Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VIII tema

QUOTE(Kvarbatka @ 2011 04 15, 18:23)
man visai nieko geomar priemones.. nors kai buvau uzsidegusi, tai kiekviena vakara stengdavausi su ta masazine pirstine pasimasazuot, va tada tai matesi efektas.. bet kaip visada, kai atsiranda efektas, nustoju stengtis smile.gif

Sveika!
Norejau paklaust, efektas pasimate butent nuo Geomar priemoniu? Ar nuo tos masazines pirstines? Cia tokia gumine turima omeny?
Su pirstine masazuodavai sausa oda, ar patepta kokias aliejais/kremais? Ir kiek mazdaug laiko uztrukdavo masazas? Po kiek laiko naudojimo pasimate jau rezultatas? 4u.gif

Turiu as gumine pirstine tokia, kokia cia buvo tinklapy celiulitas.net ideta, tik rozine smile.gif O pirkau anksciau Droge ar Eurokos, gal dvigubai pigiau nei kad sitam tinklapy smile.gif tik kad guli nenaudojama, kazkaip nebuvo kantrybes su ja daug zaist, pasirode kad per silpnai masazuoja jinai, galvojau, gal jokio efekto vistiek nebus.. Bet jei efektas yra, tai gal reikia vel ja issitraukti smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
teko skaityti daug nuomonių, bet ir čia pasiklausiu 4u.gif Ar kontraceptinės tikrai turi įtaką celiulito atsiradimui? Nešioju 38 dydį, esu 1,80 m. (sveriu 65 kg.), lankau šokius, šiaip daug vaikštau, anticeliulitiniais kremais tepuosi.. Ant kojų pašokinėję nelabai ryškūs kapiliarai (ypač ant kairės kojos) ir mano kojas puošia "draugas". Visi sako, kad esu liekna ir netiki, kad turiu tą baubą, bet kojų oda prieš apšvietimą atrodo grublėta (na ant užpakaliuko ryškesnės duobelės). Sesuo, kuri taip pat iš manęs juokdavos, vakar pamatė mano kojytes, tai tikrai nustebo ir pasiūlė mesti kontraceptines tabletes.
Atsakyti
QUOTE(miaumiukas @ 2011 05 14, 19:19)
Laba diena,
teko skaityti daug nuomonių, bet ir čia pasiklausiu  4u.gif  Ar kontraceptinės tikrai turi įtaką celiulito atsiradimui? Nešioju 38 dydį, esu 1,80 m. (sveriu 65 kg.), lankau šokius, šiaip daug vaikštau, anticeliulitiniais kremais tepuosi.. Ant kojų pašokinėję nelabai ryškūs kapiliarai (ypač ant kairės kojos) ir mano kojas puošia "draugas". Visi sako, kad esu liekna ir netiki, kad turiu tą baubą, bet kojų oda prieš apšvietimą atrodo grublėta (na ant užpakaliuko ryškesnės duobelės). Sesuo, kuri taip pat iš manęs juokdavos, vakar pamatė mano kojytes, tai tikrai nustebo ir pasiūlė mesti kontraceptines tabletes.

hormonu svyravimai tikrai turi itakos celiulito atsiradimui rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena,
teko skaityti daug nuomonių, bet ir čia pasiklausiu  4u.gif  Ar kontraceptinės tikrai turi įtaką celiulito atsiradimui? Nešioju 38 dydį, esu 1,80 m. (sveriu 65 kg.), lankau šokius, šiaip daug vaikštau, anticeliulitiniais kremais tepuosi.. Ant kojų pašokinėję nelabai ryškūs kapiliarai (ypač ant kairės kojos) ir mano kojas puošia "draugas". Visi sako, kad esu liekna ir netiki, kad turiu tą baubą, bet kojų oda prieš apšvietimą atrodo grublėta (na ant užpakaliuko ryškesnės duobelės). Sesuo, kuri taip pat iš manęs juokdavos, vakar pamatė mano kojytes, tai tikrai nustebo ir pasiūlė mesti kontraceptines tabletes.

Kazkodel nemanau, kad reikia kaltinti kontraceptikus. Mano ugis 178, sveriu 63, ir jis pas mane yra(na galiu sakyt, kad jau buvo, nes baigiu ji visai nuo saves nuglostyt 4u.gif ) menesiuka vis ryte, vakare pasitepu su aliejum, kartais pasidarau kavos tirsciu pilinga ir dar reciau su taurem pasibruzinu-rezultatas akivaizdus!! vyras net klause, ar nejau tik kartais as masazu darytis mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,

