Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VIII tema

QUOTE(linnn @ 2011 11 30, 19:50)
Aš turiu tokias. Man - jokio matomo poveikio smile.gif . Atnešiojau visą žiemą gan dažnai vietoj timpių, po džinsais. Šiaip nusirengus būni visa raštuota eglute. O apsirenkti - tai doh.gif  doh.gif  doh.gif . Jos žiauriai žiauriai aptemptos, tai kol apsirengi, tai ir sukaisti - savotiškas sportas biggrin.gif .

Nors esu skaičius ir teigiamus atsiliepimus, tik dėl šortų iš TOPSHOP atrodo. Šiaip, jei neklystu, yra SM tema apie tokias tympas smile.gif .
Papildyta:
va radau:

My Webpage

na aš taip pat svaščiau apie nešiojimą žiemai arba einant sportuot...
o kaip jos atrodytų prie sijono ar suknelės? "padoriai"? ne juokingai atrodo?
tai aš kaip suprantu rai tos eglutės mintis ir yra tokia, kad užspaustų, kad limfa tekėtų 4u.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(naura14 @ 2011 12 01, 02:04)
Kazkada vienas mano destytojas yra pasakes, kad jei nenorite tureti celiulito, nenesiokite daug "denu" turinciu pedkelniu, kurios stabdo kraujotaka ir blogina limfotaka rolleyes.gif Tai manau, cia tas pats ir su tais sortais. Jis sakydavo, kad is vis, stipriai aptemptus rubus, t.y.dzinsus, pedkelnes, timpas, galima per diena deveti max 2 val.. Girdejau apie ta eglute, kad lieka po to, kai nusimauni tas anticeliulitines pedkelnes, bet , kad kuri is tu egluciu nesiotoju pasigirtu pagerejusia bukle,tai nebuvo sad.gif

Taiva, išreklamuota tai neblogai, bet atsiliepimų realių, "nenupirktų" tai neteko kolkas girdėt, bet taip norisi, kad kas padėtų, tai ir pradedi save įtikinėt tuo stebuklingu poveikiu doh.gif doh.gif

o dėstytojo mintyse tai irgi turėtų būt tiesos... patys raumenys atbunka nuo suspaudimo ir nebelaiko elastingumo... nes žino, kad pėdkelnės prilaikys lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(drugelis. @ 2011 12 01, 12:07)
Aš tai intensyviai jau dvi dienas dirbu su celiulitu - visai patinka  thumbup.gif  Tikiuosi ir viliuosi, kad praėjus dviems mėnesiams jau galėsiu čia pasigirti savo rezultatais  mirksiukas.gif

Ir kokia pradžia?
aš taip pat nuo pirmadienio imiausi smarkiai dirbt, ne taip, kaip pastoviai po truputi... su dyyydelėm pertraukom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Clarion Mergyte @ 2011 12 01, 18:18)
na aš taip pat svaščiau apie nešiojimą žiemai arba einant sportuot...
o kaip jos atrodytų prie sijono ar suknelės? "padoriai"? ne juokingai atrodo?
tai aš kaip suprantu rai tos eglutės mintis ir yra tokia, kad užspaustų, kad limfa tekėtų  4u.gif  ax.gif

oi, vaizdas tai visai normalus, nežinodamas tikrai nepasakysi, kad čia kažkuo neįprastos kojinės.
Atsakyti
Sveikos, turiu ir as tokia beda, bet tikiuosi atradau buda, kaip iveikti, nes man tai jau rezultatas ganetinai matosi ir tikiuosi, kad kuo toliau tuo dar geriau bus. Stengiuosi 2 kartus arba 1 karta eiti i sporto kluba valandele pasportuoti. Ir turint laiko kokius 2 - 3 kartus i savaite pasidarau toki dalyka, kuri rekomendavo viena mergina; "nusiperki imbiero sakni, susmulkini smulkiai ir sumaisai su medumi". Visa gauta mase as susidedu i indeli ir einant maudytis kelis saukstelis gautos mases nusinesu i vone, issitepu slaunis,sedmenis ir palaikau 10 - 15 min. Proceduros pabaigoje dar padarau mini masaza su naturalia plausine. Tada gerai issimasazuoju problemines vietas su ranksluosciu, kad jauciasi toks silumos proversis. Po proceduros iskart i lova, kad butu kuo silciau.
Tikiuosi Jus ir sulauksite geru rezultatu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Clarion Mergyte @ 2011 11 30, 19:23)
Sveikos,  rolleyes.gif
sakykit, mergaitės, kurios esat pirkę
"anticeliulitines tympas" koks jų efektas ir aplamai įnašas į leškų korekciją?
ar tai visiškai akių dūmimas ar bent kažkokį minimalų poveikį turi?
konkrečiai mastau apie šitų įsigijimą:

http://www.celiulita...long-1-vnt.html

tik dar vienas klausimėlis, del dydžio  doh.gif
jei tai būtų paprastos pėdkelnės be pėdučių, tai manau imčiau s, bet paprastai pėdkelnes perku m, nes kitaip klyniukas kabo  blush2.gif
bet pagal tas lenteles tai m... bet bijau, kad jis gali per mažai aptempti  ax.gif
o jei nusipirkčiau s ir neįlįsčiau  doh.gif  doh.gif  doh.gif  tai būtų tikras pravalas...
gal kuri naudoja ir galėtų parašyti?

