Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VIII tema

QUOTE(evelinute333 @ 2012 01 26, 17:22)
Man tai taureles nepatiko. Kapiliarai atsirado po masazo odos pavirsiuje.

o kuom masazavote? su tuo vakuminiu masazuokliu? as labiau i ji linkusi tik nezinau ar isvis tai nera tik reklama biggrin.gif todel ir klausiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute333 @ 2012 01 26, 17:22)
Man tai taureles nepatiko. Kapiliarai atsirado po masazo odos pavirsiuje.

Reiskia blogai masazavote, gal pries tai odos neisildete.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2012 01 26, 20:57)
Reiskia blogai masazavote, gal pries tai odos neisildete.

Nebutinai. Vakuminis masazas ne visom tinka, tikrai galima bedu prisidaryt, jei kapiliarai yra nepatvarus
Atsakyti
Tai kaip tas vakuminis masazuoklis g.gif vertas kokio demesio? opmpos darba ir poveiki truputi zinau, esu praejus kursa masazu
Atsakyti
as turejau tas gumines taures tokias. Taip pat turejau nusipirkusi Celiules aparata, tiksliau parsisiuntusi, bet po dvieju dienu 10 mi masazavimo sugedo biggrin.gif . Vienintelis budas, kuris man mazina celiulita yra imbiero ir medaus masazas ir su paprastu masazuokliu tokiu kur yra dantukai toki (delno dydzio) po vonios masazuoju po 10 ar 15 min viena koja, paskui kita. Tai man pats efektyviausias gydymo budas.

Gal kuri ir reguliariai darot ta masaziuka? matosi rezultatas?
Atsakyti
As reguliariai darausi masaza su ta vadinamaja stebuklinga pirstine, bet as abi kojas 15 min. max. masazuoju, gal delto dar rezultatu nematau.... Ir masazuojuosi su aliejumi ( kokosu arba abrikosu kauliuku).. O kaip Jus darote su imbieru ir medumi?
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 01 26, 21:00)
Nebutinai. Vakuminis masazas ne visom tinka, tikrai galima bedu prisidaryt, jei kapiliarai yra nepatvarus

Su taure sau darant net ir turint pacius trapiausius kepiliarus tiek neitrauksite, kad prisidarytumete zalos, jei viska teisingai daroma..
Atsakyti
QUOTE(Žvirblė @ 2012 01 30, 18:03)
As reguliariai darausi masaza su ta vadinamaja stebuklinga pirstine, bet as abi kojas 15 min. max. masazuoju, gal delto dar rezultatu nematau.... Ir masazuojuosi su aliejumi ( kokosu arba abrikosu kauliuku).. O kaip Jus darote su imbieru ir medumi?

Susitarkuoju imbiera ir imaisau gera sauksta ar pusantro sauksto medaus. Visa mase susidedu i indeli ir man uztenka ilgam. Iki maudymosi likus kokiom 15 min. issitepu kojas, slaunis tuo misiniu ir palaikau 5 min. Po to kokias 10 min. masazuoju su plausine. Issimaudzius lekiu iskart i lova. Tada jauciasi toks silumos pojutis kojose. Taip stengiuosi pasilepinti 2-3 kartus i savaite su tokiu misinuku.
Be to pries tris dienas pradejau masazuoti su tokiu masazuokliu, bet ranka labai pavargsta verysad.gif , bet ko nepadarysi del grozio lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū už receptą 4u.gif Na reiks išbandyti tą medų su imbieru, tikiuosi tik biskį šildo, nes jei kaitina labai smarkiai, tai dėl kapiliarų baisoka ...
Atsakyti
QUOTE(Angle @ 2012 01 30, 23:29)
Ačiū už receptą  4u.gif  Na reiks išbandyti tą medų su imbieru, tikiuosi tik biskį šildo, nes jei kaitina labai smarkiai, tai dėl kapiliarų baisoka ...

Tik biskiuka. Didesne siluma po masazo. Kartais vietoj masazo su siurkstesniu ranksluosciu pamasazuodavau kojas islipus is vonios, tai uzkaisdavo nuo intensyvumo, kad ohoho... Jeigu po vonios dar po kambari ilgiau su chalatu pavaikstau, tai silumos ir nelieka. Bet as rezultatus jau maciau ganetinai greitai. Pasidalinkit ir jus paskui savo pastebejimais.
Atsakyti
QUOTE(evelinute333 @ 2012 01 30, 23:20)
Susitarkuoju imbiera ir imaisau gera sauksta ar pusantro sauksto medaus. Visa mase susidedu i indeli ir man uztenka ilgam. Iki maudymosi likus kokiom 15 min. issitepu kojas, slaunis tuo misiniu ir palaikau 5 min. Po to kokias 10 min. masazuoju su plausine. Issimaudzius lekiu iskart i lova. Tada jauciasi toks silumos pojutis kojose. Taip stengiuosi pasilepinti 2-3 kartus i savaite su tokiu misinuku.
Be to pries tris dienas pradejau masazuoti su tokiu masazuokliu, bet ranka labai pavargsta  verysad.gif , bet ko nepadarysi del grozio lotuliukas.gif

o jus nepagalvojate apie zala daroma koju odai butent nuo tokio metodo? juk tas karstis tai rezultatas cheminio medziagu poveikio... tikrai ne nuo trynimo kojos kaista po duso. Man aiskino kad bet koks jauciamas (sildo, saldo, persti ir t.t.) poveikis odai yra zalinga, nes tuo metu pazeidziama naturali odos busena ir tas sukeltas "sokas" pazeidzia paskui stangruma ir t.t. g.gif Ar kazkas galetu garantuoti kad tokios proceduros nedaro daugiau zalos nei naudos? Tarkim tas vakumo procesas yra paaiskinamas, zinomas ir zalingas poveikis, o cia? ar tokie eksperimentai yra gerai? g.gif
Atsakyti
Galiu patikinti, kad oda kaista ne nuo imbiero ir medaus, o nuo masazo, kuri darau siurkstesniu ranksluosciu. Man asmeniskai po proceduros anticeliulitines, kurioje buvo taikomas ivyniojimas jautesi didesnis karstis negu nuo mano daromo masazo. Pati nesugalvojau ir nesukuriau sitos proceduros, tik issakiau savo pastebejimus ir kaip as atlieku. As asmeniskai nepastebejau jokiu neigiamu pasekmiu. Kiekvieno teise yra isbandyti arba atsisakyti. Be to yra daugybe liaudisku priemoniu nuo raumenu skausmo, patempimo, kur reikalinga itrinti vienokiu ar kitokiu skysciu, tepalu ir sulauki sildomo/ saldomo poveikio.
Vienas pastebejimas yra tas, kad medus gali buti stiprus alergenas ir ne visiems tinkamas, bet tiek medus, tiek imbieras yra naturalios priemones negu kazkokie pirktiniai brangus kremai. Tad as pasirinkau tokia procedura ir man padeda, o Jums arba priimtina arba ne.
Atsakyti