Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VIII tema

Radau, kad raso:
"Kosmetičiskaja glina", būna Droge, Eurokose, Kosmadoj, prekybos centruose, rusiškos kosmetikos parduotuvėse.
Gal sita? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 11 liepos 2011 - 22:06
QUOTE(Dancer @ 2011 07 11, 19:39)
Kur jūs perkate tą molį čia aukščiau paminėtą? Ir kokia kaina?  blush2.gif  g.gif

As pirkau eurokos parduotuveje ir mokejau 2,29 Lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2011 07 11, 23:06)
Radau, kad raso:
"Kosmetičiskaja glina", būna Droge, Eurokose, Kosmadoj, prekybos centruose, rusiškos kosmetikos parduotuvėse.
Gal sita? smile.gif

Šiiitas, dėkuj 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif masazavausi as su tom taurem kadaise, gal nepilna menesi, tai buvo viskas ok.. bet dara kojos atrodo nekaip, celiulito atsirado ten, kur jo net nebuvo. Nezinau, nuo ko... ir dar girdejau, kad sportuoti ir kartu masazuotis nera gerai. Ar tai tiesa?
kad mazdaug vienur kruvis kraujagyslems, o paskui pradedi su vakumu jas plesti ir jungiamasis audinys issitampo...
Atsakyti
QUOTE(Purpurinėėė @ 2011 07 14, 18:58)
Sveikos smile.gif masazavausi as su tom taurem kadaise, gal nepilna menesi, tai buvo viskas ok.. bet dara kojos atrodo nekaip, celiulito atsirado ten, kur jo net nebuvo. Nezinau, nuo ko... ir dar girdejau, kad sportuoti ir kartu masazuotis nera gerai. Ar tai tiesa?
kad mazdaug vienur kruvis kraujagyslems, o paskui pradedi su vakumu jas plesti ir jungiamasis audinys issitampo...

Jei viskas gerai daryta, neturetu nei isprovokuoti celiulito, nei istampyti kazko, nei kenkti sportas+masazas 4u.gif
Atsakyti
na mano manymu, atliekant proceduras ar su tauremis, ar su lazeriais, ar dar su kokiais velniais celiulitas neisnyks visam laikui. juk lasteles atsinaujina per 28 dienas, todel negavusios reikiamu medziagu, ar suletejus medziagu apykaitai kojytese celiulitas vel isryskes. tai turi buti nuolatine kova, o ne pasidariau per 3 metus kursa ir tikiuosi, kad jis niekada nesugrys. reikia ir sveitimus atsilikti, ir kremu patepti, ir masazus pasidaryti, kad ir profilaktiskai.
ir skaiciau, kad didziausias celiulito sukelejas - angliarugste, kontraceptines, ir sedejimas koja ant kojos uzsimetus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Purpurinėėė @ 2011 07 14, 15:58)

Na man panasiai, manau prisizaidziau.. Kadangi esu po gimdymo jau puse metu, celiulitas pas mane labai ryskus patapo, tai praejau 10 kartu anticeliulitini masaza su ivyniojimais, tuo tarpu namie dar tirsciais pasitrindavau, ar su medum ivyniojimus dariau kai ta diena neidavau masazuotis, plius dariau pratimus namie min 3 k per savaite, ir celiulitas dar ryskesnis, aisku jis susiskaide, tapo toks smulkus ir isplites, net ant blauzdu ir tai matosi. Masaziste sake kad suniai jis pas mane salinasi, liepe nenutraukti rupintis oda. Ta as ir darau jau tris savaites, darausi negyvosios juros drusu vonias, imasazuoju su mediniu masazuokliu abrikosu kauliuku al.+ citrinu ar apelsinu et.alieju, tai pat rytais stangrinamuoju kremu, trinu kava su medum, taip pat nemeciau sporto visa ta laika nu NEMAZEJA JIS VISAI angel_sadangel.gif oda tokia issitampiusi, tokia rauksleta kazkokia, stangrumo nulis, nebezinau kas cia darosi. Man jau tos visos proceduros kaip ritualas kasdieninis,labai patinka tai tikrai netingiu ir toliau jas saziningai darysiu, bet juk dabar vasara, dabar reikia nesioti sortus, sukneles o as su tokia sudribusia oda tikrai negaliu rodytis. Tokia mano istorija. Nezinau, gal kazkas turjo panasia situacija, gal turit patarimu..

