QUOTE(linnn @ 2011 11 30, 19:50)
Aš turiu tokias. Man - jokio matomo poveikio . Atnešiojau visą žiemą gan dažnai vietoj timpių, po džinsais. Šiaip nusirengus būni visa raštuota eglute. O apsirenkti - tai . Jos žiauriai žiauriai aptemptos, tai kol apsirengi, tai ir sukaisti - savotiškas sportas .
Nors esu skaičius ir teigiamus atsiliepimus, tik dėl šortų iš TOPSHOP atrodo. Šiaip, jei neklystu, yra SM tema apie tokias tympas .
Papildyta:
va radau:
My Webpage
Nors esu skaičius ir teigiamus atsiliepimus, tik dėl šortų iš TOPSHOP atrodo. Šiaip, jei neklystu, yra SM tema apie tokias tympas .
Papildyta:
va radau:
My Webpage
na aš taip pat svaščiau apie nešiojimą žiemai arba einant sportuot...
o kaip jos atrodytų prie sijono ar suknelės? "padoriai"? ne juokingai atrodo?
tai aš kaip suprantu rai tos eglutės mintis ir yra tokia, kad užspaustų, kad limfa tekėtų
Papildyta:
QUOTE(naura14 @ 2011 12 01, 02:04)
Kazkada vienas mano destytojas yra pasakes, kad jei nenorite tureti celiulito, nenesiokite daug "denu" turinciu pedkelniu, kurios stabdo kraujotaka ir blogina limfotaka Tai manau, cia tas pats ir su tais sortais. Jis sakydavo, kad is vis, stipriai aptemptus rubus, t.y.dzinsus, pedkelnes, timpas, galima per diena deveti max 2 val.. Girdejau apie ta eglute, kad lieka po to, kai nusimauni tas anticeliulitines pedkelnes, bet , kad kuri is tu egluciu nesiotoju pasigirtu pagerejusia bukle,tai nebuvo
Taiva, išreklamuota tai neblogai, bet atsiliepimų realių, "nenupirktų" tai neteko kolkas girdėt, bet taip norisi, kad kas padėtų, tai ir pradedi save įtikinėt tuo stebuklingu poveikiu
o dėstytojo mintyse tai irgi turėtų būt tiesos... patys raumenys atbunka nuo suspaudimo ir nebelaiko elastingumo... nes žino, kad pėdkelnės prilaikys
Papildyta:
QUOTE(drugelis. @ 2011 12 01, 12:07)
Aš tai intensyviai jau dvi dienas dirbu su celiulitu - visai patinka Tikiuosi ir viliuosi, kad praėjus dviems mėnesiams jau galėsiu čia pasigirti savo rezultatais
Ir kokia pradžia?
aš taip pat nuo pirmadienio imiausi smarkiai dirbt, ne taip, kaip pastoviai po truputi... su dyyydelėm pertraukom