Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VIII tema

QUOTE(Roin @ 2011 04 18, 12:02)
Keista g.gif ....kiek as girdejau ...tai tikrai jas galima, net ir patartina deveti visa diena.  Nes atliekamas koju mikromasazas ir neleidzia kojoms tinti.
.....Zinau, kad miegoti tikrai negerai, nes kunas turi nakti ilsetis.....bet diena - tai viskas kaip ir gerai smile.gif 
...Tik vis nenusprendziu, kurios is ju graziausiai ant koju atrodytu? Gal kas jau turit?
Papildyta:

Nezinau, ka konsultante sake, bet as is savo puses patariu, kad nereiketu deveti ilgiau. Oda masazuojama, bet susidaro limfos sastovis, kraujotaka blogeja, ne, nebent turite rimtu problemu del venu, turite dideli antsvori ir dirbate stovima darba. Bet ir tai nerekomenduojama, nes po to be ju negalesite, aoranizmas tinginiauti prades.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 04 17, 08:08)
Aliejukas geriau besimasazuojant teptis, o po to ant jo galima bet koki kremuka, prasigers, jei aliejukas naturalus. Nereikia net nuvalyti pries tepantis ar vyniojantis.

Na,kiek esu girdejus,tai alijukai geriausias variantas smile.gif tai vadinasi po aliejuko galiu teptis ir kremuka...reiks tada ryt jau isigyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina0725 @ 2011 04 21, 20:39)
Na,kiek esu girdejus,tai alijukai geriausias variantas smile.gif tai vadinasi po aliejuko galiu teptis ir kremuka...reiks tada ryt jau isigyti biggrin.gif

o koki aliejuka rekomenduotumete, gal esate isbandziusi konkrecios firmos?
Atsakyti
Mergaitės,gal parekomenduotumėte kokį gerą,efektyvų anticeliulitinį kremą mirksiukas.gif Susiruošiau darytis masažus.Turiu anticeliulitinį aliejų,bet masažistė sakė su aliejais nemasažuoja,reikia kremuko ax.gif Tai dabar galvoju,kokį čia papirkus g.gif
Atsakyti
Radau internete tokį dalyką:
http://www.mirameda.lt/ozonas-groziui
Gražiai čia parašyta... cool.gif Bet kaip ten yra iš tikrųjų g.gif Ar yra bandžiusių? Ką manote apie tai? Gal verta išmėginti? gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(braskelina @ 2011 05 05, 16:23)
Mergaitės,gal parekomenduotumėte kokį gerą,efektyvų anticeliulitinį kremą mirksiukas.gif Susiruošiau darytis masažus.Turiu anticeliulitinį aliejų,bet masažistė sakė su aliejais nemasažuoja,reikia kremuko ax.gif Tai dabar galvoju,kokį čia papirkus g.gif

idomu, kodel su aliejais nemasazuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(merryy @ 2011 04 27, 15:58)
o koki aliejuka rekomenduotumete, gal esate isbandziusi konkrecios firmos?

Na seip as paskutiniu metu naudoju tik aliejukus,naturalius,nerafinuotus ir salto spaudimo...veiduka tepu su argano aliejum,o kuna tai su sviesmedziu,tai su kokoso aliejumi..teko bandyti ir jojobos,ir geras. Seip pries celiulita, kiek esu skaicius ir gidejus geriausiai abrikosu kauliuku aliejus su eteriniu citrinos aliejumi smile.gif
As tai naudoju aliejus firmos Uab "Rudugys".man jie patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 05 05, 21:45)
idomu, kodel su aliejais nemasazuoja  g.gif

Aha, man irgi idomu... gal nori nuo kremu geresnio rezultato ir pataupyti savo rankas kremo saskaita?? g.gif
Atsakyti
Na nežinau,kodėl nemasažuoja aliejais g.gif Po savaitės pradėsiu masažuotis ir paklausiu kaip kas ir kodėl mirksiukas.gif Viena pažystama pas ją lankėsi,tai taip gražiai susitvarkė savo problemėles,kad ir aš susigundžiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(braskelina @ 2011 05 07, 12:34)
Na nežinau,kodėl nemasažuoja aliejais g.gif Po savaitės pradėsiu masažuotis ir paklausiu kaip kas ir kodėl mirksiukas.gif Viena pažystama pas ją lankėsi,tai taip gražiai susitvarkė savo problemėles,kad ir aš susigundžiau ax.gif

Tai svarbiausia sutvarke thumbup.gif O nepasake, kokio konkreciai kremuko reikia?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 05 07, 16:32)
Tai svarbiausia sutvarke  thumbup.gif  O nepasake, kokio konkreciai kremuko reikia?

Sakė,kad anticeliulitinio ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki,

o galima su taurėmis masažuoti pilvą ir tarkim rankas? Kažkur rašė, kad pilvo nelabai, nes jautri ir plona oda
Atsakyti