QUOTE(kristina0725 @ 2011 03 23, 13:14)
Sveikutes
Esu cia naujoke,tik va siadiena prisiregistravau ir iskarto puoliau skaityti apie celiulito kova...nes pastaruoju metu vis labiau ir labaiu pastebiu ant slaunu ta prakeikta apelsino zieveles vaizda cia skaitant nusirasiau keleta receptuku,ka daryti,bet noreciau paprasyti gal dar galite parasyti kokiu patarimu,kaip kovoti su celiulitu namu salygomis...
Labai aciu
Esu cia naujoke,tik va siadiena prisiregistravau ir iskarto puoliau skaityti apie celiulito kova...nes pastaruoju metu vis labiau ir labaiu pastebiu ant slaunu ta prakeikta apelsino zieveles vaizda cia skaitant nusirasiau keleta receptuku,ka daryti,bet noreciau paprasyti gal dar galite parasyti kokiu patarimu,kaip kovoti su celiulitu namu salygomis...
Labai aciu
....aš tai radau tokį internetinį puslapį www.apieceliulita.lt , tai cia daug visokių patarimų kaip kovoti su tuo nelemtu celiulitu. Gana dažnai šia pasiskaitau, ką daryti....ir darau, kol nepamirštu .... .
QUOTE(Roin @ 2011 04 07, 07:37)
....aš tai radau tokį internetinį puslapį www.apieceliulita.lt , tai cia daug visokių patarimų kaip kovoti su tuo nelemtu celiulitu. Gana dažnai šia pasiskaitau, ką daryti....ir darau, kol nepamirštu .... .
aciu labai,pasiskaitinesiu ir as ten
Papildyta:
QUOTE(lora++ @ 2011 04 06, 21:39)
Po pilingo darote kontrasti dusa
o,tai tau..o as pirmiau dariau kontarstini dusa,o tik tada kavos pilinga.. na db zinosiu,kad atvirkciai...
po pilingiuku visokios priemones yra efektyvesnes
QUOTE(gresa @ 2011 03 25, 03:20)
Sveikos,
na ka ir as jungiuos i kovotoju su celiulitu tema
is tikro niekada problemu nebuvo, bet kazkodel per sia ziema sis geris isplito ant mano slaunu virssvorio neturiu, bet noreciau kazkiek maziau sverti
kiek pasiskaiciau tema, tai pirmas is pirkiniu - taureles nezinau ar mano mieste jas kur rasiu, bet apziurejau, kad internete yra
kavos tirsciai jau paruosti vakariniam dusui
bar ieskosiu manksteliu, nors siokia tokia primityvia padarau kas dien
tik neissirenku aliejaus, daug visokiu privardinot, kazin kas veiksmingiausia gal abrikosu kauliuku su laseliu citrinos? kazkaip norisi naturalaus, nors vienoj internetinej parduotuvej radau taureles is kart su aliejum, bet raso, kad jis 80proc naturalus
http://www.celiulita...l?category_id=0 ka manot, turbut geriau atskirai pirkt?
na tikiuosi ras ryztas nedings greit ir pasieksiu bent kazkokiu rezultatu
na ka ir as jungiuos i kovotoju su celiulitu tema
is tikro niekada problemu nebuvo, bet kazkodel per sia ziema sis geris isplito ant mano slaunu virssvorio neturiu, bet noreciau kazkiek maziau sverti
kiek pasiskaiciau tema, tai pirmas is pirkiniu - taureles nezinau ar mano mieste jas kur rasiu, bet apziurejau, kad internete yra
kavos tirsciai jau paruosti vakariniam dusui
bar ieskosiu manksteliu, nors siokia tokia primityvia padarau kas dien
tik neissirenku aliejaus, daug visokiu privardinot, kazin kas veiksmingiausia gal abrikosu kauliuku su laseliu citrinos? kazkaip norisi naturalaus, nors vienoj internetinej parduotuvej radau taureles is kart su aliejum, bet raso, kad jis 80proc naturalus
http://www.celiulita...l?category_id=0 ka manot, turbut geriau atskirai pirkt?
na tikiuosi ras ryztas nedings greit ir pasieksiu bent kazkokiu rezultatu
Laba ryta,
Aš irgi vis kovoju su celiulitu, nes man ypač žiauriai atrodo moterys pliažiuose kaip vaikščioja su banguotomis kojomis
Žinau, kad mano kolegė šioje el.parduotuvėje pirko ir šį anticeliulit.termoaktyvus-aliejus-f-55, tai kiek pasakoja, kad efektas yra - oda tapo lygesnė ir švelnesnė.
....Ji tą aliejų įmasažuoja pirštais į odą.....t.y. kartu ir masažą sau kojoms pasidaro.
Dar čia yra geras dalykas - masažinė pirštinė, kuri nebrangiai kainuoja ir tikrai veiksminga. Ją tai asmeniškai naudoju....kaip maudausi po dušu. Liuks ....nes vis neturiu laiko masažo su taurėmis pasidaryti.
sakykite jums nebuna, kad kai masazuojates tauremis aliejus toks murzinas pasidaro? as tai pastebejau jau ne karta siaip atrodo nesu murze
QUOTE(lora++ @ 2011 04 06, 22:39)
QUOTE(susidomejus @ 2011 04 07, 08:53)
Ačiū
Vadinasi viską teisingai dariau
Bet dar noriu paklausti: ar svarbus srovės stiprumas?
QUOTE(elze1 @ 2011 04 07, 12:53)
sakykite jums nebuna, kad kai masazuojates tauremis aliejus toks murzinas pasidaro? as tai pastebejau jau ne karta siaip atrodo nesu murze
As kai masazuojuosi su aliejum tai viskas gerai buna, bet va turejau toki anticeliulitini krema, tai su juo kaimasazuodavau, visos kojos tokiom suvelem nueidavo bet cia jau kremas manau blogas buvo, neisigerdavo i kuna, nes toks tirstelesnis buvo..
QUOTE(elze1 @ 2011 04 07, 13:53)
taip buna, taip oda svarinasi
QUOTE(Ramzetė @ 2011 04 07, 14:47)
Ačiū
Svarbus, bet reikia rasti optimalu sroves stipruma, nes galima ir nuo per didelies melyniu gaut, bet cia kaip kam. Yra zmoniu, kuriems melynes nestipriai bakstelejus atsiranda.
QUOTE(susidomejus @ 2011 04 07, 21:09)
taip buna, taip oda svarinasi
Svarbus, bet reikia rasti optimalu sroves stipruma, nes galima ir nuo per didelies melyniu gaut, bet cia kaip kam. Yra zmoniu, kuriems melynes nestipriai bakstelejus atsiranda.
tai gerai, o tai maniau nenormali as kazkokia
Ar galima padaryti tokią maklę - kavos tirščiai+ makadamijų aliejus (tik šį namie beturiu..)? Ar tas aliejus nepakenks..?
QUOTE(agnite @ 2011 04 09, 19:06)
Ar galima padaryti tokią maklę - kavos tirščiai+ makadamijų aliejus (tik šį namie beturiu..)? Ar tas aliejus nepakenks..?
Tikrai ne