Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VIII tema

QUOTE(naura14 @ 2011 11 28, 18:46)
Nestumo metu limfodrenaza daryti galima. Vienintelis masazas, kuris nekenkia problemu neturinciai nesciajai. Menstruaciju metu, sutinku, gali isprovokuoti stipresni kraujavima. Bet cia buvo kalbama apie visa cikla, kuris trunka 28-32 dienas  mirksiukas.gif  Tai kalbama apie tai, kad vienos proceduros efektyvesnes pries MMM, kitos-po, cia sitas dalykas mokslininku irodytas.

va butent, kad cia tai ir tureta omenyje. yra daug moksliniu straipsniu apie moters kuno skysciu kitimus priklausomai nuo ciklo. todel reikia suvokti kad menstruacijos ir moters ciklas yra du skirtingi dalykai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltojifeja @ 2011 11 28, 18:13)
va butent, kad cia tai ir tureta omenyje. yra daug moksliniu straipsniu apie moters kuno skysciu kitimus priklausomai nuo ciklo. todel reikia suvokti kad menstruacijos ir moters ciklas yra du skirtingi dalykai smile.gif

idek viska, ka turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 11 28, 17:46)
Nestumo metu limfodrenaza daryti galima. Vienintelis masazas, kuris nekenkia problemu neturinciai nesciajai. Menstruaciju metu, sutinku, gali isprovokuoti stipresni kraujavima. Bet cia buvo kalbama apie visa cikla, kuris trunka 28-32 dienas  mirksiukas.gif  Tai kalbama apie tai, kad vienos proceduros efektyvesnes pries MMM, kitos-po, cia sitas dalykas mokslininku irodytas.

o kaip nesciajai galima masazuoti lemeni??? g.gif
sutinku gal kad galima kojas....bet ir tai as nezaisciau su to,nes pvz pas mane prie aparato buvo parasyta kad negalima nestumo metu g.gif

QUOTE(baltojifeja @ 2011 11 28, 18:13)

atsiprasau gal netaip perskaiciau skubedama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyle1985 @ 2011 11 29, 13:21)
o kaip nesciajai galima masazuoti lemeni???  g.gif
sutinku gal kad galima kojas....bet ir tai as nezaisciau su to,nes pvz pas mane prie aparato buvo parasyta kad negalima nestumo metu  g.gif
atsiprasau gal netaip perskaiciau skubedama  blush2.gif

pilvo negalima aktyviai masazuoti nestumo metu, jei vakuuminis masazas buna daromas, tai atsiradus sriju su mazu antgaliu butent trukusiuose vietose, o ne visam pilvui, bet ir siaip rekomenduojama tai atlikti po nestumo.
o kojoms didelis vakuumas nestumo metu ir nerekomenduojamas, geriau limfodrenazas, skatinantis limfos tekejima, mazinantis ksysciu kaupimasi. juk jei limfa suaktyves, tai medziagu isnesiojimas ir pasisavinimas visuose organuose suaktyves.
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi į kovą prieš celiulitą. 4u.gif
Po antro gimdymo praėjo pusmetis, bet šlaunys iki pat blauzdų tai ojojoi... unsure.gif blink.gif
Kadangi atliekamų pinigų nėra, tai bandysiu šią "dovanėlę" šalinti naminėmis priemonėmis. Kątik atlikau mankštą namie, pati pasidariau anticeliulitinį masažą, nuorodą radusi youtube. Vakare dar bus kontrastinis dušas ir darbas su šepečiu biggrin.gif
Gaila, kad maitinančioms negalima eterinių aliejų anticeliulitinių... Kaip manot, ar tinka šiam reikalui taukmedžio sviestas, vietoj masažinio aliejaus?
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 11 29, 12:54)
Vakare dar bus kontrastinis dušas ir darbas su šepečiu  biggrin.gif
Gaila, kad maitinančioms negalima eterinių aliejų anticeliulitinių... Kaip manot, ar tinka šiam reikalui taukmedžio sviestas, vietoj masažinio aliejaus?

