gif kazka bandysime, nes be masazu nieko nebus.
Atsakyti
QUOTE(Ella75 @ 2011 03 07, 23:47)
Sveikos perfekcionistes. Labai patariu limfodrenazini masaza kovoja su celliulitu. Pati kazkada dariausi norint, kad slaunys( galife) sulieknetu, o tai, kad zymai apmazejo clt. buvo, taip sakant," salutinis" poveikys. Dariausi ne Lietuvoje ir masazas buvo aparatinis. Atsigulus uzsega lokias lyg kelnias, ant pedu, blauzdu, slaunu ir paskurine ant pilvo. Tada jos pradeda pulsuoti, pradedant nuo pedu ir kylant i virsu. Labai maloni visiskai neskausminga ir net atplaiduojanti procedura( ir kaina juokinga).O po jos atsikeli lyg naujai gymes, toks lengvumas visame kune ir daug energijos. Tiesa, liepe tada man daug vandens gerti, nes procedura skatina naturalu organizmao issivalyma ir atsikratima nuo slaku( naturalu, kad per slapima. O dar labai sureguliuoja issitustinima (kam aktualu). As sios problemos neturjau, bet visada po proceduros tekdavo uzsukti i WC:)
O dabar klausimas. Gal kas zinote kur Vilniuje atlieka tokia procedura? Buciau dekinga uz info.

Daro Jaunatvės namuose
http://jaunatvesnama...a/presoterapija
gal ir dar kur nors
smile.gif
Atsakyti
Man atrodo naura atlieka, sia procedura:)
Atsakyti
Laba,

o koki masazuokli rekomendotumet nuo celiulito (rankoms, pilvui, koju slaunims)? pvz. is tokiu http://www.celiulita...asazuoklis.html 4u.gif
Atsakyti