P.S Mityba tikrai sveika, kadangi laikiausi ir truputi baltymu dietos, tai iki siol valgau tik virta mesa, liesus pieno produktus, koses, darzoves, grudeta duona, mazai saldumynu.
Atsakyti
QUOTE(_prancuze_ @ 2011 07 15, 14:03)
Na man panasiai, manau prisizaidziau.. Kadangi esu po gimdymo jau puse metu, celiulitas pas mane labai ryskus patapo, tai praejau 10 kartu anticeliulitini masaza su ivyniojimais, tuo tarpu namie dar tirsciais pasitrindavau, ar su medum ivyniojimus dariau kai ta diena neidavau masazuotis, plius dariau pratimus namie min 3 k per savaite, ir celiulitas dar ryskesnis, aisku jis susiskaide, tapo toks smulkus ir isplites, net ant blauzdu ir tai matosi. Masaziste sake kad suniai jis pas mane salinasi, liepe nenutraukti rupintis oda. Ta as ir darau jau tris savaites, darausi negyvosios juros drusu vonias, imasazuoju su mediniu masazuokliu abrikosu kauliuku al.+ citrinu ar apelsinu et.alieju, tai pat rytais stangrinamuoju kremu, trinu kava su medum, taip pat nemeciau sporto visa ta laika nu NEMAZEJA JIS VISAI  angel_sadangel.gif oda tokia issitampiusi, tokia rauksleta kazkokia, stangrumo nulis, nebezinau kas cia darosi. Man jau tos visos proceduros kaip ritualas kasdieninis,labai patinka tai tikrai netingiu ir toliau jas saziningai darysiu, bet juk dabar vasara, dabar reikia nesioti sortus, sukneles o as su tokia sudribusia oda tikrai negaliu rodytis. Tokia mano istorija. Nezinau, gal kazkas turjo panasia situacija, gal turit patarimu..

P.S Mityba tikrai sveika, kadangi laikiausi ir truputi baltymu dietos, tai iki siol valgau tik virta mesa, liesus pieno produktus, koses, darzoves, grudeta duona, mazai saldumynu.

Jei gerai supratau, tai tas proceduras atlikinejate tik 3 sav., tai cia dar labai mazas laiko tarpas, kad matytusi geri rezultatai.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 07 15, 19:28)
Jei gerai supratau, tai tas proceduras atlikinejate tik 3 sav., tai cia dar labai mazas laiko tarpas, kad matytusi geri rezultatai.

Masazavausi menesi pas masaziste, po 3, 2 kartus i savaite, dabar 3 savaites pati darausi. Is tikro galbut negalima darytis proceduru ir tuo paciu sportuoti, nes vienam straipsnyje radau, kad celiulitas geriau salinasi kada raumenys yra atsipalaidave..tam rekomenduojamos zoleliu vonios ka as dabar ir ruosiuosi isbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 07 15, 23:28)

bet jei pasidare 10 proceduru, tai poveikis turi tikrai matytis - standesne oda, geresnis odos tonusas, svelnumas ir panasiai. labai keista kodel taip g.gif as po 5 proceduru poveiki pajutau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltojifeja @ 2011 07 16, 12:24)
bet jei pasidare 10 proceduru, tai poveikis turi tikrai matytis - standesne oda, geresnis odos tonusas, svelnumas ir panasiai. labai keista kodel taip  g.gif as po 5 proceduru poveiki pajutau smile.gif

Tai buvo rasyta, kad celiulitas is guzu pasiskirste i mazas krupytes, tai cia jau didelis pasiekimas..
Atsakyti
Merginos, o kas kiek dienu reiktu kartoti anticeliulitini masaza? nes pirma savaite pasidariau 2 masazus ir viena ivyniojima, o dabar taip gavosi, kad buvo savaites tarpas, si savaitgali vel bus masazas, kazin ar taip gerai g.gif gal reiktu reguliariai?
Atsakyti