norint atsikratyti celiulito,taip pat reikia keisti ir mityba,jokios kavos,jokiu cigareciu,jokiu gazuotu gerimu,kuo maziau saldumynu,kuo daugiau vandens,ir nepamirsti pasimasazuoti, kad ir minimaliai,kelis kartus i savaite pvz.kavos tirsciais,patikekit rezultatas garantuotas,tik reikia netingeti:)
QUOTE(cekute @ 2011 04 05, 20:32)
norint atsikratyti celiulito,taip pat reikia keisti ir mityba,jokios kavos,jokiu cigareciu,jokiu gazuotu gerimu,kuo maziau saldumynu,kuo daugiau vandens,ir nepamirsti pasimasazuoti, kad ir minimaliai,kelis kartus i savaite pvz.kavos tirsciais,patikekit rezultatas garantuotas,tik reikia netingeti:)
Butent
Neskaičiau visos temos bet nuo celiulito masažai labai gerai, mano vyro sesuo masažistė, tai dbr medaus masažą lb daug kam daro, sakė rezultatai stulbinatys atvažiuos į vilnių tai pati išbandysiu, jei kas norėtų tai į a.ž. parašykit
QUOTE(Ella75 @ 2011 03 07, 23:47)
Sveikos perfekcionistes. Labai patariu limfodrenazini masaza kovoja su celliulitu. Pati kazkada dariausi norint, kad slaunys( galife) sulieknetu, o tai, kad zymai apmazejo clt. buvo, taip sakant," salutinis" poveikys. Dariausi ne Lietuvoje ir masazas buvo aparatinis. Atsigulus uzsega lokias lyg kelnias, ant pedu, blauzdu, slaunu ir paskurine ant pilvo. Tada jos pradeda pulsuoti, pradedant nuo pedu ir kylant i virsu. Labai maloni visiskai neskausminga ir net atplaiduojanti procedura( ir kaina juokinga).O po jos atsikeli lyg naujai gymes, toks lengvumas visame kune ir daug energijos. Tiesa, liepe tada man daug vandens gerti, nes procedura skatina naturalu organizmao issivalyma ir atsikratima nuo slaku( naturalu, kad per slapima. O dar labai sureguliuoja issitustinima (kam aktualu). As sios problemos neturjau, bet visada po proceduros tekdavo uzsukti i WC:)
O dabar klausimas. Gal kas zinote kur Vilniuje atlieka tokia procedura? Buciau dekinga uz info.
O dabar klausimas. Gal kas zinote kur Vilniuje atlieka tokia procedura? Buciau dekinga uz info.
cia daro:
http://www.masazokli...star-technology
o gal zinote kas Klaipedoje namie daro anticeliulitini masaza? jei ka, rasykit i az. Pati namie pradejau masazuotis namie su taurem+sportas+sveika mityba (bet ne visada pavyksta ) ir dar noreciau pas masaziste nueiti
QUOTE(wife @ 2011 03 27, 15:01)
Jeigu dar aktualu tai, limfos tekėjimo krypties schemą galite rasti temoje "Masažai,depiliacijos,kūno puoselėjimo procedūros, Vilniuje", 1 psl., 38 žinutė
Sveikos,
Sakykite, o kiek kartu pe savaite reikia teptis anticeliulitiniu Geomar dumbliu purvu? Kuo galima patepti oda, po sio purvo?
Ir kaip daznai galima trinti slaunu ir uzpakaliuko oda kavos tirsciais?
Aciu
As cia naujoke, turiu celiulita nedideli, po vaiko gimimo, nors esu kuda, dabar pradejau sportuoti dar.
Sakykite, o kiek kartu pe savaite reikia teptis anticeliulitiniu Geomar dumbliu purvu? Kuo galima patepti oda, po sio purvo?
Aciu
As cia naujoke, turiu celiulita nedideli, po vaiko gimimo, nors esu kuda, dabar pradejau sportuoti dar.
QUOTE(tinaxxx @ 2011 04 06, 17:00)
Sveikos,
Aciu
Aciu
po purvo galima patepti anticeliulitiniu kremu.
Kavos tirscius galit naudot 2-3 k/savaitej
Sekmes vejant celiulita
QUOTE(susidomejus @ 2011 04 06, 16:08)
po purvo galima patepti anticeliulitiniu kremu.
Sekmes vejant celiulita
Sekmes vejant celiulita
Aciu
O gal koki kremuka parekomenduosit, zalia as sitoj srity
QUOTE(tinaxxx @ 2011 04 06, 17:09)
ieskokit su kofeinu, dumbliais.
Dirbu su profesionaliais, negaliu parekomenduot parduotuvese esanciu, nes nesidomejau.
Gal galit kas rekomenduoti Vilniuje ( butu geriau arciau centro), kas daro antceliulitini masaza nezveriskom kainom? aciu
Sakykite prašau, kaip teisingiau: pirma kavos tirščių pilingas, paskui kontrastinis dušas ar atv., o gal jokio skirtumo?