O ka butent su sepeciu darai? ax.gif Siaip esu skaicius, kad su abrikosu kauliuku aliejum yra gerai masazuoti celiulito pazeistas vietas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2011 11 29, 12:16)
O ka butent su sepeciu darai?  ax.gif Siaip esu skaicius, kad su abrikosu kauliuku aliejum yra gerai masazuoti celiulito pazeistas vietas  smile.gif

Čia pažiūrėk 4min. 55sek. - parodo, ką daryti mirksiukas.gif http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(mazyle1985 @ 2011 11 28, 18:25)
nu kad limfodrenazas padeda tai faktas nuo celiulito,tai vienontele priemone kuri man padejo...sveriau 83kg ,po to 54 ir reikejo visa pertikliu odos ir celiulito kazkaip pasalinti tai tik sisi aparatas padejo,kuri turiu namie ...
bet kad ji galima nauduoti menstruacijos metu,nesamone!!!!!! taip ir nukraujuoti galima,prie kontrindikaciju parasyta kad negalima nei nestumo metu nei menstruacijos metu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

sakykit koki aparata turit? mastau jog ir man po nestuke.gif reikes kazka tokio isigyti.
Atsakyti
Sveikos, rolleyes.gif
sakykit, mergaitės, kurios esat pirkę
"anticeliulitines tympas" koks jų efektas ir aplamai įnašas į leškų korekciją?
ar tai visiškai akių dūmimas ar bent kažkokį minimalų poveikį turi?
konkrečiai mastau apie šitų įsigijimą:

http://www.celiulita...long-1-vnt.html

tik dar vienas klausimėlis, del dydžio doh.gif
jei tai būtų paprastos pėdkelnės be pėdučių, tai manau imčiau s, bet paprastai pėdkelnes perku m, nes kitaip klyniukas kabo blush2.gif
bet pagal tas lenteles tai m... bet bijau, kad jis gali per mažai aptempti ax.gif
o jei nusipirkčiau s ir neįlįsčiau doh.gif doh.gif doh.gif tai būtų tikras pravalas...
gal kuri naudoja ir galėtų parašyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Clarion Mergyte: 30 lapkričio 2011 - 17:27
Aš turiu tokias. Man - jokio matomo poveikio smile.gif . Atnešiojau visą žiemą gan dažnai vietoj timpių, po džinsais. Šiaip nusirengus būni visa raštuota eglute. O apsirenkti - tai doh.gif doh.gif doh.gif . Jos žiauriai žiauriai aptemptos, tai kol apsirengi, tai ir sukaisti - savotiškas sportas biggrin.gif .

Nors esu skaičius ir teigiamus atsiliepimus, tik dėl šortų iš TOPSHOP atrodo. Šiaip, jei neklystu, yra SM tema apie tokias tympas smile.gif .

Papildyta:
va radau:

My Webpage
Atsakyti
Kazkada vienas mano destytojas yra pasakes, kad jei nenorite tureti celiulito, nenesiokite daug "denu" turinciu pedkelniu, kurios stabdo kraujotaka ir blogina limfotaka rolleyes.gif Tai manau, cia tas pats ir su tais sortais. Jis sakydavo, kad is vis, stipriai aptemptus rubus, t.y.dzinsus, pedkelnes, timpas, galima per diena deveti max 2 val.. Girdejau apie ta eglute, kad lieka po to, kai nusimauni tas anticeliulitines pedkelnes, bet , kad kuri is tu egluciu nesiotoju pasigirtu pagerejusia bukle,tai nebuvo sad.gif
Atsakyti
Aš tai intensyviai jau dvi dienas dirbu su celiulitu - visai patinka thumbup.gif Tikiuosi ir viliuosi, kad praėjus dviems mėnesiams jau galėsiu čia pasigirti savo rezultatais mirksiukas.gif
Atsakyti