Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VIII tema

QUOTE(bresk5 @ 2011 08 11, 16:48)
ar veiksmingas Geomar purvas

Pakankamai geras
Atsakyti
[quote=naura14,2011 08 11, 11:40]
Jei taip parasyta, tai tiek ir laikykite, nes geomaras turi toki specifini kvapa, kad po 30 min tas kvapas jau buna burnoje.... Reiskia per ilgai. As pati viena karta palaikiau taip, nesuziurejau valandu, tai po to visa vakara gailejausi, nors masazuotoja buvo ispejusi doh.gif

Aisku, aciu uz ispejima smile.gif kazkaip atrodo kas cia tos 15min, prisibijau kad poveikio nebus, o viska darau, kad butu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif gal kuri esate bandziusi sita http://zknatural.com...ty/pokaz/id=387 ???
Atsakyti
Prisijungiu ir as prie jusu, nors esu kuda,ir sportuojanti, bet problema ant koju akivaizdi sad.gif
Perkaiciau tema ir turiu kelis klausimus:
1.Mergaites o kur perkate tuos purvus? melynaji ar kazkoki geomar?
2.Kas zinote kur Klaipedoje gerai atlieka vakumini masaza,ar ivyniojima i dumblius? aisku kad ir kaina ne kosmine butu.
3.Vakuminis masazas labai gerai supratau,bet girdejau del odos istampymo. viena masaziste sake,tik nedaryti nesamoniu,istampo juodai. Nezinau ar ji norejo kad pas ja eiciau,ar cia teisybe?

aciu
Atsakyti
Sveikos, noriu jums patarti kovai su celiulitu "CELIULES" NEPADEDA poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(mija+ @ 2011 08 18, 00:10)
Sveikos, noriu jums patarti kovai su celiulitu "CELIULES" NEPADEDA poster_offtopic.gif

Čia jau turbūt karti,asmeninė patirtis?
Atsakyti
QUOTE(laimutyte @ 2011 08 16, 13:11)
Prisijungiu ir as prie jusu, nors esu kuda,ir sportuojanti, bet problema ant koju  akivaizdi sad.gif
Perkaiciau tema ir turiu kelis klausimus:
1.Mergaites o kur perkate tuos purvus? melynaji ar kazkoki geomar?
2.Kas zinote kur Klaipedoje gerai atlieka vakumini masaza,ar ivyniojima i dumblius? aisku kad ir kaina ne kosmine butu.
3.Vakuminis masazas labai gerai supratau,bet girdejau del odos istampymo. viena masaziste sake,tik nedaryti nesamoniu,istampo juodai. Nezinau ar ji norejo kad pas ja eiciau,ar cia teisybe?
aciu

Purvu, jau buvo kalbeta aibe kartu, kur galima nusipirkti. Paieskokite bet kurioje parduotuveje, kuri prekiauja kosmetika, manau tikrai kazkas bus. O del odos issitampymo, tai jei neimanelis daro, visiskai sutinku, kad gali pridaryti nesamoniu, bet jei viskas teisingai daroma, galima daryti be problemu.
Atsakyti
QUOTE(laimutyte @ 2011 08 16, 14:11)
Prisijungiu ir as prie jusu, nors esu kuda,ir sportuojanti, bet problema ant koju  akivaizdi sad.gif
aciu

as einu i grozio namus AURUM. na nera pigu bet aparatas tas naujasis, kur nei melyniu, nei skausmo nera. nes kai dariausi su senuoju vos iskentejau, o vyras galvojo, kad mane sumuso kas, nes kojos melynem buvo nusetos. na kaina su ivyniojimu ir vakuuminiu koju ir sedmenu masazu kiek zinau 170 - 180 lt. man uztruko pusantros valandos. bet juk nebutina kiekviena karta ivyniojima daryt, po proceduros specialiais liekninaciais, celiulita mazinanciais ekstraktais vistiek itrina
Atsakyti
Koks sportas efektyviausias kovojant su celiulitu jusu nuomone? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Doroteja25 @ 2011 08 20, 20:23)
Koks sportas efektyviausias kovojant su celiulitu jusu nuomone?  4u.gif

Sveika, manau pirma maistas, antra masazai+ivyniojimai, sportas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lora++ @ 2011 08 20, 21:27)
Sveika, manau pirma maistas, antra masazai+ivyniojimai, sportas  smile.gif

Suprantu 4u.gif bet galvoju koki butent sporta rinktis siekiant kuo geresniu rezultatu naikinant sia nelaime biggrin.gif aerobika, treniruokliai...kokia jusu nuomone? 4u.gif
Atsakyti
mano nuomone geriausiai daryt pratimus klubam ir daryt iki tol kol jau paskaus užpakaliuką...o pratimų tai jau yra visokiausių...aišku dar gerai pratimai kojoms su treniruokliais, pritūpimai ir pan.. ax.gif
Atsakyti