Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VIII tema

QUOTE(jurnora @ 2011 09 04, 22:25)
Siandien apturejau pirma anticeliulitini masaza, jausmas nerealus, atrodo, kad sportavau ohoho.  O masazo metu tokie drugeliai begiojo thumbup.gif  is tikruju problemu su svoriu neturiu, bet celliulito yra. taip, kad super dalykas yra tas masažas. jau seniai masčiau, ir esu patenkinta, kad pagaliau ėmiausi veikti lotuliukas.gif
P.S. masažas vyksta pagal mėnulio fazes.

o kur daraisi? čia Vilniuje?
Atsakyti
Skaitet - pasirodo yra diena celiulitui mazinti.http://gyvenimas.delfi.lt/grozis_ir_sveikata/klaidos-kurias-moterys-daro-kovodamos-su-celiulitu.d?id=49216206
Atsakyti
kadangi niekas neatsako kitoje temoje, paklausiu cia... smile.gif kaip reikia tomis taurėmis masažuotis? niekaip nesuprantu..jei pagal limfos tekėjimo kryptį, tai taip išeitų, kad perbrauki kartą viršun tarkim, tada atitrauki ir vėl pradedi nuo apačios (čia taikau kojų priekinei pusei)(tai cia butu labai daug atitraukinejimu)?? ar brūžint pirmyn atgal,neatitraukus, bet juk tada gausis ir Prieš limfą..tai kaip ten? gal klausimas ir kvailas, bet apšvieskit, prašau 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(fantuteee @ 2011 09 07, 19:43)
kadangi niekas neatsako kitoje temoje, paklausiu cia...  smile.gif  kaip reikia tomis taurėmis masažuotis?  niekaip nesuprantu..jei pagal limfos tekėjimo kryptį, tai taip išeitų, kad perbrauki kartą viršun tarkim, tada atitrauki ir vėl pradedi nuo apačios (čia taikau kojų priekinei pusei)(tai cia butu labai daug atitraukinejimu)?? ar brūžint pirmyn atgal,neatitraukus, bet juk tada gausis ir Prieš limfą..tai kaip ten?  gal klausimas ir kvailas, bet apšvieskit, prašau    4u.gif

kalbant apie limfodrenazini koju masaza - pirmos 5 minutes skirtos limfos tekejimo skatinimui. rekomenduojamas masazas jos tekejimo kryptimi. kai limfa suaktyvinama galima eiti prie kito etapo - kraujotakos aktyvinimo - tada gali masazuoti visas kojas visomis kryptimis. itin veiksmingai veikia sukamieji judesiai. kai sukatyvinai kraujitaka, isjudinai susikaupusias riebalines lasteles - galutinis etapas - vel limfos tekejimo kryptimi masazas,kurio tikslas- kad atsipalaidavusios riebalines lasteles, kurios turi itakos celiulito susidarymui nuteketu limfa. skatinant siu lasteliu pasisalinima limfa butina gerti ir daug vandens.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltojifeja: 08 rugsėjo 2011 - 10:49
Oi, kad taip butu... ax.gif

http://www.grozioklu...-celiulito-1185

Tik vat nesupratau, jei ta celiulito atsiradima skatina estrogenai, o cia ju tik dar daugiau issiskiria... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 09 rugsėjo 2011 - 16:02
Jau daugiau kaip kelios savaites naudoju Collistar anticeliulitini rinkinuka.gavau dovanu is drauges is italijos si rinkinuka,kadangi buvau ivairiu priemoniu isbandzius nieko ypatingo nesitikejau.bet likau maloniai nustebinta.labai maloniai kvepia,greitai isigeria,kunas atrodo gerokai stangresnis. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nerod @ 2011 09 05, 11:49)
o kur daraisi? čia Vilniuje?

Taip Vilniuje. Drauge mokesi anticeliulitinio masazo, tai man uzsimine. Super dalykas. mano drauge jau viena baige masazo kursa, kitos eileje:)
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2011 09 15, 18:15)
Taip Vilniuje. Drauge mokesi anticeliulitinio masazo, tai man uzsimine. Super dalykas. mano drauge jau viena baige masazo kursa, kitos eileje:)

Biski nesupratau parasymo.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 09 16, 14:15)
Biski nesupratau parasymo.. blush2.gif

manau ji norejo pasakyti, kad drauges kursus lanke ir ant jos praktikavosi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(baltojifeja @ 2011 09 16, 16:29)
manau ji norejo pasakyti, kad drauges kursus lanke ir ant jos praktikavosi wink.gif

Dabar supratau smile.gif) As galvojau cia reklamai, tai, ale kursus baigusiai draugei blush2.gif
Atsakyti
kreipiuosi į tas,kurios masažuojasi taure namuose ir KASDIEN biggrin.gif kiek laiko darote masažą?
Atsakyti
QUOTE(fantuteee @ 2011 09 29, 12:25)
kreipiuosi į tas,kurios masažuojasi taure namuose ir KASDIEN  biggrin.gif  kiek laiko darote masažą?

Kuo dazniau tuo geriau ir greitesni rezultatai pasimato, tik nereikia apleist blush2.gif
Atsakyti