Tikrai gali. O del lieknumo, tai net ir labai lieknos merginos ji turi, cia ne nutukimo priežastis, celiulito priežastysslypi kur kas giliau. Net profesionaliai sportuojančios merginos gali skųstis celiulitu.
Atsakyti
Va, kitą kartą, kai manim netikės, įjungsiu šį puslapį ir parodysiu netikintiems lotuliukas.gif O aš neperseniausiai perėjau vakuuminio masažo kursus GMC (7 kartai), daugiau nėjau dėl laiko stokos. Labai patiko, nes tikrai labiau stengiasi nei pušyno kelyje, bent man taip pasirodė.. g.gif Dabar pati kartą į savaitę darausi vyniojimus su maisto plėvele ir Negyvosios jūros purvu, ir kremai kremukai:l'oreal, rock, o dabar turiu atsisiuntus iš usa, žiūrėsiu kaip smile.gif Dar po truputį įsivažiuoju daryti pilates pratimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miaumiukas: 15 gegužės 2011 - 10:07
QUOTE(miaumiukas @ 2011 05 15, 11:04)
Va, kitą kartą, kai manim netikės, įjungsiu šį puslapį ir parodysiu netikintiems  lotuliukas.gif  O aš neperseniausiai perėjau vakuuminio masažo kursus GMC (7 kartai), daugiau nėjau dėl laiko stokos. Labai patiko, nes tikrai labiau stengiasi nei pušyno kelyje, bent man taip pasirodė..  g.gif  Dabar pati kartą į savaitę darausi vyniojimus su maisto plėvele ir Negyvosios jūros purvu, ir kremai kremukai:l'oreal, rock, o dabar turiu atsisiuntus iš usa, žiūrėsiu kaip  smile.gif Dar po truputį įsivažiuoju daryti pilates pratimus.

As pernai dariaus vakuumini 10 kartu ir tikrai rezultatas buvo toks pat, kaip ir dabar-paciai siek tiek savim pasirupinus. is tiesu galvojau pabandyt tuos pigesnius metodus ir paziuret kaip jie veikia, o paskui eit vel vakuumini darytis... bet dabar jau vakuuminio nebesidarysiu-neber ko dailinti bigsmile.gif
esu isbandzius as taip pat ivairiu kremu, bet priejau isvados-kad naturalus aliejai su eteriniais-veikia dar geriau rolleyes.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mila* @ 2011 05 15, 13:47)
As pernai dariaus vakuumini 10 kartu ir tikrai rezultatas buvo toks pat, kaip ir dabar-paciai siek tiek savim pasirupinus. is tiesu galvojau pabandyt tuos pigesnius metodus ir paziuret kaip jie veikia, o paskui eit vel vakuumini darytis... bet dabar jau vakuuminio nebesidarysiu-neber ko dailinti bigsmile.gif
esu isbandzius as taip pat ivairiu kremu, bet priejau isvados-kad naturalus aliejai su eteriniais-veikia dar geriau rolleyes.gif  bigsmile.gif

O aš kasryt, ar bent jau vakare, su masažuokliu ar šiurkščiu ranklšuosčiu, kremai, migdolų aliejus.. Maistas ir reguliuojamas: daug daržovių, košių, daug žalios arbatos. Judėjimo ir nemažai. Gal šiaip kraujotaka, nes tie kapiliarai išlindę:ant blauzdų, šlaunų. Tai vat ir nebežinau ko imtis. Tai kaip ir viską darau, todėl ir, manau, kad reikia kontraceptinių atsisakyt..
Atsakyti
QUOTE(mila* @ 2011 05 15, 15:47)
bet dabar jau vakuuminio nebesidarysiu-neber ko dailinti bigsmile.gif
esu isbandzius as taip pat ivairiu kremu, bet priejau isvados-kad naturalus aliejai su eteriniais-veikia dar geriau rolleyes.gif  bigsmile.gif

Labas Mila*! smile.gif
O gal galetum tiksliai parasyti, kokius butent aliejus bazinius ir eterinius naudojai, kurie labiausiai padejo? Ir kokiomis proporcijomis juos maisei? 4u.gif
Kaip supratau, tepeisi jais ir ryte, ir vakare? O kaip per diena po to aliejuotai vaiksciot, juk rubai visvien kazkiek susiriebaluoja, net nuvalius kuna serveletem.. ? g.gif
Man net patalyne nakti susiriebaluoja, jei vakare pasitepu kokiu aliejum, nors specialiai miegu su naktiniais, bet vistiek.. g.gif Naudoju paprasta alyvuogiu alieju masaziukams (extra virgin olive oil), bet galvoju, gal veiksmingesniu, po kuriu tikrai rezultatas matomas, is savo patirties patartum? 4u.gif
Ir kiek kartu per savaite darei masazus su taurem? Dazniausiai tik issitepdavai aliejais rytais ir vakarais be masazu, taip?
Aciukas!!

