Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VIII tema

QUOTE(mila* @ 2011 06 17, 13:38)
QUOTE(Umeida @ 2011 06 17, 11:06)

As tai zinokit perku "popigiaja" rusiska zydraji moli. jo eurokos pardese buna, apie pora lituku kainuoja smile.gif tik reikia ziuret, kad butu "anticeliulitnaja" parasyta virsuj, o ne kitoks smile.gif
perku toki
molis

Ačiū 4u.gif
Aš veidui tokio tipo molį pirkusi esu,bet anticeliulitnaja nebuvau pastebėjusi.Reiks įdėmiau apsidairyti.
Atsakyti
Merginos, kaip manot, o masazuojant tauremis kiekviena diena iseitu celiulito tarkim per menesi atsikratyt? uz menesiuko reikes i maudomuka lysti, tai su tokiu atsiprasant uzpakaliu doh.gif as netik kad nenusirengsiu bet dar daugiau apsirengsiu ax.gif nuo slaunu jau nusibruzino, o nuo ten kaskaip tik dar labiau isryskejo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rrasytia @ 2011 06 20, 21:01)
Merginos, kaip manot, o masazuojant tauremis kiekviena diena iseitu celiulito tarkim per menesi atsikratyt? uz menesiuko reikes i maudomuka lysti, tai su tokiu atsiprasant uzpakaliu doh.gif  as netik kad nenusirengsiu bet dar daugiau apsirengsiu ax.gif  nuo slaunu jau nusibruzino, o nuo ten kaskaip tik dar labiau isryskejodoh.gif

tai gal cia jau zenklas, kad ir nuo tos vietos celiulitas ruosiasi pabegt smile.gif
o laiko tarpas, per kuri pavyktu arba ne atsikratyt celiulito-labai jau individulus..

as pati esu isbandzius n variantu kovai su sia problema.. ir juodas, baltas purvas gydyklose, dumbliu ivyniojimai, ir anticeliulitiniai masazai "rankiniu " budu ir "savavaliskus" vakuuminius masazus -tai rezultate galedavau pasidziaugt-tik gerokai pastandejusia oda, o kas liecia pati celiulita-tai..pokyciai minimalus..
siandien buvau 5tam SPM masaze ir...teks daryt pertraukele, nes uz 20-ties dienu laukia kelione, o as po kiekvieno masazo griztu daugiau-maziau "pasipuosusi" melynemis doh.gif
skaiciau cia mergaiciu pasisakymus-kad melynes po masazu-blogis.. nu bet ka daryt, jei tokia jau "nestandartas" esu ir joks VELNIAS neima to bjaurasties-celiulito ir nereikia net maziausiu pastangu, kad ir namie bunant sugebeciau "pasipuost" ta melyne unsure.gif
reziumuojant-tie masazai asmeniskai man tikrai skaudus, bet kiekvienas sekantis kartas-vis maziau skausmingas.. ir melyniu su kiekvienu masazu-vis maziau..
o rezultatai.. po pirmo-antro karto jau norejosi viska mest(melynes.. ir kojos atrode tik dar labiau "banguotesnes"), bet sulaike tik tai-jog iskart buvau issipirkus visa 10-ties kartu kursa blush2.gif ir po siandieninio seanso vis tik dziaugiuosi-kad nemeciau pradeto reikalo-sulaukiu is aplinkiniu pastebejimu-jog sukudau, o ir pati sau vizualiai atrodau geriau sunglasses2.gif

sekmes ir kantrybes visoms, siekiant rezultatu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rovena @ 2011 06 21, 12:39)
tai gal cia jau zenklas, kad ir nuo tos vietos celiulitas ruosiasi pabegt smile.gif
o laiko tarpas, per kuri pavyktu arba ne atsikratyt celiulito-labai jau individulus..

as pati esu isbandzius n variantu kovai su sia problema.. ir juodas, baltas purvas gydyklose, dumbliu ivyniojimai, ir anticeliulitiniai masazai "rankiniu " budu ir "savavaliskus" vakuuminius masazus -tai rezultate galedavau pasidziaugt-tik gerokai pastandejusia oda, o kas liecia pati celiulita-tai..pokyciai minimalus..
siandien buvau 5tam SPM masaze ir...teks daryt pertraukele, nes uz 20-ties dienu laukia kelione, o as po kiekvieno masazo griztu daugiau-maziau "pasipuosusi" melynemis doh.gif
skaiciau cia mergaiciu pasisakymus-kad melynes po masazu-blogis.. nu bet ka daryt, jei tokia jau "nestandartas" esu ir joks VELNIAS neima to bjaurasties-celiulito ir nereikia net maziausiu pastangu, kad ir namie bunant sugebeciau "pasipuost" ta melyne unsure.gif
reziumuojant-tie masazai asmeniskai man tikrai skaudus, bet kiekvienas sekantis kartas-vis maziau skausmingas.. ir melyniu su kiekvienu masazu-vis maziau..
o rezultatai.. po pirmo-antro karto jau norejosi viska mest(melynes.. ir kojos atrode tik dar labiau "banguotesnes"), bet sulaike tik tai-jog iskart buvau issipirkus visa 10-ties kartu kursa blush2.gif ir po siandieninio seanso vis tik dziaugiuosi-kad nemeciau pradeto reikalo-sulaukiu is aplinkiniu pastebejimu-jog sukudau, o ir pati sau vizualiai atrodau geriau  sunglasses2.gif

