Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VIII tema

QUOTE(susidomejus @ 2011 02 16, 23:31)
varles kvepuoja oda, istepliojus varle mineraliniu aliejum jai butu atia wink.gif Kudikiai - nea smile.gif
Kai kurie aliejai turi ir drekinancia funkcija del juose esanciu hidroksi grupiu.

Nes kudikiu kvepavimo funkcija atlieka plauciai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 02 17, 00:21)
masazuotis taurelemis negaliu del venu issipletimo

ir as del tu paciu problemu negaliu schmoll.gif
o koks tada masazas padetu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2011 02 17, 22:05)
ir as del tu paciu problemu negaliu schmoll.gif
o koks tada masazas padetu bigsmile.gif

visi kiti isskyrus vakuumini.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 02 17, 22:16)

o jeigu taurele masazuociausi tik uzpakali, ant kurio daugiausiai celiulito ir neliesciau vietu zemiau g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 02 18, 00:40)
o jeigu taurele masazuociausi tik uzpakali, ant kurio daugiausiai celiulito ir neliesciau vietu zemiau g.gif  g.gif

siaip ant uzpakalio dazniausiai tu kraujagysliu nesimato, tai, manau, galit.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 02 17, 23:16)

pas mane po nestumo irgi susidare nemazas sluoksniukas, tai pradejau lankytis pas masaziste, darausi anticeliulitini ir jau matosi rezultatas smile.gif)) jeigu kam idomu tai ji pradejo dirbti nebe privaciai o salone, tai dabar isvis patogu.. www.odry.lt
Atsakyti
per tiek metu jau buvau susitaikius su sava celiulitu.. BET DABAAAR viskas, vel skelbiu kova! biggrin.gif einu pirkt tauriu, alieju ir ziuresim kaip tie brudai dar bandys laikytis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na matyt visoms cia aktuali tema, tik vienos tyli kitos garsiai guodziasi mirksiukas.gif

galiu pasidalinti patirtimi del priemoniu. Nestumo metu naudojau tik ekologiska gryna simondsiju alieju be jokiu kitu ingredientu ir priemaisu (pirkau APEIRON firmos), tepiau visa kuna du kartus per diena, jokiu striju jokiu celiulitu. anksciau iki gimdymo turejau celiulita, esu isbandziusi nemazai priemoniu, vienos sioki toki rezultata dave kitos visai nieko gero. tai bent jau man tikrai patiko sviezios kosmetikos visiskai naturalus Lacosmea apelsinu ir greipfrutu aliejus.
be abejo reikia ir pasportuoti efektas butu geresnis, bet as labai nemegstu sportuoti blush2.gif

Siaip patarimas i savo stangrinancia kuno priemone isilasinkite papildomai dar apelsinu eterinio aliejaus, tik aisku ne sintetini o ekologiska.
Atsakyti
nusipirkau taureles,uzsidedu prie kremu pateptu koju ,bet jokio skausmo ar ko nejauciu,ko gero kazka blogai darau biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wwe-fan @ 2011 02 19, 15:11)
nusipirkau taureles,uzsidedu prie kremu pateptu koju ,bet jokio skausmo ar ko nejauciu,ko gero kazka blogai darau biggrin.gif  doh.gif

Daugiau itraukit taure ir pasijaust turetu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotele @ 2011 02 19, 15:28)
Daugiau itraukit taure ir pasijaust turetu  laugh.gif

Aha pavyko 4u.gif biggrin.gif pajutau skausma doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
...Kaip gerai, kad radau šią tema 4u.gif ....pavasariui artėjant susirūpinau ir aš savo celiulitu. Gal kas gali patarti kokie aliejai geriau? Ar dairytis į rusiškus, kurie gana pigūs....ar geriau brangesnių (itališkų, vokiškų paieškoti)? Pagal ką juos rinktis? rolleyes.gif
Atsakyti