QUOTE(Leidana @ 2011 05 16, 11:14)
Labas Mila*!
O gal galetum tiksliai parasyti, kokius butent aliejus bazinius ir eterinius naudojai, kurie labiausiai padejo? Ir kokiomis proporcijomis juos maisei?
Kaip supratau, tepeisi jais ir ryte, ir vakare? O kaip per diena po to aliejuotai vaiksciot, juk rubai visvien kazkiek susiriebaluoja, net nuvalius kuna serveletem.. ?
Man net patalyne nakti susiriebaluoja, jei vakare pasitepu kokiu aliejum, nors specialiai miegu su naktiniais, bet vistiek..
Naudoju paprasta alyvuogiu alieju masaziukams (extra virgin olive oil), bet galvoju, gal veiksmingesniu, po kuriu tikrai rezultatas matomas, is savo patirties patartum?
Ir kiek kartu per savaite darei masazus su taurem? Dazniausiai tik issitepdavai aliejais rytais ir vakarais be masazu, taip?
Aciukas!!
Beja, dariau kazkuri laika kavos pilingus - man ne kiek nepadejo celiulito atzvilgiu.. Pasirode tik kaip geras skrabas kunui ir tiek...
Ir su vakuminem taurelem masazavausi pagal limfos tekejimo krypti ilga laika - taip pat rezultatas buvo nulinis, o dar ir kraujagysliu i pavirsiu ant koju vietomis islindo, ko anksciau nebuvo
, nors vakuma ne per stipru dariau, masazuojant kad neskaudetu ir melyniu nebutu. Taigi sie 2 dalykai plika akim matomam celiulitui visiskai man nepadejo
Gal sakau, aliejai kokie stebuklingi suveiks, jei ryte ir vakare jais tepciausi
, bet del to riebaluotumo nezinau kaip daryt, kai po to rubus gerus rengtis reik is namu einant..
Patarkit prasom?
p.s. Kontraceptikai tikrai to bieso celiulito prideda!!
1. celiulitas man atsirado butent del kontraceptiku
2. as naudoju specialu eteriniu alieju misini celiulitui
3. ir man susiriebaluoja patalyne, tai arba reikia miegot su pizamos kelnem arba paprasciausiai dazniau keisti patalyne
Papildyta:
QUOTE(Roin @ 2011 04 13, 09:56)
Kiek žinau, HotTherapy - labai kaitina odą, tai jeigu oda nėra jautri, tai gerai.
Bet jeigu oda jautri, tai geriau naudoti ColdTherapy kremą.
p.s. čia man viena konsultatė aiškino skirtumą tarp šių kremų.
Papildyta:
Dar karta perziurejau visus masazuoklius is sios parduotuves, tai matau, kad taures ju turiu, masazine pirstine irgi turiu.....tik vis aptingstu masazuotis
.
Bet cia radau anticeliulitines timpas, grazios tokios. Gal kas jau turit kurias? Kurios kazin duota geriausia efekta sportuojant?
kokia cia masazine pirstine, kad geomar puslapyje neradu
Papildyta:
QUOTE(Fleur de force @ 2011 03 30, 09:50)
Ar su tokiu aparaciuku masazuojant kojas irgi reikia viska daryti pagal schema, kur pavaizduotas limfos tekejimas?
Galvoju, kuris is siu geriau?
s..tie masazuokliai pati esu isbandzius. geriau jau taureles+ aliejukas
Papildyta:
QUOTE(cekute @ 2011 03 29, 20:06)
Kavos tirsciai superinis dalykas,jei kas turi issipletusias venas,tada jokiais budais tauriu nenaudokite,yra labai superinis budas kovoti su celiulitu,tai ivyniojimai dumbliais.As pati darausi kursa siu proceduru,jau po4kartu pamaciau akivaizdu rezultataoda sustangrejo,tokia nesausa,primaitinta,apimtys sumazejo,celiulitas slepiasi po truputi.....
tie ivyniojimai padeda, bet kad vien jie netikiu. pernai namie dariausi cikla ivyniojimu 3k per savaite tai tikrai stebuklu nemaciau. tai tik pagalbine priemone