Beja, dariau kazkuri laika kavos pilingus - man ne kiek nepadejo celiulito atzvilgiu.. Pasirode tik kaip geras skrabas kunui ir tiek... rolleyes.gif
Ir su vakuminem taurelem masazavausi pagal limfos tekejimo krypti ilga laika - taip pat rezultatas buvo nulinis, o dar ir kraujagysliu i pavirsiu ant koju vietomis islindo, ko anksciau nebuvo doh.gif , nors vakuma ne per stipru dariau, masazuojant kad neskaudetu ir melyniu nebutu. Taigi sie 2 dalykai plika akim matomam celiulitui visiskai man nepadejo schmoll.gif verysad.gif Gal sakau, aliejai kokie stebuklingi suveiks, jei ryte ir vakare jais tepciausi bigsmile.gif , bet del to riebaluotumo nezinau kaip daryt, kai po to rubus gerus rengtis reik is namu einant.. g.gif

Patarkit prasom? 4u.gif

p.s. Kontraceptikai tikrai to bieso celiulito prideda!! unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Leidana @ 2011 05 16, 12:14)
* kokius butent aliejus bazinius ir eterinius naudojai
Kaip supratau, tepeisi jais ir ryte, ir vakare? O kaip per diena po to aliejuotai vaiksciot, juk rubai visvien kazkiek susiriebaluoja, net nuvalius kuna serveletem.. ? g.gif

** Kontraceptikai tikrai to bieso celiulito prideda!!  unsure.gif

*ispradziu naudojau vynuogiu kauliuku alieju ir citrinu eterini. tai i 150 ml butelaiti supyliau citrinu eterini(ta maza buteliuka)ir iki virsaus vynuogiu aliejaus pripyliau. jis toks riebesnis gaunasi, tai stengiuosi tuo metu su kokiais trenigais vaikscioti kol susigeria arba i kojas arba i kelnes lotuliukas.gif

o dabar isbandziau abrikosu kauliuku alieju bigsmile.gif jis ne toks riebus, labai gerai susigeria. tai dabar i ta pati 150 ml buteliuka pripyliau 100 ml abrikosu kauliuku aliejaus, 2 buteliukus citrinu eterinio ir dar iki virsaus pripyliau vynuogiu kauliuku-kad daugiau butu lotuliukas.gif

**del kontraceptiku tai kazkodel manau, kad nereik ju kaltinti-kol pana buvau juos vartojau ir turejau celiulita, dabar jau kokie 5 metai ju nevartoju, turiu spirale-vaizdelis toks pat
Atsakyti
isigijau vakumines taures (Pirkau Klaipedoje, senajame turguje, kur boboutes rusiskus vaistus pardavineja, 12lt 2 taures) rusiskai nesuprantu, bet kiek supratau is paveiksliuku, tai uzpakaliuka reikia sukti juos ratu, o slaunis zigzagu i virsu, paskui i apacia? kiek laiko reiketu skirti tam reikalui? ar kylate vel per ta pacia vieta kur praejote?

si karta naudojau anticeliulitine krema, kuri dar turejau namie, bet reiketu isigyti alieju, tad gal zinote kur kalipedoje ju isigyti ir kokius geriau naudoti?

beje ar turi taaaip skaudeti? biggrin.gif ir ar paskui skaudes maziau? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagieza2: 16 gegužės 2011 - 12:48
QUOTE(mila* @ 2011 05 16, 12:00)
*ispradziu naudojau vynuogiu kauliuku alieju ir citrinu eterini. tai i 150 ml butelaiti supyliau citrinu eterini(ta maza buteliuka)ir iki virsaus vynuogiu aliejaus pripyliau. jis toks riebesnis gaunasi, tai stengiuosi tuo metu su kokiais trenigais vaikscioti kol susigeria arba i kojas arba i kelnes  lotuliukas.gif

o dabar isbandziau abrikosu kauliuku alieju bigsmile.gif  jis ne toks riebus, labai gerai susigeria. tai dabar i ta pati 150 ml buteliuka pripyliau 100 ml abrikosu kauliuku aliejaus, 2 buteliukus citrinu eterinio ir dar iki virsaus pripyliau vynuogiu kauliuku-kad daugiau butu lotuliukas.gif

**del kontraceptiku tai kazkodel manau, kad nereik ju kaltinti-kol pana buvau juos vartojau ir turejau celiulita, dabar jau kokie 5 metai ju nevartoju, turiu spirale-vaizdelis toks pat

Matyt, čia kiekvienai individualu, nes man kasdieniniai aliejai, kremai ir masažai nulis efekto (dar kartais draugo paprašydavau, kad įtrintų), o nuo vakuuminiu dar labiau pasidabinau kapiliarais, dar negimdžius, o kojytės mėlynos.. Tai gal kraujotaka? g.gif
Atsakyti