Aš irgi pirkau šias timpas. Mano ūgis 168 cm. o svoris 57 kg. tai pasiėmiau M dydį. Man tikrai geras. Nors mano kaimynė ūgio 165 cm., o svorio 52 kg. irgi turi M dydį, jai irgi gerai. Sakė, kad nemėgsta kaip žiauriai apspaudžia. Kiek suprantu, čia priklauso nuo to kaip stipriai nori kad tave apspaustų biggrin.gif
Kiek žinau, jeigu yra tarpinis dydis, tai rekomenduoja mažesnį imti.
Man asmeniškai, kaip užsidedu timpas tai kojos gražiau atrodo 4u.gif .... aš jas dar prie megztos suknelės nešioju thumbup.gif .
O dėl poveikio nuo celiulito. Aš tai visą kompleksą darau. Su timpomis mankštinuosi, vakare nustojau valgyti ir dar tokiu rusišku aliejuku kojas išsimasažuoju. Dabar kojų rezultatas daug geresnis. ....Tik vieno bijau, kad taip dirbti reikia pastoviai, kad rezultatas būtų. Bet ar neatsibos ...tai klausimas g.gif
Atsakyti
nesuprantu kodel leidziate pinigus, ieskote kazkokiu stebuklingu budu ta celiulita panaikinti. net gydytojai sako, kad padeti gali tik masazai, ne jokie kremai ar sortai. pas mane celiulito buvo nedaug, bet siektiek matesi..menesi laiko kasvakar atsigulusi priesais televizoriu masazuodavausi slaunis masazo sepeciu..padejo!!! pasitepi pieneliu ir masazuoji. ir dingo. veliau pastebejau kad po truputi vel pradeda rysketi, vel puoliau masazuoti..celiulitas- odos uzdegimas, visiem laikam per viena karta jo tikrai nepanaikinsi. bet kasvakar 10 min kiekviena slauni pamasazuoti tikrai nera sunku:))
http://2.bp.blogspot...masazuoklis.jpg
Atsakyti
QUOTE(busima21 @ 2011 12 15, 09:27)

sis masazuoklis man patiko, bet labai jau greitai visi digliukai iskrito unsure.gif
Atsakyti
tikrai? gal labai jau trynete:)) as turiu ji 5 metus gal ir naudoju ir as ir mama, bet ne vienas dygliukas neiskrito:)
Atsakyti
QUOTE(evelinute333 @ 2011 12 12, 01:46)
Sveikos, turiu ir as tokia beda, bet tikiuosi atradau buda, kaip iveikti, nes man tai jau rezultatas ganetinai matosi ir tikiuosi, kad kuo toliau tuo dar geriau bus. Stengiuosi 2 kartus arba 1 karta eiti i sporto kluba valandele pasportuoti. Ir turint laiko kokius 2 - 3 kartus i savaite pasidarau toki dalyka, kuri rekomendavo viena mergina; "nusiperki imbiero sakni, susmulkini smulkiai ir sumaisai su medumi". Visa gauta mase as susidedu i indeli ir einant maudytis kelis saukstelis gautos mases nusinesu i vone, issitepu slaunis,sedmenis ir palaikau 10 - 15 min. Proceduros pabaigoje dar padarau mini masaza su naturalia plausine. Tada gerai issimasazuoju problemines vietas su ranksluosciu, kad jauciasi toks silumos proversis. Po proceduros iskart i lova, kad butu kuo silciau.
Tikiuosi Jus ir sulauksite geru rezultatu thumbup.gif

Aciu uz patarima, pabandysiu ir as su tuo medum ir imbieru, bet kad man medaus daug reikes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2011 12 17, 09:06)
Aciu uz patarima, pabandysiu ir as su tuo medum ir imbieru, bet kad man medaus daug reikes lotuliukas.gif

Tai medu galima truputi dar su aliejuku sumaisyti, nereikes tiek daug smile.gif
Atsakyti
na man, mergaites, tai tikrai padeda. Tikiuosi kad jums ir pades. As kokius 2 kartus i savaite pasidarau pilinga smile.gif
Atsakyti
Pasidariau mazasiuka su medumi, negailejau to savo celiulito gun_rifle.gif tryniau, tapsnojau su tuo medumi biggrin.gif , aisku skaudejo, nes kai delnas prilimpa, atrodo su visa oda atsoks doh.gif biggrin.gif , bet iskentejau thumbup.gif , o vakare pamaciau daugybe mazu kraujosruvu blink.gif , dabar issigandus, bet tikiuosi pranyks g.gif , kazi cia turi taip buti? unsure.gif ar as persistengiau lotuliukas.gif
Atsakyti
atsargiai su medumi wink.gif
jis labai stiprus elergenas...
išpradžių įsitikinkite, kad neesate jam elergiškos wink.gif
kaip manot kuo galim būtų pakeiti medų tam mišinukui?
Atsakyti