QUOTE(Rrasytia @ 2011 06 20, 21:01)
Merginos, kaip manot, o masazuojant tauremis kiekviena diena iseitu celiulito tarkim per menesi atsikratyt? uz menesiuko reikes i maudomuka lysti, tai su tokiu atsiprasant uzpakaliu
as netik kad nenusirengsiu bet dar daugiau apsirengsiu
nuo slaunu jau nusibruzino,
o nuo ten kaskaip tik dar labiau isryskejo.
tai gal cia jau zenklas, kad ir nuo tos vietos celiulitas ruosiasi pabegt
o laiko tarpas, per kuri pavyktu arba ne atsikratyt celiulito-labai jau individulus..
as pati esu isbandzius n variantu kovai su sia problema.. ir juodas, baltas purvas gydyklose, dumbliu ivyniojimai, ir anticeliulitiniai masazai "rankiniu " budu ir "savavaliskus" vakuuminius masazus -tai rezultate galedavau pasidziaugt-tik gerokai pastandejusia oda, o kas liecia pati celiulita-tai..pokyciai minimalus..
siandien buvau 5tam SPM masaze ir...teks daryt pertraukele, nes uz 20-ties dienu laukia kelione, o as po kiekvieno masazo griztu daugiau-maziau "pasipuosusi" melynemis
skaiciau cia mergaiciu pasisakymus-kad melynes po masazu-blogis.. nu bet ka daryt, jei tokia jau "nestandartas" esu
ir joks VELNIAS neima to bjaurasties-celiulito ir nereikia net maziausiu pastangu, kad ir namie bunant sugebeciau "pasipuost" ta melyne
reziumuojant-tie masazai asmeniskai man tikrai skaudus, bet kiekvienas sekantis kartas-vis maziau skausmingas.. ir melyniu su kiekvienu masazu-vis maziau..
o rezultatai.. po pirmo-antro karto jau norejosi viska mest(melynes.. ir kojos atrode tik dar labiau "banguotesnes"), bet sulaike tik tai-jog iskart buvau issipirkus visa 10-ties kartu kursa
ir po siandieninio seanso vis tik dziaugiuosi-kad nemeciau pradeto reikalo-
sulaukiu is aplinkiniu pastebejimu-jog sukudau, o ir pati sau vizualiai atrodau geriau
sekmes ir kantrybes visoms, siekiant rezultatu