sekmes ir kantrybes visoms, siekiant rezultatu wub.gif

Sekmes ir jum, kad greiciau begtu tos bangos nuo kuno 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes gal kas galetu pasidalinti kremu bei dumbliu kauke nuo celiulito reiktu siusti.laabai laukiu i az
Atsakyti
sveikos, ir as savo petrtimi pasidalinsiu : pradejus dirbti sedima darba, ziuriu ogi draugas celiulitas isryskejo. nu ganetinai ant jo supykau ir predejau pirmiausia teisingai sedeti - nebekeliu kojos ant kojos, nes taip sutrikdoma krauotaka ir formuojasi celiulitas. pradejau propaguoti saltus dusus, kurie stiprina oda wink.gif
aisku pradejau ir grozio proceduras. dabar einu atlikineti vakuumines proceduras, bet mano oda plonoka ir uztenka bakstelejimo melynei atsirasti, tai pasirinkau beskausmo ir melyniu vakuumines proceduras. kiek zinau ta naujos kartos aparatas. na aisku vidines slaunu puses man vistiek gana skaudziai darosi, bet vakuuma pareguliuoja ir kiekviena karta vis su stipresniu daro, nes oda standeja wink.gif
na aisku celiulitas neisnyks, bet mano tikslas is tos 2 -3 stadijos, bet iki 1 pagereti - nes dabar jau plika akimi matosi nelygumai wink.gif tiesa, dar ivyniojimus pasidariau kas kart - tai kojos lengvutes svelnutes palieka, tik skrist norisi.

o dabar apie moli paskaiciau forume, manau ji reikes pabandyti i paderinti su vakuumo procedurom wink.gif
Atsakyti
Sveikos... 4u.gif Stoju ir as i Jusu buri... pioneers.gif Skelbiu kara celiulitui...
gun_bandana.gif Kadangi neturiu visai laiko perskaityti visa tema...nors saziningai perskaiciau 10psl. blush2.gif Turiu klauimeli...ar kas naudojot masazuokli is Top shop va toki...
http://www.topshop.l...m...ls=10&irp=0
Labai noreciau suzinoti Jusu nuomone... mirksiukas.gif Nes gundausi nusipirkti...
Iskart atsiprasau...jai jau buvo apie ji kalbeta, o as nemaciau.... blush2.gif
Ir dar maciau tokius sortukus...
http://www.topshop.l...amp;main=grozis
Gal galetumet ir apie juos ka pasakyti...gal yra kas juos turejot ar turit...ar yra koks efektas???
Laaabai aciu visoms isanksto uz atsakymus... hi.gif 4u.gif
Atsakyti
manes tai tas aparatas negundo - aisku priklausomai kokio slegio vakuuma jis sudaro, bet ziuriu i ji ir galvoju, kad pinigai i bala. atsiprasau, jei kas mano kitaip - cia reiskiu tik savo nuomone.
siaip vakuumo proceduros kojoms vakuumas turetu butu bent jau 120 manau, o kai oda standeja jis keliamas net iki 300. o pats darydamas kazin problematiskiausias vietas ar galetum issimasazuoti, juk vistiek reiktu bent 30 min.

Atsakyti
Aš jau pasidariau 6 vakuumo procedūras ir 1 įvyniojimą..na, pagerėjimą šiokį tokį jau matau, bet nežymų,..tikiuosi po 10 procedūrų bus geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dancer @ 2011 06 29, 17:51)
Aš jau pasidariau 6 vakuumo procedūras ir 1 įvyniojimą..na, pagerėjimą šiokį tokį jau matau, bet nežymų,..tikiuosi po 10 procedūrų bus geriau  g.gif

Visoms labai skirtinagi, vienoms uztenka 10 proceduru, kitoms ir po 20 sunkiai kazkas matosi. O pati ka papildomai darote?
Atsakyti
QUOTE(Dancer @ 2011 06 29, 17:51)
Aš jau pasidariau 6 vakuumo procedūras ir 1 įvyniojimą..na, pagerėjimą šiokį tokį jau matau, bet nežymų,..tikiuosi po 10 procedūrų bus geriau  g.gif

siaip geriausia pries pradedant proceduras nusifotografuot, tada aiskiau matosi tas gerejimas.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 07 01, 14:50)
siaip geriausia pries pradedant proceduras nusifotografuot, tada aiskiau matosi tas gerejimas.

va butent, visiskai sutinku 4u.gif
juk labai sunku ivertint gerejima, kai neturi su kuo palyginti.
Atsakyti