Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VIII tema

Budama savaite lietuvoje pasidariau 3 vakuuminio masazo siansus. oda pagrazejo!!! thumbup.gif thumbup.gif gaila, mazai turejau laiko didesniam proceduru kiekiui. po 10 proceduru manau, celiulito neliktu. vienintelis efektyvus budas, o tie kremai visokie tik ismesti pinigai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
o kiek kainuoja vienas masazo seansas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 09 01, 14:45)
o kiek kainuoja vienas masazo seansas?  g.gif

priklausomai nuo miesto ir aparato, bet kaina gali svyruoti nuo 50 iki 150 uz kojas ir sedmenis (cia apie vakuuma), kavitacijos +vakuumo proceduros kojoms ir sedmenims 150 -250 lt. bent klaipedoje yra salonu kur galima atlikti vakuumines proceduras uz 50 lt, bet jos senesnio tipo, todel labai skauda ir melyniu gali likti, nes juose eina tiesioginio vakuumo principas. man labiau patinka kintamo vakuumo arba specialios konstrukcijos antgaliu vakuumas - skausmo beveik nera ir melyniu nesusidaro, o vakuuma galima reguliuoti skirtingu slegiu pagal kuni virtas. juk i google imetus zodi vakuuminis masazas ir mieste ismes daug nuorodu kur kainas galima pasiziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltojifeja @ 2011 09 01, 12:53)
priklausomai nuo miesto ir aparato, bet kaina gali svyruoti nuo 50 iki 150 uz kojas ir sedmenis (cia apie vakuuma), kavitacijos +vakuumo proceduros kojoms ir sedmenims 150 -250 lt. bent klaipedoje yra salonu kur galima atlikti vakuumines proceduras uz 50 lt, bet jos senesnio tipo, todel labai skauda ir melyniu gali likti, nes juose eina tiesioginio vakuumo principas. man labiau patinka kintamo vakuumo arba specialios konstrukcijos antgaliu vakuumas - skausmo beveik nera ir melyniu nesusidaro, o vakuuma galima reguliuoti skirtingu slegiu pagal kuni virtas. juk i google imetus zodi vakuuminis masazas ir mieste ismes daug nuorodu kur kainas galima pasiziureti smile.gif

kaune mokejau 50lt vilniuje 90lt
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 09 01, 13:31)
Budama savaite lietuvoje pasidariau 3 vakuuminio masazo siansus. oda pagrazejo!!!  thumbup.gif  thumbup.gif gaila, mazai turejau laiko didesniam proceduru kiekiui. po 10 proceduru manau, celiulito neliktu. vienintelis efektyvus budas, o tie kremai visokie tik ismesti pinigai schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Idomu ar pas mus cia galima rasti tokiu masazu ir uz kokia kaina..Nors labiausiai mane jaudina kokybe
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2011 09 02, 12:55)
Idomu ar pas mus cia galima rasti tokiu masazu ir uz kokia kaina..Nors labiausiai mane jaudina kokybe

nezinau, ar galima italijoje rasti vakuuminio masazo. bent jau musu kaime nedaro.
as darausi taurelem, beto noriu isigyti prietaisa kuris daro vaakumini masaza blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Saforoi kremo ir nebus-neuzsako jie dabar verysad.gif Uztat radau turgeli,kur rusiska-baltarusiska kosmetika pardavineja. Pabandysim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2011 09 03, 08:51)
Saforoi kremo ir nebus-neuzsako jie dabar  verysad.gif  Uztat radau turgeli,kur rusiska-baltarusiska kosmetika pardavineja. Pabandysim  ax.gif

O kuriam butent turgely? Irgi noreciau pabandyt ta krema... Na sudetis gana standartine, kofeinas, berods, jei neklystu, ginkmedis, plius ta naujovine medziaga... Gal bent minimalu poveiki duotu... Esu skaicius, kad tepliojant kremais, kad ir kuno losjonais, ir taip siek tiek pacios odos bukle gali pageret. Tai jau tas celiulitukas gal biski graziau atrodytu... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 03 rugsėjo 2011 - 08:13
QUOTE(mamulioka @ 2011 09 03, 09:12)
O kuriam butent turgely? Irgi noreciau pabandyt ta krema... Na sudetis gana standartine, kofeinas, berods, jei neklystu, ginkmedis, plius ta naujovine medziaga... Gal bent minimalu poveiki duotu... Esu skaicius, kad tepliojant kremais, kad ir kuno losjonais, ir taip siek tiek pacios odos bukle gali pageret. Tai jau tas celiulitukas gal biski graziau atrodytu... blush2.gif

Pries krema pasidarykit masaziuka iki odos paraudimo, pylinga, kremas bus efektyvesnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 09 03, 12:00)
Pries krema pasidarykit masaziuka iki odos paraudimo, pylinga, kremas bus efektyvesnis  4u.gif

Butinai! Kitaip visos pastangos ir tepliojimai tikrai bus bergzdzios! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2011 09 03, 08:12)
O kuriam butent turgely?

Mama klause Naujoi Vilnioi turgeli-yra. Ir prie Ausros vartu irgi. 4u.gif

QUOTE(susidomejus @ 2011 09 03, 11:00)
Pries krema pasidarykit masaziuka iki odos paraudimo, pylinga, kremas bus efektyvesnis  4u.gif

Cia tai drinks_cheers.gif 100%! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juliciukas666: 03 rugsėjo 2011 - 13:35
Siandien apturejau pirma anticeliulitini masaza, jausmas nerealus, atrodo, kad sportavau ohoho. O masazo metu tokie drugeliai begiojo thumbup.gif is tikruju problemu su svoriu neturiu, bet celliulito yra. taip, kad super dalykas yra tas masažas. jau seniai masčiau, ir esu patenkinta, kad pagaliau ėmiausi veikti lotuliukas.gif
P.S. masažas vyksta pagal mėnulio fazes.
Atsakyti