Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VIII tema

QUOTE(Clarion Mergyte @ 2012 02 15, 14:54)
Geriau neišsitepti, o gerai įmasažuoti ir td į maistinę plėvelę susivynioti.
Aš tuomet apsirengiu kuo aptemptesniais rūbais ir toliau darau kasdieninius darbus... tik geriau niekur iš namų neišeik, nes būna taip, kadnebegali kentėt to deginimo ir nori kuo greičiau viską nusiimti, tik perspėju nebandyk lyst po dušu, nes išsinersi iš odos biggrin.gif doh.gif  joke  lotuliukas.gif

O tai kam tuos kuo aptempesnius rubus uzsidedat? blink.gif Taigi, sutrikdote visa kraujotaka, limfotaka...
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2012 02 15, 16:03)
Hmm,,, tas "nebegali kentet to deginimo" ir "issinersi is odos" tai neatrodo man labai naudingas. Stresas odai ir visam organizmui. Vienas is celiulito formavimosi veiksmiu - stresas. Kazkaip reiketu pasirinkti viduriuka, kad nekankint saves sitaip.

gal ir gerai sakot, man taip patarė masažistė, ji su tokiu kremuku masažuodavo... ir sako, kai nebeeisi į masažą, gali darytis tokias procedūras...
Papildyta:
QUOTE(mamulioka @ 2012 02 15, 19:09)
O tai kam tuos kuo aptempesnius rubus uzsidedat?  blink.gif Taigi, sutrikdote visa kraujotaka, limfotaka...

na nededu pertepmtų rūbų, bet tokius, kad šiektiek prispaustų tą plėvelę su kremu, nes ji pradeda smukt ir pan... o kai užsidedi timpas ar kokius džinsus, tai niekas niekur nepasmunka ir nenukrenta.
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 02 12, 20:47)
Manau apie si kalbate
http://www.revline.r...tovar/182/19395
thumbup.gif Naudojau prie kokius 4-5 metus, sunaudojau ne viena tubele. Labai geras. Celiulitui poveikio nepastebejau, bet odele buvo kaip kudikio, gal kiek ir sulygino ja, pakartociau su mielu noru tik neturiu kaip pirkti  unsure.gif

Tai nieko gero jei ne viena tubele sunaudojot,o celiulits nei krust blink.gif
Atsakyti
skaiciau skaiciau tema, o kai priejau prie praktiniu dalyku kilo vis tiek klausimu... ko jus dedat i kavos tirscius darydamos pylinga? vieni tirsciai gi byra.. ar vandeniu, ar aliejais, ar su dar kuo nors maisot? as nusipirkau abrikosu kauliuku ir citrinu eterinio aliejaus, bet ji gaila kazkaip maisyt su kava ir trintis, nes po to darausi kontrastini dusa ir mano keistu isitikinimu aliejus po to nusiplaus, ypac nuo karsto vandens.. ar ne taip?
Atsakyti
Koks geriausias kremas nuo celiulito?koks jusu manymu butu efektingesnis? g.gif nes bijau kad vasarai atejus neglesiu uzsideti trumpu sortuku ar 'mineko' doh.gif issitraukiau sendiena sena zurna, jei neklystu 2m. senumo ir radau temele apie celiulita.Dabat manau pradesiu nuo pirmadienio vadovautis tais patarimais, nes vistiek sedziu namie, nedirbu ir turiu laisvo laiko i valias... radau tris manksteles, apytiksle dieta ir kad pusryciams geriausiai tinka bananas g.gif bet vat nezinau kaip su ta dieta vyras bijo kad is manes visai nieko neliks nes mano ugis 174cm. ir sveriu 55kg. ir labai greit krenta mano svoris jei maziau pavalgau ar siek tiek gaunu didesnio nuovargio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pudrine @ 2012 02 19, 01:39)
Koks geriausias kremas nuo celiulito?koks jusu manymu butu efektingesnis? g.gif  nes bijau kad vasarai atejus neglesiu uzsideti trumpu sortuku ar 'mineko' doh.gif  issitraukiau sendiena sena zurna, jei neklystu 2m. senumo ir radau temele apie celiulita.Dabat manau pradesiu nuo pirmadienio vadovautis tais patarimais, nes vistiek sedziu namie, nedirbu ir turiu laisvo laiko i valias... radau tris manksteles, apytiksle dieta ir kad pusryciams geriausiai tinka bananas g.gif  bet vat nezinau kaip su ta dieta vyras bijo kad is manes visai nieko neliks nes mano ugis 174cm. ir sveriu 55kg. ir labai greit krenta mano svoris jei maziau pavalgau ar siek tiek gaunu didesnio nuovargio doh.gif

Tai nereikia viskuom aklai vadovautis kas parasyta, as manau dieta yra toms kas turi virsvorio. Pilnai uzteks atsisakyti gazuotu gerimu, cipsu ir t.t. o maista visaverti kaip valget taip ir valgykit...
Pasirinkit kas parasyta be dietos - manksta, kuno proceduros....

As siuo metu isbandziau situs produktus tai man patiko thumbup.gif

http://www.gmtbeauty.com/lt/apie-imone

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 19 vasario 2012 - 10:43
QUOTE(Rialma @ 2012 02 19, 00:25)
skaiciau skaiciau tema, o kai priejau prie praktiniu dalyku kilo vis tiek klausimu... ko jus dedat i kavos tirscius darydamos pylinga? vieni tirsciai gi byra.. ar vandeniu, ar aliejais, ar su dar kuo nors maisot? as nusipirkau abrikosu kauliuku ir citrinu eterinio aliejaus, bet ji gaila kazkaip maisyt su kava ir trintis, nes po to darausi kontrastini dusa ir mano keistu isitikinimu aliejus po to nusiplaus, ypac nuo karsto vandens.. ar ne taip?

Galima maisyti su medum ar su paprastais aliejais (ne eteriniais), kuriu negaila.
Atsakyti
QUOTE(Nerami @ 2012 02 19, 12:39)
Galima maisyti su medum ar su paprastais aliejais (ne eteriniais), kuriu negaila.

Dar i medu galima ispausti citrinos, o aliejus ir alyvuogiu kuo puikiausiai tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dine @ 2012 02 05, 12:24)
Sveikos.

Ar kuri bandete anticeliulitini pleistra?

4u.gif

As siuo metu meginu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2012 02 15, 12:17)
Tos kelnaites efektyvios, kai judi, o ne kai sedi ax.gif

Tai taip, tai lb gerai kai sportuoji,arba namie ka tvarkaisi,tik nzn kurios geros
Atsakyti
mergaites, gal kuri turite masazine vakuumine taure celiulituo mazinti? noreciau pirkti smile.gif
rasyti az 4u.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(tauskalyte @ 2012 03 04, 13:50)
mergaites, gal kuri turite masazine vakuumine taure celiulituo mazinti? noreciau pirkti  smile.gif
rasyti az  4u.gif  aciu

Turiu viena atliekama, bet galite bet kur nusipirkti , turbut ir patogiau bus, nei pas kazka vazineti smile.gif
Atsakyti